De metamorfose van een voor- en achtertuin met een schitterend eindresultaat!
De belangstelling voor dit bedrijf werd gewekt doordat ik gedurende de dagelijkse werkzaamheden regelmatig langs kwam bij projecten waar Jeroen Klinkers werkzaam was. Het eerste contact met Jeroen - en de hierop volgende ontwerp- afspraken - gaven ons zoveel vertrouwen in de daadwerkelijke uitvoering, dat wij dit volledig overlieten aan hem. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Als "huiswerk" kregen wij diverse folders en brochures over tuinplanten mee om alvast een voorkeurskeuze te maken. Aan de hand van de voorkeurskeuze maakt Jeroen een beplantingsplan. rekening houdend met plaats - hoogte en groeiperiode. Zelfs in de winterperiode is er kleur in onze tuin! Jeroen bepaalde ( waar nodig) in overleg met ons waar de planten komen te staan en zijn team zorgt voor de beplanting, De werkzaamheden werden uitgevoerd door een hardwerkend team met voor elk project een projectleider ( beplanting - bestrating enz). De mannen en vrouwen in zijn bedrijf leveren net werk, zijn vriendelijk en werken door en zijn dusdanig betrokken in hun vak dat ze bij vragen of wensen onzer zijde meedachten in oplossingen. Waar nodig vond er terugkoppeling plaats met Jeroen. Gedurende het hele project was er een goede communicatie met Jeroen en werd er snel door hem op vragen in mails gereageerd. Wij genieten elke dag weer van onze prachtige nieuwe tuin die door Jeroen Klinkers en zijn team met veel liefde en passie voor het vak is gerealiseerd! Chapeau!!!! Fam. Lemmens - Schimmert
U doet zaken met ons als:*
Particulieren klant
Kwaliteit organisatie*
Prijs/ kwaliteit*
Communicatie en bereikbaarheid*
Nakomen afspraken*
In welke mate vindt u het belangrijk dat uw hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern?*
Belangrijk
U kent ons van: