Tuinmaximaal heeft een snel bestelproces met duidelijke meetinstructies. Er is geleverd wat afgesproken is en op tijd. Wel bleek dat de levering alleen kon plaatsvinden als de gebouweigenaar aanwezig was; jammer dat dit niet vooraf duidelijk was terwijl wij wel aangegeven hebben dat wij er zelf niet waren. Gelukkig is dat praktisch opgelost doordat onze dochter de honeurs waar kon nemen. Verder prima!
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij om te lezen dat alles goed is gegaan en uiteindelijk is opgelost. We nemen uw feedback mee voor in de toekomst. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
Fijne vlotte service en goede kwaliteit
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het doet ons veel plezier om te horen dat u onze vlotte service en goede kwaliteit waardeert. We staan altijd voor u klaar! Wij hopen dat u in volle teugen kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Didi | Team Tuinmaximaal
vriendelijk en goede uitleg top
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Familie van ons hebben jullie glazen schuifdeuren al zeker acht haar. En zijn zeer tevreden. Zij gaven ons de tip om bij jullie, Tuinmaximaal te kijken voor glazen schuifdeuren. We hebben zestien glazen deuren met alle toebehoren van jullie geleverd gekregen. Dit hebben wij ingebouwd in onze nieuwe overkapping van 50 vierkante meter.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We waarderen uw feedback. Wij wensen u nog vele jaren plezier met de glazen schuifwanden. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Klantvriendelijk en goede service en kwaliteit.
Ik werd een week voor de levering ernstig ziek en ik moest mijn bestelling annuleren het werd meteen geaccepteerd en ik kreeg het volledige bedrag terug , geweldig
Eerst overkapping gekocht En later aangepast met glazen schuifdeuren Goede en behulpzame levering goede service Geen klachten te melden duidelijke omschrijving En alles wat nodig was zat er bij Top bedrijf een dikke 10 van ons
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent levering en onze producten. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Snel geleverd, binnen een week. Kwalitatief zeer goede uitvoering. Werkt zoals het behoort.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Dennis | Team Tuinmaximaal
Goede ervaring met het bedrijf en levering volgens afspraak.
Vond alleen in de morgen Wel vroeg om hal 7 6.30 . De bezorging
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Wij zijn blij te vernemen dat de levering goed is verlopen ondanks dat in de vroege uren heeft plaatsgevonden. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Ik ben tevreden met het glazen schuifdeur, de handleiding en de tijdige levering van de glazen schuifdeur.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de tijdige levering en onze handleiding. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw glazen schuifwanden. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Afspraken nagekomen Duidelijke instructies hoe eea op te bouwen.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze montagehandleiding en deze als zeer duidelijk heeft ervaren. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Dennis | Team Tuinmaximaal
Foutje gemaakt met het inmeten. Was geen probleem, werd keurig opgelost.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Wij vind het belangrijk om met onze klanten mee te denken naar een passende oplossing of aanpassing wanneer dit nodig is. Wij zijn blij te horen dat dit in uw geval dan ook naar tevredenheid is gelukt. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Ik was op zoek naar verlichting voor mijn overkapping ik had wat op de site gezien maar het was een maat die te lang was wat op de site stond want op site kon ik dat niet vinden ben toen naar de showroom gegaan om te kijken er kwan toen een medewerker heb het aan haar gevraagd als deze ingekort kon worden ze ging kijken in het computer systeem zij kon het ook niet vinden daarna ging ze het vragen aan een andere collega en die zij dat het kon want dat staat ook in de beschrijving dat het wel kon dus wij bij de medewerker gelijkt besteld we moesten even wachten ze zij dat het wel even kan duren ongeveer 1 uur dus wij wachten en naar 25 minuten kwam ze terug het staat klaar voor u kunt het bij de magazijn op halen wij er naar toe gereden en het stond klaar super.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze showroom. Met vriendelijke groet, Dennis | Team Tuinmaximaal
Werd geleverd zoals afgesproken, alles was heel goed verpakt tegen beschadigingen.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de wijze waarop deze verpakt zijn. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Helaas kreeg ik via de telefoon onjuiste gegeven door over de diameter van de gaten in de staanders. Voor de rest meer dan prima.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Esther | Team Tuinmaximaal
Ik ben zeer tevreden met de serre van Tuin Maximaal. Duidelijke handleidingen erbij. Volop filmjes op internet. Alles wordt duidelijk uitgelegd en past precies.
Beste Ronald, We stellen uw uitgebreide beoordeling enorm op prijs. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw serre en dat de handleidingen en filmpjes u goed hebben geholpen. Wij wensen u nog vele jaren plezier van uw serre! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Beste Rik, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen dat u lang blijft genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Prima service tijdige levering
Beste Simon, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en tijdige levering. Wij wensen u nog veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Fantastisch
Beste DB, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fantastisch om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Nadat een levering fout was gegaan, werd dit op korte termijn opgelost.
Beste Jan, Wat fijn dat u ondanks de eerdere leveringsfout tevreden bent over onze snelle oplossing. Wij waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Prachtig product, bij de eerste bestelling ging het niet helemaal goed, maar top opgelost. De 2e en 3e bestelling helemaal top. Beide keren alles door keurige bezorgers bezorgd. Nog 1 bestelling doen en heb onze tuinkamer dicht. Top bedrijf
Beste Ron, Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Fijn dat alles bij de vervolgbestellingen naar wens verliep en dat onze bezorgers netjes werk hebben geleverd. Wij wensen u nog veel plezier met uw tuinkamer! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Goede servic en advies, kwalitatief goede producten.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u onze service en producten als kwalitatief goed ervaart. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Alles netjes geregeld en gemailt.
Beste Robin, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat alles netjes geregeld is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Goed, snel en correct
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles goed, snel en correct is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Hannah | Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.