Filters

10

Hoge kwaliteit door vakmensen

Van Ark Schilderwerken hebben we ervaren als betrouwbaar en levert hoge kwaliteit. Al jaren zijn we klant en schilderwerk blijft zeer netjes. Goed advies en prettige communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat

Denny en Jan leveren met liefde en passie voor hun werk TOP KWALITEIT!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en net schilderwerk

Denny heeft al het buitenwerk van ons huis geschilderd. Wat daarbij opvalt is dat het zorgvuldig (voorbewerken, gronden, voorlakken en aflakken) wordt gedaan. Vriendelijke benadering, duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen. Ons huis ziet er weer strak uit. Ik beveel ze zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Schitterend!

Denny levert perfect werk, we zijn ontzettend blij met het resultaat. Daarbij is Denny vriendelijk en gezellig in de omgang bovendien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

1 -werkt op tijd en zorgvuldig. 2-levert goed werk af en gebruikt goeie verf. 3-Ziet er zelf heel verzorgd uit en is beleefd. 4-komt afspraken na. Kortom heel erg TEVREDEN,werkt al enkele jaren voor mij. Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige kwaliteit geleverd en super personeel!

Al het buitenwerk is weer prachtig en stralend. Super werk geleverd het kan er de komende jaren weer tegenaan. De schilder werkte netjes en de communicatie was altijd top! Deze schilder houden we voor al het toekomstige schilderwerk in en rond huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Hele goede en betrouwbare schilder

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeldzaam vakwerk

Enorm tevreden over Van Ark Schilderwerk! - super netjes - komt Afspraken na - vakwerk - zeer vriendelijk Kortom als u echt vakwerk wil met een super resultaat, dan kan ik van Ark zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon goed

Denny is secuur en gaat pas weg als alles helemaal goed is. Afspraken worden nagekomen. Goede communicatie. In één woord: top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig binnen schilderwerk

Twee jaar geleden heeft Denny buiten alles bij ons geschilderd en nu zijn de kozijnen binnen geschilderd door Jan en Denny. Wederom een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel netjes en duidelijk

Heel goed werk afgeleverd en goede communicatie. Inadequaat werk van stukadoor alsnog gecorrigeerd, waarvoor dank!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden klant

Absoluut geen spijt dat ik deze vakmensen het schilderwerk heb laten uitvoeren. Ze hebben voor zowel buiten als alle binnen deuren en posten een prachtig resultaat geleverd. Vooraf en tijdens de werkzaamheden denken ze met je mee. Komen afspraken na. Hebben een prettige manier van communiceren. Werken netjes en ruimen alles op. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk van een vakman.

Voor het eerst een professionele schilder in huis gehaald. Dat is ons uitstekend bevallen. De schilder heeft prima werk geleverd, goede kwaliteit, netjes gewerkt en afspraken nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Werkt zeer netjes, houdt zich strikt aan de afspraken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig schilderwerk!

Van Ark Schilderwerken heeft onder begeleiding van Denny heel mooi werk verricht. Vriendelijke benadering, fijne communicatie. Fraai herstelwerk van het houtwerk waar nodig, en nu alles strak in de lak. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima resultaat en komt afspraken na

Denny van Ark en de mannen van zijn team heeft heel de buitenzijde van onze woning geschildert met een prachtig resultaat. Wat mij vooral ook in het voortraject (offerte) erg beviel was dat hij duidelijk communiceert en ook zijn afspraken nakomt. Iets wat bij enkele anderen niet het geval was! Tijdens de klus communiceerde hij ook tijdig en bleef hij goed in overleg zoals het moet. Het resultaat mag er zeer zeker zijn. Het is prachtig geworden en we kunnen er als het goed is nu weer voor de nodige jaren tegenaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vorig jaar binnen en nu de buitenboel laten doen, wederom topklasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, zorgvuldig en goede kwaliteit. En een aardige schilder

Een echte vakman

 • Aanbevelen? Ja
9

vakmensen die ik zeker kan aanbevelen

Danny en zijn mensen zijn vakmensen. Goede communicatie en prettig in de omgang. Zorgvuldig werk met een mooi eindresultaat. Ze leggen eer in hun werk en willen er zelf wat moois van maken. Ik beveel ze zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundige schilders!

Ik kan van Ark Schilderwerken iedereen aanbevelen. De vriendelijke schilders gaan grondig en precies te werk. Afspraken worden goed nagekomen. Ons huis ziet er weer strak uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het hoogste niveau !

Ook in tijden van de Coronacrisis, staan Denny en zijn team voor je klaar! Uiteraard rekening houdend met ieders welzijn neemt Denny je mee op reis naar het hoogste niveau. Het afwerkingsniveau is zeer hoog en zaken waar je zelf niet aan denkt of over hebt nagedacht wordt onder de aandacht gebracht. Je wordt tevens ontzorgd als het even tegen zit in je nieuwbouwwoning. Ga zo door Denny en nogmaals dank !

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en gedegen vakwerk van hoog nivo.

Heel prettig dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. De geleverde werkzaamheden zijn van hoog nivo. Hij heeft kennis van zaken en kan goede adviezen geven over kleurcombinaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk door een kwaliteitschilder

Denny schildert al jaren bij ons zowel binnen als buiten. Hij is een perfectionist en een vakman in zijn werk. Hij gebruikt hoogwaardige producten en dat tezamen maakt dat je huis weer door een ringetje te halen is als Denny of een van zijn vaste mensen is geweest. Echt een aanrader als je voor kwaliteit gaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Schilder

Denny heeft een tijd geleden mijn nieuwe huis in ging, vervolgens gaf hij aan dat ik eerst moest gaan verhuizen en hij daarna nog een keer terug zou komen. Helaas bij het verhuizen toch een paar kleine beschadigingen aan de verf op de muren en plafonds maar Denny heeft dit vorige week allemaal bijgewerkt en opgelost. Het is weer alsof ik in een net nieuw geschilderde woning zit. Als mijn huis geschilderd moet worden, dan bel ik Denny van Ark!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakman met passie voor zijn werk

Boven alle ramen en kozijnen geschilderd, alles grondig geschuurd en zeer netjes gewerkt, ziet er weer top uit. Danny levert vakwerk en denkt goed mee, komt afspraken na en is goed bereikbaar. 7 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met Danny hij heeft toen het hele huis aan de buitenkant geschilderd, dit ziet er nog steeds goed uit. Echt vakwerk waar je dus jarenlang plezier van hebt. Danny gaat voor kwaliteit en niet voor half werk, dus zoekt u een schilder bel dan Danny van Ark.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd