Vakman die weet wat hij doet en wat hij doet, doet hij ook echt goed.
Goede vakman, komt afspraken na, werkt netjes. Eindresultaat is uitstekend.
Zeer tevreden over het schilderwerk. Vakmensen met passie voor het werk. Kwaliteit is geen discussie gewoon goed. Zeker aan te bevelen!
Vakmensen, prettig in de omgang, netjes en beleefd. Het resultaat mag er zijn!
Denny is een nette schilder die zijn vak verstaat. Hij is ook in de omgang erg netjes , wat voor ons wel goed van pas kwam omdat hij voor ons het buitenschilderwerk van ons appartement van 15 bewoners heeft geschilderd. Dan is het wel fijn dat hij het geduld heeft en attentie voor alle bewoners. Keurig werk geleverd !
Dennie van Ark is een fijne vent om zaken mee te doen. Ook een vakman eerste klas. Echt professioneel. Ziet er na afloop topppie uit. Maakt v.t.v. duidelijke afspraken. Is netjes en ruimt de boel na afloop netjes op. Nog een vent die zijn afspraken nakomt. Waar vind je dat tegenwoordig? Geen enkele spijt dat ik hem mijn woning heb laten schilderen en witten. Niet voor niets een 10 gegeven.
Denny en zijn collega's hebben deze zomer ons huis opnieuw geschilderd. Vijf jaar geleden hebben zij het binnen- en buitenwerk geschilderd naar volle tevredenheid. En dit is nu ook weer het geval. Vakman die zijn afspraken nakomt!
Denny heeft de afgelopen jaren naar volle tevredenheid diverse schilderklussen in huis voor ons gedaan. Dit jaar heeft hij voor ons het schilderwerk buiten gedaan en ook dit ziet er weer super uit. Denny werkt zeer netjes, is duidelijk in zijn communicatie en levert kwaliteit. Na de 1e verflaag zijn alle kozijnen weer netjes voorzien van nieuwe kit, waarna alles nog eens 2 keer is afgelakt. Wij zijn weer erg tevreden!
Goed advies gekregen over de kleurkeuze wat ook goed te zien is. Tevens goed gevoel doordat het 3 x geschilderd is. Complimenten kregen we van de buren over hoe het gedaan is.
Nadat Denny vorig jaar ons huis buiten had geschilderd, hebben we hem nu gevraagd ons nieuwe huis helemaal van binnen te schilderen. Het is weer prachtig geworden. Hij heeft hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. We gaan de komende jaren met veel plezier genieten van de mooie plafonds, muren en deuren. Als de buiten boel aan de beurt is bellen we weer :)
Denny is een vakman die zeer secuur te werk gaat en de lat hoog legt voor zichzelf. Wij zijn zeer tevreden met het werk dat hij heeft geleverd.
Werkt zeer secuur en prettig in de omgang. Is zeer kritisch op eigen werk, waardoor er een kwalitatief goed product ontstaat. Gaat niet weg voordat het perfect is.
Vakman en prettig in de omgang!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van Denny's schilderwerk. Tijdens het werk hebben we bijzonder weinig overlast ervaren en was er fijne communicatie over de uitvoering. Alle details zijn meegenomen en ons hout kan weer jaren mee. Heerlijk!
Danny van Ark is nu voor de 3e keer komen schilderen. Deze keer was de 1e verdieping aan de beurt. Zoals als ook de vorige keren prima schilderwerk afgeleverd. Complimenten.
Denny gaat zeer grondig te werk, en het resultaat is uitstekend. Daarnaast is hij prettig in de omgang.
Dakkapel ziet er voor jaren top uit. Grondige en nette aanpak
Denny heeft ons huis weer tip top in de verf gezet. Prettig persoon, duidelijke uitleg wat hij ging doen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij hem.
Danny heeft een paar jaar geleden de buitenboel over handen genomen. Was top! Hij is niet de goedkoopste, maar je krijgt echt wat voor je geld. Onlangs is hij weer geweest voor een binnenklus. Ook weer top werk geleverd. Danny werkt altijd netjes, is beleefd, houdt zich aan zijn afspraken. Een relaxte jongeman.
Vakman waarop je kunt vertrouwen.
Prima werk. We zullen bij een volgende keer weer offerte aanvragen.
Denny werkt netjes. Ons huis ziet er weer super uit! Daarnaast hij een vriendelijk en was het gezellig hem om het huis heen te hebben.
Echt een vakman met goed advies en Goede afspraken! Echt een aanrader! Ons huis ziet er bovenverwachting goed uit! Wij zullen weer voor Danny kiezen in de toekomst als er weer geschilderd moet worden!!
het is net geschilderd en ziet er goed uit, fijn ook dat er netjes met de spullen wordt omgegaan, de ramen schoon worden gemaakt en alles netjes opgeruimd wordt. Tijdens het schuren geen rommel in huis, heerlijk, waardoor het schoon blijft en je geen extra (schoonmaak)werk heb. een aanrader dus!
Er is bij ons buiten geschilderd. Het bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit en vakmanschap. Hij werkt heel netjes en is klantvriendelijk. Het is echt heel mooi geworden! We zijn er heel blij mee.