Prima kwaliteit en service, alleen jammer dat er niet direct op Texel geleverd word
Goed geholpen.en goed advies. Alles maar wens verlopen.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en dat alles perfect werkt. Ook uw compliment over het advies en de begeleiding waarderen wij enorm. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Georgy | Team Tuinmaximaal
Doen wat ze beloven!
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en dat wij hebben kunnen waarmaken wat wij beloven. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Georgy | Team Tuinmaximaal
Super goed bezig
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u ons zo positief beoordeelt. We waarderen uw compliment enorm. Met vriendelijke groet, Georgy | Team Tuinmaximaal
Alles snel verlopen fijn geholpen in de showroom en netjes gratis bezorgd mooi product voor mooie prijs
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen, dat u goed bent geholpen in onze showroom en tevreden bent met het product en de prijs. Wij hopen dat u nog lange tijd kunt genieten van uw nieuwe glazen schuifwand! Met vriendelijke groet, Devon | Team Tuinmaximaal
Nvt
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen uw feedback zeer en vinden het belangrijk om te vernemen waar wij onze service verder kunnen verbeteren. Graag lichten wij toe dat wij bij Tuinmaximaal werken met pakketprijzen. Dit betekent dat complete sets voordeliger zijn dan losse onderdelen. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat het aanschaffen van meerdere losse onderdelen duurder uitvalt dan de aankoop van een volledige set. Wij hopen dat u nog geruime tijd kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Didi | Team Tuinmaximaal
Prima geholpen per telefoon Snelle levering. Goed product
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw prachtige beoordeling en vriendelijke woorden. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het telefonische contact, de snelle levering en het goede product. Dit motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren. Wij hopen dat u nog geruime tijd kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Devon | Team Tuinmaximaal
zeer goed
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles zeer goed naar wens was. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
prima service, altijd bereikbaar
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze service als prima ervaart en dat wij voor u altijd goed bereikbaar zijn. Dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Al jaren tevreden.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent en onze producten als waar voor uw geld ervaart. Het klopt inderdaad dat handige doe-het-zelvers veel kunnen besparen, en het is prettig dat u dit zo positief heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen enorm. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Heb mijn glazen schijf want in 2 delen besteld immers toch gratis bezorging bij eerste levering ging even wat mis. Maar uiteindelijk netjes verholpen deel twee besteld alles ziet er super uit
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw glazen schuifwand en dat alles er uiteindelijk super uitziet. Jammer dat er bij de eerste levering iets misging, maar we zijn blij dat dit netjes is opgelost en dat deel twee zonder problemen is geleverd. We wensen u veel plezier met het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Bij de bladvangers voor de terrasoverkapping worden vierkante schroeven geleverd. Ik denk niet dat iemand hier montagemateriaal voor in huis heeft, ik heb het in ieder geval moeten kopen, waarom niet gewoon kruiskop of torx?
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de bijgeleverde vierkante schroeven niet aansloten op het gereedschap dat u in huis had. We begrijpen goed dat dit onhandig kan zijn en dat een kruiskop- of torxschroef in veel gevallen praktischer zou zijn. Uw opmerking is waardevol en nemen wij mee om onze producten en montagesets verder te verbeteren. Dank u wel dat u dit met ons deelt. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de afspraken goed zijn nagekomen en alles naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Wij zijn eerst in de showroom geweest en een goede uitleg gehad omtrent de mogelijkheden. We zijn naar huis gegaan en toen de veranda besteld. Deze is netjes op tijd geleverd door vriendelijke mannen. Later toch de schuifdeur besteld en ook hier heel blij mee. De veranda is nu helemaal naar onze wens en genieten er elke dag van. De uitleg via de filmpjes heeft ons goed geholpen. Ze zijn duidelijk en goed te volgen. De service was geweldig en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. We kregen direct hulp bij onze vragen.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u in onze showroom goed bent geïnformeerd en met vertrouwen uw veranda heeft besteld. Ook dat de levering netjes en vriendelijk is verlopen, en dat u later zo tevreden bent met de schuifdeur, doet ons veel plezier. Geweldig dat de instructievideo’s u goed hebben geholpen en dat onze telefonische service als vriendelijk en behulpzaam is ervaren. We zijn blij dat uw veranda nu volledig naar wens is en dat u er elke dag van geniet. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Heel goed geholpen.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het goede materiaal en onze snelle service. We zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Afdak is gemaakt met fijn ligt matriaal en gekoot
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de klantinformatie en de snelle levering. Ook goed om te lezen dat het afdak is gemaakt van licht en prettig materiaal, en volledig naar wens is gemonteerd. We hopen dat u er veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Alles heel makkelijk en verzorgd geregeld
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles geheel volgens afspraak is verlopen en dat alles makkelijk en verzorgd geregeld was. We zijn blij dat uw ervaring zo soepel is geweest. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Wij hebben onze tuinkamer nu 6 jaar en zijn nog steeds heel erg blij ermee.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u na zes jaar nog steeds zo blij bent met uw tuinkamer. Dat is precies waar we het voor doen! We wensen u nog vele jaren plezier ervan. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Goede levering en op de aangegeven plek geplaatst. De pui was eenvoudig te plaatsen!
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat alles netjes op de aangegeven plek is geplaatst. Ook dat de glazen schuifdeuren eenvoudig te plaatsen was, is prettig om te lezen. We hopen dat u er veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Ook de 2e overkapping, ditmaal een carport waar prima. Alles compleet en passend.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat ook uw tweede aankoop helemaal naar wens is. We zijn blij dat alles compleet, passend en perfect geleverd is. Uw vertrouwen in ons bij meerdere aankopen waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Mijn verwachtingen lagen misschien te hoog, maar diegene die een overkapping cq serre verkopen moeten ook wel (een beetje) bouwkundig onderlegd zijn !
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat uw verwachtingen niet volledig zijn waargemaakt. Wij begrijpen goed dat deskundig, bouwkundig advies belangrijk is bij de aankoop van een overkapping of dergelijke. Uw opmerking nemen wij dan ook serieus en zullen we intern bespreken om onze kennis en ondersteuning verder te verbeteren. Dank u wel dat u de tijd heeft genomen dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Catharina | Team Tuinmaximaal
Het samenstellen van het geheel ging op de site heel makkelijk. Bezorging was prima geregeld en de diverse kwetsbare materialen goed ingepakt. Plaatsen van de schuifwand is door de prima installatievideo een fluitje van een cent. Wij zijn heel blij met het mooie schuifwand. Een aanwinst van het tuinhuis.
Beste heer van Doorn, Hartelijk dank voor uw positieve review! We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze website, producten en levering. We wensen u maximaal plezier van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Na 13 jaar de rubbers versleten, Voor 65 euro een complete set geleverd en nu kan de overkapping er weer 13 jaar tegen. Is nu een supergroot bedrijf geworden in meerdere landen door goede kwaliteit en erg goede service. Hou dit zo vol.
Beste heer Van der zanden, Dank u voor uw lovende woorden over onze kwaliteit en service. We streven ernaar om iedereen met zorg en aandacht te helpen, en uw feedback is een prachtige beloning! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Beste heer Gerits, We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Artikelen heel goed verpakt, en perfect afgeleverd
Beste meneer van Vliet, Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.