Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent de hoge kwaliteit en de vriendelijke, deskundige service. Klanten waarderen de ruime keuze en de hulp die echt meedenkt met hun interieur. Al met al voelt de winkelervaring betrouwbaar en tevredenstellend.
Professioneel, snel en klantvriendelijk. Prachtige vloerkleden zeer ruime keus.
13 June 2026
Jita
Utrecht
Brokking is een enorm grote, mooie zaak waar ik door verrast werd. Ik ben fantastisch fijn geholpen en goed geadviseerd onder het genot van lekkere koffie. Kleden worden in z'n geheel getoond en uitgestald om een goede indruk te krijgen. Zeer veel keus in diverse prijsklassen met ware kunstwerken. Binnen een week werd mijn kleed keurig thuis bezorgd en neergelegd. Ik ben een zeer tevreden klant. Dank heer Brokking.
5 June 2026
Monique Egbers
Den Haag
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
23 May 2026
Trudie
Den hoorn
Wij wilden een mooi kleed onder onze eettafel. Het moest passen bij ons interieur en vooral de mooie staalblauwe gordijnen. Maartje heeft alle tijd genomen en ons mede op basis van de foto van ons interieur meegenomen naar mogelijk passende kleden. Uiteindelijk bij een selectie van drie mogelijke kleden geëindigd. Die hebben ze in ons thuis gebracht zodat we precies konden kijken welk kleed het beste was. Wij zijn zeer blij met ons prachtige vloerkleed.
11 May 2026
Lex
Nieuwegein
Ook hier dank voor de complimenten en ik ben blij met de foto's van de prachtige keuze. Heel veel woonplezier! Groeten Maartje
Wij hebben voor de tweede keer hier een vloerkleed gekocht. Kwaliteit is top, je krijgt het kleed mee op zicht (zeer aan te raden, het is in je eigen huis toch anders dan je had gedacht), en de service is top.
30 April 2026
Sander
Baarn
Onze zoektocht naar een passend vloerkleed begon zonder meer bij Brokking. Nergens anders zijn zoveel mooie kwalitatieve vloerkleden in alle soorten en maten. De materialen zijn puur en fair trade. Dus ja wij zijn fans:)
17 April 2026
Hanna Ploeg-Bouwman
Utrecht
We zochten een kleurrijk kleed en tot onze vreugde hadden we keuze uit meerdere exemplaren. Mooie kwaliteit vloerkleden. We hebben thuis drie kleden ter bezichtiging gehad en het is heel fijn om de kleden in je eigen interieur te zien. In alle rust konden we kijken en keken we samen naar de kleden. Er lag geen enkele druk op. De bejegening was echt heel fijn en professioneel.
10 April 2026
Greetje
Apeldoorn
Zo fijn geholpen en dezelfde dag lag ons kleed al in kamer!! Warm aanbevolen
6 March 2026
Anne
IJsselstein
Online hadden wij uitgezocht wat we wilde hebben maar vonden het belangrijk om het in het echt te zien. Wij waren meteen verliefd en namen het tapijt gelijk mee. Een tweede (andere) besteld voor een andere plek in de woonkamer. Kees was vriendelijk, deskundige en behulpzaam. Een echte aanrader als je een mooi vloerkleed zoek.
4 February 2026
Liz
Amstelveen
Bedankt voor deze vriendelijke review. Het genoegen was wederzijds en wij hopen dat jullie veel plezier hebben van de vloerkleden.
Mvg,
Kees Brokking
Prachtige zaak. Binnenlopen is alsof je in een galerie belandt: zoveel schitterende kleuren, patronen en texturen op de grond en aan de muren. Heel fijn geholpen door Kees, die na het zien van wat interieurfoto's als 1e een kleed uit Bhadohi /India toonde. Dat was liefde op het eerste gezicht. Kees kwam het kleed vrijblijvend thuis "proefleggen' en nam daar heel ruim de tijd voor. Dat proefleggen is echt een aanrader; dan zie en vooral voel je of het "klopt". Voor mij klopte het helemaal. Ben enorm blij met dit prachtige, unieke vloerkleed!
