Goede, nette en vakkundige dakkapellen

Netjes gewerkt en goede vaklui bij installatie. Zeker het aanraden waard.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Heel erg netjes gewerkt!! Super gedaan.

Netjes en snel gewerkt. Aardige en nette vakmensen!

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Snel en heel klantvriendelijk personeel

Snelle plaatsing en fijn contact met kantoor en werk mensen.

Slachtoffer van eigen succes

Tijdens de bouwvak is er een 4 tal dakkapellen geplaatst. Helaas is dit niet zonder slag of stoot gegaan. Eerst een kapel scheef in het dakvlak en schade bij het plaatsen. Nou is die uit eindelijk weer netjes in het midden van het dakvlak geplaastst. Maar het aansluiten en het afwerken van de plaats fout is niet gedaan. Het dakhout is bij alle kapellen rondom niet aangeheeld en ook is het dak niet waterdicht achter gelaten. De aansluiting van het EPDM op het dakhout laat ook veel te wensen over. Er is pas na nadrukkelijk vezoek van een dakdekker een afdoende aansluiting gemaakt tussen het dak en het kapel waar het dakleer direct over gelijmt is. Helaas niet schoon gemaakt dus vuil en steentjes zijn meegelijmt. Plaatsende monteurs zijn ook weg gegaan zonder even met mij als klant een rondje te lopen na plaatsing van de kapellen of dag te zeggen. Dit is vooral kwalijk omdat tijdens het hijsen schade gemaakt aan een kozijn en nagenoeg aan alle zinken daktrimmen. Nu 4 service beurten later is nog altijd niet alles opgelost. Waarvan ze twee keer zijn langs geweest met verkeerde materialen en zonder werk weer zijn vertrokken. Contact met dakkapel gaat ook zeer moeizaam want er wordt steeds doorverwezen naar de eigenaar voor meer informatie die na de plaatsing niet meer terug belt of opneemt.

Uitstekende service/afspraken

Montage ploeg werkt super netjes, beleefd en duidelijk in overleg. Niet verwacht dat er binnen een halve dag een dakkapel op het dak stond. Vanuit kantoor veel medewerking gehad met keuzes maken en hulp bij het aanvragen van de vergunning. Meedenken met oplossingen.

Ervaren team, flexibele instelling

Traject van aanvraag tot uitvoering prettig en professioneel verlopen. Mooi eindresultaat!

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Koop niet bij Dakkapel.nl!

slechte afwerking, slechte service, en afspraken worden niet nagekomen. Dakkapel laten plaatsen. Kort daarna ontstond er een lekkage. Vervolgens een keer teruggekomen om dit te “herstellen”, maar dat bestond enkel uit het aanbrengen van wat kit op het dak. De lekkage is kort daarna natuurlijk weer teruggekomen. Daarnaast bleek de dakkapel ook nog scheef te zijn. Hierdoor hogere kosten voor de timmerman om het regelwerk wel recht te laten maken – iets wat natuurlijk nooit nodig had mogen zijn bij een nieuwe dakkapel, maar goed, dit zelf maar opgelost. Ik heb over de lekkage talloze keren contact gezocht met de ‘klantenservice’. Er werden meerdere terugbelafspraken beloofd, maar die zijn nooit nagekomen. Het probleem blijft bestaan en er wordt tot op heden geen structurele oplossing geboden. Lees voordat je met dit bedrijf in zee gaat vooral de ervaringen van klanten op meerdere reviewplatformen om een eerlijk beeld te krijgen van dit bedrijf. Zodra er iets mis is krijg je te maken met de loze beloftes van de ‘klantenservice’ en daar word je niet vrolijk van.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Super tevreden met geweldige service

Super erg te spreken over het montage team. Neemt de klant goed mee in het verhaal en werkt erg netjes. Aanrader

Constructiefout en slechte service

Door het niet plaatsen van de draagbalk is het dak op een gedeelte 11 centimeter verzakt. Om dit te herstellen moet er met lift buddy een nieuwe draagbalk geplaatst en vastgezet worden. Het serviceteam heeft hier 5x!! een afspraak voor ingepland die ging niet door ging door uitlopen plaatsing of geen juiste materialen bij zich. Uiteindelijk geen draagbalk kunnen plaatsen, want dat kostte te veel tijd en moeite. Dus zijn er maar een paar balken ter ondersteuding onder de sporen geplaatst. Slecht resultaat en slechte service.

