Super service en mooie afwerking
Aantal nieuwe kozijnen en nieuwe kiepramen, ziet er prachtig uit. Na een tijdje kwam er een krak in het raam, deze werd netjes vervangen voor een nieuwe.
30 January 2024
Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 254 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van het werk en het vakmanschap van het team. Ze waarderen de professionele aanpak van begin tot eind en de nazorg. De installatie wordt omschreven als netjes en op tijd uitgevoerd met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Al met al geven de ervaringen aan dat de dienstverlening betrouwbaar is en wordt aanbeveling gedaan.
30 January 2024
Katwijk
Rijnland Kozijnen luistert goed naar wat de klant wil, komt met een prima advies en een scherpe offerte. De nieuwe kunststof kozijnen en HR++ ramen werden op professionele wijze en volgens afspraak geplaatst. Baas kwam extra inmeten en controleren tijdens de verbouwing. Wij hebben dit als super ervaren, waardoor we ons geen zorgen maakten en het isoleren van onze woning het meer dan waard was.
27 January 2024
Marcel
Katwijk
Heel tevreden. In een woord geweldig.
27 January 2024
Mariska
Oegstgeest
Wij zijn heel tevreden. Voor de levering alles duidelijk over de plaatsing van de nieuwe kozijnen. De twee dagen van de montage is alles heel goed verlopen en alles ziet er prachtig uit. Er was echt een vakman aan het werk, die wist wat hij deed.
24 January 2024
Martine
Katwijk
Prettige mensen, telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.
25 October 2023
Arja Wolters
Katwijk Zh
Vriendelijk personeel alles mooi afgewerkt. Er is netjes gewerkt en opgeruimd!
24 October 2023
D.van Duijn
Katwijk
Het kozijn is keurig geplaatst. De monteur heeft netjes gewerkt en heeft na afloop alles opgeruimd. Ik ben blij met mijn nieuwe slaapkamerraam.
24 October 2023
Paula
Oegstgeest
Prima kozijnen, vakkundig geplaatst, goede nazorg.
Leiderdorp
Zeer tevreden over het hele proces van offerte tot uitvoering. In elk opzicht kwaliteit geleverd
Jasper
Leiden
Absoluut nette vaklui die weten hoe ze een kozijn moeten plaatsen en keurig afwerken.
J.
Roelofarendsveen
Zeer goede ervaring. Denken met je mee, wat de mogelijkheden zijn. Probleemloos verlopen Echt Super!!
Didy
Rijnsburg
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers (en directeur) hebben snel en vakkundig mijn gevelbekleding aangebracht. Na afloop alles netjes opgeruimd. Het ziet er strak uit.
Aad
Katwijk zh
Uitstekende montage en plaatsing.
Floris
Oegstgeest
Goed advies Mooie producten Keurig optijd begonnen Nette wekers Zeer blij met het eindresultaat
Jan-kees
Lisse
Na vele gesprekken, tenslotte is je keuze voor vele jaren, en goed advies mooie kozijnen met raamdecoratie uitgezocht. Levertijd was zelfs eerder dan verwacht. Het plaatsen goed en deskundig gedaan volgens planning. Zeer tevreden.
4 May 2023
Ellen
Katwijk
Voor onze 2e fase nieuwe kunststof kozijnen met hr ++ keer dezelfde monteurs over de vloer en wederom keurig werk afgeleverd.
11 March 2023
A.
katwijk
De communicatie over de offerte verliep over meerdere personen, waardoor er ook twee bezichtigingen nodig waren. Uiteindelijke uitvoering van de opdracht is goed en netjes gedaan.
10 March 2023
A.H.M. van Kesteren
LEIDEN
9 March 2023
Antonius Johannes Kouwenhoven
Noordwijk
Ik heb ze pas maar ben er blij mee
9 March 2023
W.
Alles volgens afspraak
G Barnhoorn
Katwijk
Kundig geadviseerd, goed geïnstalleerd en mooi product gekregen.
F.
Oegstgeest
Wij raden iedereen aan om met Rijnland Kozijnen in zee te gaan.
Jerry en Sandra
Rijnsburg
Alles is geïnstalleerd zoals van tevoren afgesproken. Heldere communicatie. Enig minpuntje is dat de vensterbank tijdens het opbouwen van de dakkapel is beschadigd en daarvoor een weliswaar creatieve, maar minder fraaie oplossing is bedacht.
Herman
Voorschoten
Prettige ervaring, professionele en enthousiaste monteurs.
24 December 2022
Carlo