2 February 2026
Machteld
Utrecht
Wat een mooie omschrijving van de ervaring bij ons in de winkel en met Kees thuis. Dit vinden wij erg leuk om terug te lezen. Bedankt Machteld en heel veel plezier van het prachtige kunstwerk voor op de vloer.
rustige begeleiding, alle tijd voor adviezen bij een keuze waar je toch lange tijd mee wilt doen. Grote voorraad kleden, veel variatie en topkwaliteit. Goed licht in de zaak. Na lang zoeken elders, vlot gevonden wat we zochten. Parkeren voor de deur.
21 November 2025
Rein en Bien
Zwolle
Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Veel plezier van het vloerkleed.
Groeten,
Team Brokking Vloerkledenspecialist
Raymond van der Heijden
We waren al tijden op zoek naar een groot vloerkleed. Bij Brokking aangekomen, tonen we foto's van de plaats waar het vloerkleed moet komen te liggen. De verkoper begrijpt onze vraag en brengt ons naar een stapel vloerkleden en laat ons twee vloerkleden zien. Een daarvan heeft onmiddellijk onze voorkeur. Dit vloerkleed zijn de mensen van Brokking bij ons thuis komen "showen" en ze hebben het op de juiste plaats gelegd. Het voelde meteen goed. Kortom: Top kwaliteit en Top service.
13 November 2025
Jos
Bodegraven
De zaak heeft een ruime keuze in vloerkleden. Men heeft alle aandacht en tijd voor de klant. We zijn ook uitstekend geadviseerd. Zeer klantvriendelijk: Zonder borg te betalen kregen we een kleed mee op proef en konden het terug brengen wanneer het ons uitkwam.
22 October 2025
Marlou
Laren
Beste Marlou,
Dank voor deze positieve woorden. Ik vind het een mooie keuze en hoop dat u heel veel plezier gaat hebben van het vloerkleed.
Met vriendelijke groet,
Maartje Brokking-Krijnen
Prima ontvangst een ruime winkel met vele keuze. Goede uitleg van de verschillen en hulp in het keuze proces, ook in relatie tot kleuren in ons interieur. We gingen met een prachtig kleed naar huis.
20 October 2025
Henri
Woerden
Bedankt voor deze mooie review, ook namens Piet Brokking.
Wij kwamen voorbereid naar de winkel toe en waar verrast bij de hoeveelheid aan tapijt/vloerkleden die er lagen. Op basis van onze geprinte voorbeelden werd al snel de gewenste tapijt gepakt en netjes bij het daglicht nee gelegd. Wij hadden een voorkeur en nadat wij alle tapijten die we al eerder via internet hadden uitgezocht hadden bekeken bleven wij bij onze eerste keuze. De aankoop was snel geregeld en het tapijt werd netjes in de auto gelegd voor ons. Wij zijn fantastisch geholpen in de winkel, ik kan iedereen aanraden daar langs te gaan als men een tapijt zoekt.Men is erg behulpzaam en er is een overvloed aan tapijten.
16 October 2025
Lajos Damen
Alphen Aan Den Rijn
Beste meneer en mevrouw Damen,
Wat een fijne beoordeling, dank hiervoor. Voor ons is hetgeen u schrijft heel vanzelfsprekend, maar wij waarderen het des te meer dat u het als service heeft ervaren. Heel veel plezier gewenst van het prachtige kunstwerk voor op de vloer.
Met vriendelijke groet,
Maartje Brokking-Krijnen
Het bij mij thuis uitproberen van een aantal vloerkleden maakte een groot verschil. Het voorleggen van de verschillende opties werd met grote zorgvuldigheid en vakmanschap gedaan, zowel in de winkel als thuis. En omdat er bij een van de gekozen vloerkleden een lange leverdtijd gold werd een creatieve tijdelijke oplossing gevonden. Dit laatste was absoluut niet nodig voor mijn reeds verdiende tevredenheid , maar is typerend voor het niveau van service.
5 October 2025
Charles
Amsterdam
Beste Charles,
Onwijs bedankt voor deze positieve woorden. Het genoegen is wederzijds en ik ben blij je via deze weg te leren kennen.
