Al jaren nemen wij producten af van Tuinmaximaal en Gumax. De veranda's en tuinkamers kopen onze klanten nu zelf, daar is onze marge verdwenen. De zonwering financieren wij voor en bieden wij tevens maatwerk. Overigens een zeer mooi product waar wij 100% plezier van beleven. Helaas merken wij door de jaren heen dat het vertrouwen toch slechts een richtingsverkeer is. Ook nu worden uw trouwe monteurs op een haast niet te vinden plek op uw website vermeld. Mogelijk is dit door slechte ervaring met onze conculega's. Wij blijven jullie producten met plezier monteren en verkopen.
Na 9 jaar wat lekkage door naar beneden schuivende dakplaten omdat de rubbers onderaan het profiel niet voorzien waren van stopschroeven. Gelijk de rubbers van bovenop vervangen die waren poreus door de zon. Nu weer prima in orde!
Beste heer/mevrouw, We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
Makkelijk installeren en goede kwaliteit
Beste heer/mevrouw, Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Mooie spullen , netjes geleverd en gemaakte afspraken zijn heel goed nagekomen
Beste meneer/ mevrouw, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn trots op ons team en zullen uw compliment zeker delen met onze collega’s. Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
Klantvriendelijk, duidelijk
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid zo positief heeft ervaren. Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Goeie eerlijke en nette firma
Beste heer/mevrouw, Uw beoordeling inspireert ons om onze service op dit niveau te houden. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Vriendelijk personeel in de winkel. En aardige bezorgers. Werd netjes op de oprit gezet.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Tuinmaximaal te delen. Wij zouden u graag willen voorzien van de juiste advies. Jammer dat dit bij u niet is gelukt. Wij hopen dat u desondanks nog een geruime tijd kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
De levering was keurig optijd de mannen checken alles en als er niet bij was meteen kantoor gebeld en word meteen opgestuurd
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw terrasoverkapping Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Ik bestelde een grote wintertuin en kreeg te horen dat er twee chauffeurs zouden komen om alle spullen naar de muur van mijn huis te brengen. Later bleek dat de man het niet naar de muur van mijn huis had gebracht, maar alles bij de parkeerplaats had neergezet. Ik belde het bedrijf en de man beweerde dat ze maximaal 10 meter konden dragen en niet 25 meter (ik ben 6 maanden zwanger en ik was hulpeloos). Ik heb hier geen informatie over ontvangen. Volstrekt gebrek aan respect voor de klant!!!!!!
Ik zit nog steeds te wachten op een antwoordt. Van de 8 ruiten is er een bij die ik absoluut niet schoon krijg. Heb ik al foto's van gestuurd maar ik hoor niks meer. En dat is niet ok
Beste meneer/mevrouw, Dank u voor uw feedback. Onze excuses voor de vertraging bij de klantenservice. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Super bedrijf en vriendelijk personeel. Alles naar wens gegaan.
Beste heer/mevrouw, Dank u voor uw lovende woorden over onze klantvriendelijkheid. We streven ernaar om iedereen met zorg en aandacht te helpen, en uw feedback is een prachtige beloning! Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
Goeie kwaliteit, makkelijk te plaatsen.
Voldoet volledig aan de verwachtingen
Beste heer/mevrouw, Uw positieve beoordeling is een groot compliment. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Vriendelijke en zeer deskundige mensen
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Het is fijn om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Alles is keurig verlopen. Alleen een verbeterpuntje is nabestellingen beter inplannen. Nu rijden ze drie keer, terwijl het in twee keer had gekund.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles verder keurig is verlopen. We waarderen uw opmerking over de nabestellingen. Uw suggestie is waardevol en we nemen dit punt zeker mee om onze leveringsplanning te optimaliseren Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Nvt
Beste heer /mevrouw Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het enorm en staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Na melding van een kapot gesprongen glasplaat is er binnen 2 weken gratis een nieuwe (met toebehoren) geleverd.
Beste heer /mevrouw Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten!. Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
alles perfect, erg mooi om mee te werken
Beste heer /mevrouw We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Goed betrouwbaar bedrijf komt afspraken na
Beste heer /mevrouw Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Het is fijn om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Erg compleet pakket! Goed materiaal!
Beste meneer/ mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Betrouwbaar. Goede service. Snelle vriendelijke klantenservice
Beste heer /mevrouw Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Beste heer Rick, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u blij bent met het product en de prijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop bij Tuinmaximaal! Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
mooie overkapping zelf geplaatst. helaas schoort er nog wel iets aan de beschrijving. gelukkig heeft een filmpje van internet ons verder geholpen
Beste heer/mevrouw M, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. We zijn blij om te vernemen dat de montage uiteindelijk goed is gegaan. We hopen dat u nog jaren kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal