Van A tot Z prima zie rapportcijfers.
In 2017 is ons huis verbouwd en hebben wij voor de gehele begane grond gekozen voor een pvc-vloer. Gezien de uitstekende eerdere ervaringen zijn wij weer naar Hochrath gegaan. Daarbij zijn wij zeer uitvoerig en prettig voorgelicht omtrent de juiste keuze van de vloer en is vervolgens een duidelijke offerte gemaakt. Hierbij was het ook mogelijk een gedeelte van de werkzaamheden zelf uit te voeren en daarbij zo nodig gebruik te maken van advies. Het geheel is keurig en in goede afstemming uitgevoerd. Compliment voor de zeer vakkundige medewerkers, ook de nazorg, levering en plaatsing van aanverwante zaken is uitstekend verlopen. Kortom: wij zijn zeer tevreden en dank aan het gehele team van Hochrath.
Aardig personeel die altijd alle tijd voor je hebben, snelle levering ! Helemaal top!
goede prijs-kwaliteit verhouding klantgericht efficiënt en effectief houdt zich aan afspraken
Dhr Hochrath was zeer betrokken aan telefoon , omdat ik toch zoekende ben naar goede matras. Gaf veel ruimte om uit te proberen. Deze service heb ik als prettig ervaren.
Fantastisch geholpen, mijn eigen ideeën krijgen door hun vakmanschap echt vorm. Kan niet wachten op eindresultaat!
Fantastisch
Bij binnen komst in jullie mooie winkel, voel ik mij welkom. Door een fabrieks fout , luxaflex niet passend. Fijn door jullie verholpen , wij genieten er nu volop van. En de humor en de professionaliteit van jullie monteurs geweldig.( zelfs een andere benaming van het kozijn geleerd😂). Ik zeg , ga zo door. En ik zal mijn tevredenheid delen met de mensen wie ik ken. Wees trots op jullie mooie bedrijf.
Zoals vanouds zonder aarzeling PRIMA
Bij ons showroombezoek was er niet de juiste verkoper maar die werd snel opgeroepen. Top! Advies was helder en deskundig en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Aflevering van bed ging ook bijna op de minuut gepland. Wederom top! Onze eerste kennismaking met Hochrath is daarom zeer goed bevallen.
Wij zijn zeer tevreden over alles.
Vier weken geleden een deelbaar Auping Auronde bed incl. 2-motorige spiraal en matras besteld. In de winkel te Winterswijk werden wij uitvoerig en vakkundig geïnformeerd over de diverse mogelijkheden en voor- en nadelen. Vandaag geleverd en geplaatst door 2 vakbekwame medewerkers die zich eerst keurig voorstellen en vervolgens keurig werk afleveren. Ook niet te beroerd om even iets extra’s te doen wanneer men dit vriendelijk vraagt. Super.
Snelle, goede, nette en vakkundige levering van de bestelling.
Heel prettig dat het personeel meedenkt
We werden heel correct geholpen in de winkel. Er is bij de montage netjes gewerkt.