Groet,
Kees Brokking
De aankoop van een vloerkleed is geen dagelijkse praktijk. Dan helpt het wanneer er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant en er op basis daarvan een selectie uit het grote aanbod wordt gemaakt. Het deskundige advies van Kees Brokking leverde een prachtig vloerkleed op,
29 September 2025
Brigitte
Breda
Dank voor deze positieve review. Kees vond het erg leuk om jullie te ontvangen en van advies te mogen voorzien. Veel plezier van het prachtige vloerkleed.
eerste ervaring met Brokking was zeer positief. Kregen de gelegenheid met gewenst kleed mee te nemen om uit te proberen voor betere beoordeling. Afwerking van de overeenkomst verliep zeer bevredigend. Kopje koffie inbegrepen
25 July 2025
Luc
Bilthoven
Dank voor deze mooie woorden. Nog veel plezier gewenst van het vloerkleed.
Ik heb een kleed besteld bij Brokking. Per abuis een verkeerd huisnummer opgegeven. ( ben net verhuisd) Een e-mailtje naar Brokking en mijn fout werd hersteld. De dag na de bestelling werd het kleed al gebracht! Dat wordt bij andere bedrijven vaak beloofd, maar zelden waargemaakt. Helaas was het niet helemaal de kleur die ik zocht. Met EEN telefoontje naar Brokking. Was de retourzending geregeld. Hoe vaak kom je deze snelle klantvriendelijke service nog tegen. Dik compliment voor Brokking.
17 July 2025
Lieke
Den Bosch
Dank Lieke dat je onze service als zo goed hebt ervaren en hier een review over hebt geschreven.
Eenvoudig online en op zeer korte termijn een afspraak gemaakt. Gastvrije ontvangst met koffie. Ongedwongen sfeer, ruime keuze aan vloerkleden en een prima advies. Niet opdringerig. Mogelijkheden tot bezichtiging thuis.
17 June 2025
Paul
Nieuw-Vennep
Wij hoefden niet door alle mogelijkheden heen te ploegen. Degene die ons hielp selecteerde, gaf advies, legde uit. Zo werden we door de mogelijkheden die voor ons belangrijk zijn heen gecoacht. Deskundigheid in dienst van de klant. Prima ervaring en een mooi vloerkleed rijker.
14 June 2025
E.
Breda
Gewapend met stof stalen van de banken en foto's van onze kamer melden wij ons bij Brokking. Uit de enorme hoeveelheid mooie kleden wist Kees Brokking feilloos twee kleden tevoorschijn te halen die in de winkel goed leken te passen bij onze wensen. Deze kleden kwamen op zicht samen met een kleed dat wij zelf kozen. Beide door Kees Brokking uitgezochte kleden pasten prachtig in ons interieur. De mooiste hebben wij gekozen. Uitstekend vakmanschap, vriendelijke en bescheiden bejegening en super service.
10 June 2025
Ronel en Jaap
Leiden
We hebben een afspraak gemaakt voor in de winkel. We zijn erg goed geholpen. We kregen goede adviezen en er is genoeg keuze door de vele kleden in het assortiment. Verder verliep de afhandeling ook erg soepel.
2 June 2025
Danielle
IJsselstein
Wij wonen 200 km verderop. De winkel ging speciaal voor ons buiten openingstijden even open om de kleur van een besteld vloerkleed te bekijken. Wát een geweldige service!
29 May 2025
John
ADUARD
Begin deze week werd het 4 weken geleden bestelde tapijt door Brokking afgeleverd, bleek te groot te zijn. Zonder pardon werd het tapijt weer afgevoerd en vroeg in de middag kwamen de heren terug met een tapijt van de juiste maatvoering plus een tapijt voor onder mijn buro. Vervolgens werd een zéér zware tafel met enorm glazen blad door de heren met een glimlach kundig in elkaar gezet tegen NUL extra kosten. Wat een geweldige service van de heren Brokking!
8 May 2025
L.W. Alblas
Rotterdam
Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.
Basiliekpad 42
3401 BJ Ijsselstein