Top service!

De mannen van dakkapel.nl waren netjes optijd, werken secuur en netjes. Dakkapel stond snel en vakkundig op het dak.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Strak en goed werk geleverd

Jongens gingen goed en zorgzaam ten werk vandaar de goeie review een top team

• Hoe kent u ons bedrijf? Via advertenties

Awesome

Guys worked hard and completed the work without damage

Snel geplaatst

Snel geplaatst, vriendelijk personeel, dik tevreden!

Vriendelijk en top

Vriendelijk en luisterend, Joey vraagt naar de mening van de klant, daarnaast maakt hij ook gebruik van zijn eigen expertise en advies naar de klant toe

• Hoe kent u ons bedrijf? Via familie/kennis/collega

Goed geplaatst en super geholpen

Snel geplaatst

Joey heeft het vakkundig en zeer snel geplaatst

Zeer slechte ervaring

Afspraken worden niet nagekomen. Wordt niet gereageerd op mails en berichten. Als je ze belt hebben ze hun smoezen al klaar staan . We nemen contact op maar dat doen ze nooit.Elke keer wordt er gelogen. Na dat ze geld binnen hebben reageren ze niet op je bericht.

Vakkundig en vriendelijk

Werd goed begeleid in het process. Vriendelijk in contact en zeer tevreden met het resultaat

Gezellige monteurs

Kwalitatief goed geplaatst. Was een uitdaging, maar goed aangepakt en oplost. We zijn zeer tevreden.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Mooie dakkapel, snelle en nette plaatsing, vriendelijke monteurs

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Joey is een echte vakman, zeer professioneel en hij heeft alles heel netjes afgewerkt. Het was zeker geen makkelijke klus maar hij heeft het echt top gedaan, wij zijn heel erg tevreden

• Hoe kent u ons bedrijf? Via familie/kennis/collega

Super snel en geweldige service

Goeie jongens. Flexibel en hardwerkend

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google

Keurig dakkapel, snel en vakkundig geplaatst

Danny en Tim hebben erg hard gewerkt om de klus snel te klaren. Waren enthousiast en hebben ons meegenomen in wat er ging gebeuren en de uitleg gegeven bij de keuzes die gemaakt konden worden. Samen een goed en enthousiast team!

• Hoe kent u ons bedrijf? Via advertenties

De jongens kwamen aan, hebben netjes overlegd over de positie en zijn daarna netjes tewerk gegaan

Vakmanschap

Wat een toppers werken hier. Er word netjes gewerkt, goed gecommuniceerd en de mannen weten wat ze doen. Wij zouden de dakkapel op een bepaalde hoogte krijgen, zij raadden ons toch aan om hem anders te doen zodat we meer ruimte zouden creeëren. Dit pakte onwijs goed uit, we hebben er ontzettend veel ruimte bij gekregen. Na de eerste afspraak hadden we binnen +/- 2maanden al onze dakkapel! Tim & Wisse onwijs bedankt!

Paderbornstraat 3

7418 BP Deventer

Over Dakkapel.nl

Specialist in dakkapellen Dakkapel.nl is specialist in het bouwen van houten en kunststof dakkapellen. Wij bouwen dakkapellen voor particulieren en aannemers. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ontstaat er meer ruimte en krijgt u meer licht in uw woning. Onze dakkapellen gaan jarenlang mee en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Naast meer ruimte, licht en uitstraling zorgen onze dakkapellen er ook voor dat uw woning meer waarde krijgt, een win-win situatie dus! Met een combinatie van vakmanschap en kwaliteit bieden wij u de beste dakkapellen voor een zeer gunstige prijs.