Goede commincatie, kundige aanpak, super resultaat en uitgebreide nazorg. Aanrader!
Wij kwamen in contact met dit bedrijf via de website. Met name de positieve recensies spraken ons hierbij aan. Daarom zullen ook wij proberen een zo compleet mogelijke recensie te schrijven. Dit doen wij nu zelfs de kleinste restpunten zijn afgehandeld. Vanaf het eerste contact (in dit geval per e-mail) blonk Jeroen uit in duidelijke en tijdige communicatie. Gedurende het hele traject is hij zijn afspraken nagekomen. Vanaf het eerste gesprek bleek dat Jeroen goed luistert naar de wensen van de klant. Hij wist deze bij ons al zeer snel om te zetten in een eerste schets van wat later onze nieuwe tuin zou worden. In combinatie met een uitgebreide parate kennis van planten, materialen en technieken overtuigde ons dit al snel om met Jeroen in zee te gaan. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Dit gaf ons ook het vertrouwen om Jeroen grotendeels de vrije hand te geven in het ontwerp. Hij heeft ons voorzien van informatie en inspiratie, zodat wij waar nodig de juiste keuzes konden maken. Wat ons in deze fase verder opviel is dat Jeroen tijd voor je maakt. Er is ruimte voor een "goed gesprek" over het project. Dan de werkzaamheden. Deze begonnen in de periode die Jeroen van het begin af aan had aangegeven. De exacte startdatum werd tijdig gecommuniceerd en nagekomen. De uitvoering ligt in handen van het ervaren team. Deze mannen zijn beleefd, werken door, werken netjes, weten wat ze doen, denken mee en ook zij komen afspraken na. In eerste instantie vonden wij het wel spannend wanneer Jeroen niet zelf aanwezig was. Het bleek echter al snel dat het volledige team betrokken is bij een zo goed mogelijk resultaat. Onderling werd gezorgd voor afdoende contact met en terugkoppeling naar Jeroen. En dan heb je een mooi aangelegde nieuwe tuin en is het vervolgens geruime periode tropisch weer. Hoe sleep je de jonge planten en de nieuwe grasmat hier doorheen? Nou: gewoon doen wat Jeroen zegt en het komt goed! Ook in nazorg staat Jeroen je bij met raad en daad.
U doet zaken met ons als:*
Particulieren klant
Kwaliteit organisatie*
Prijs/ kwaliteit*
Communicatie en bereikbaarheid*
Nakomen afspraken*
In welke mate vindt u het belangrijk dat uw hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern?*
Maakt voor mij geen verschil
U kent ons van:
Internet / Google