Eerst duidelijke uitleg voordat we gingen proef liggen en alle tijd om de juiste keuze te maken.
Het is gewoon een geweldig bedrijf, met top service en prachtige producten!
Goed advies en mogelijkheid tot uitgesteld betalen, dat is vertrouwen in de klant.
Problemen aan Tempur bed ombouw werd creatief en doeltreffend opgelost. Het probleem werd gewoon, mede door tussenkomst van de Tempur vertegenwoordiger, opgelost. Prima service door Hochrath Interieur 👍
Goed advies en vaste afspraak voor levering en uitvoering ales super mijn dank.
Goed advies, valt niets van tegen. De afspraken worden goed nagekomen en "probleempjes"of iets snel opgelost.
groot assortiment ,vakmanschap,goede service ook na maanden van aankoop.Men heeft alle tijd en dringt niets op.
Goed en duidelijk advies gekregen, er niet om heen draaien. Afspraken nagekomen. Goede bezorging en afleveren bed.
erg strak, netjes en snel gemonteerd.
goed/aardig geholpen, kennis, deskundig en ervaren!
Het is een verademing om door de medewerkers van deze winkel geholpen te worden bij interieur advies zeker t.o.v. andere woonwinkels! Medewerkers zijn kundig en geven het juiste advies bij onze eigen woonwensen. Ze dringen je niets op maar bieden wel alle mogelijkheden en dus niet alleen het beste/duurste. Ook de 'technische dienst' is uiterst vriendelijk en professioneel. Al met al echt een aanrader!
zeer goed advies, wij komen zeker terug.
vriendelijke en goede klantgerichtheid. Goede service en prima personeel.
zie boven
Plezierige wijze van helpen, meedenken en afhandeling van de geplaatste order, deskundig en goed vakmanschap
Goede voorlichting en snelle afhandeling met montage.
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn. Ook zijn wij super blij met onze raambekleding.
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Probleem met bedbodum snel opgelost.
Veel verstand van zaken, geven goed advies. Prettig winkel om naar toe te gaan voor iets nieuws. Ruime collectie.
Ga naar Hochrath, als goed vakmanschap, goede kwaliteit en een goede service hoog op uw lijstje staat. (En wij kunnen het weten, want wij komen al meer dan 40 jaar bij Hochrath voor onze vloeren, gordijnen en het slapen)
Voor alles een negen want ik heb ooit op een school gezeten waar gezegd werd dat een tien voor onze lieve heer was, dat werd er in gestampt en zoals u ziet heb ik er nog last van.
Mijn hartelijke dank voor het goede advies betreffende mijn nieuwe matras, het geduld met mij bij het proef liggen en de fantastische service.