Super advies en service in de winkel! We zijn heel erg blij met de vloeren, trap en zonwering! Perfect vakwerk van de ‘buiten’ jongens 👍
Goed gedegen advies. Verkoper geeft waar nodig en gevraagd zijn eigen idee over wat het beste bij de klant past. Goed overleg over de planning. Zeer vakkundige medewerkers die ook nog zeer klantvriendelijk zijn.
Prettig en goed advies. Vakbekwaam. Zeer goed en prettig personeel
Geen gedoe en afspraak=afspraak!
Gemaakte afspraken nagekomen,pvc vloer prima gelegd en er werd netjes gewerkt.
We zijn op een prettige en vakkundige wijze geadviseerd. En de montage van de raambekleding werd perfect uitgevoerd door vakbekwame medewerkers.
Direct goed advies in de winkel, geheel vrijblijvend monsters mee gekregen. Vakkundig opgemeten en drie weken later volgens afspraak geleverd. Wij kregen direct het gevoel van deze mensen weten waar ze over praten!
Goed advies en zeer service gericht
Prima advies en levering. Uiterst vriendelijk personeel.
Ruime keus, goed advies en prima service.
Keurige, vakbekwame en vriendelijke mensen. Het werk wordt altijd netjes en degelijk uitgevoerd.
Vanaf het 1e bezoek aan Hochrath hadden wij al het goede gevoel wat alleen maar verder bevestigd is. Zeer betrokken en vakkundig personeel! Een bedrijf met hart en ziel.
Binnen de afgesproken data zijn de werkzaamheden op een zeer keurige en nette manier uitgevoerd. Vooraf diverse keren contact gehad, zowel thuis als bij Hochrath, en wij hebben altijd keurig en vriendelijk antwoord gekregen op onze vragen. Er wordt goed geluisterd naar de klant.
Positief over advisering en uitvoering m.b.t nieuwe vloerbedekking woonkamer en schilderwerk(sausen) wanden en twee deuren. Zeer positief over vakmanschap en werkopvatting/"teamwork" personeel!
Goede service in de winkel. Ze luisterde goed naar onze wensen. Vriendelijke monteur, alles netjes verzorgd. Levertijd duurde iets langer dan beloofd. Bed werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd.
Tijdens het verkoopgesprek werd er goed meegedacht met mijn situatie en werden er goede voorstellen gegeven. Tijdens de uitvoer was het overleg zeer prettig en de vloer is kundig en prachtig gelegd. Ben er superblij mee!!
Prima bedrijf, goede service, komen afspraken na, goed en deskundig advies en deskundig & vriendelijk personeel.
Ondanks hun goede voorlichting omtrent matrassen en topmatrassen en na de levering ,hadden wij drie weken daarna toch een andere wens omtrent topmatras, deze gelijk vervult zonder extra kosten, chapeau
Prima vakmanschap en een klacht word snel en probleemloos opgelost.
Goede uitleg. Er werd de tijd genomen. Vrijblijvend advies. Personeel dat kwam bezorgen netjes en vriendelijk.
Goed ontvangst bij binnenkomst. Goede uitleg over de geleverde producten een fijne winkel met vriendelijk personeel. Zeer tevreden.
Evenals vorige keren wederom een zeer goede ervaring met Hochrath. Prettig advies en uitstekende service. Zeer betrokken en betrouwbaar bedrijf.
SNelle handelingssnelheid op het bieden van een oplossing bij een probleem