Beste Pieter, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een positieve review achter te laten. Wij waarderen de mening van klanten ten zeerste! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe set schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Hanne | Tuinmaximaal
Beste meneer van der Burgt, Bedankt voor uw enthousiaste en positieve review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Hanne | Team Tuinmaximaal
Beste heer, Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het enorm dat u de tijd genomen heeft om dit aan ons te laten weten. Wij hopen dat u nog een geruime tijd kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Beste Ludsen, Veel plezier met uw glazen schuifdeuren, zo geniet u het hele jaar door. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Jan, Dankuwel voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Danny | Team Tuinmaximaal
Beste familie Tuin, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Joyce, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste meneer Koppen, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Dear mr. Thomas, Thank you for your kind words about our team. It's great to read that you are so happy with our service and products, that's what we are all about! With kind regards, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste Bert, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Richard, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste meneer Huiskens, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste Claudia, Nogmaals bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping, schuifdeuren en zonwering. Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste meneer de Winter, Het spijt ons dat u een slechte ervaring heeft gehad met betrekking tot de levering van uw bestelling. Helaas waren wij door onvoorziene omstandigheden genoodzaakt uw levering te verzetten. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend is geweest en willen daarom nogmaals onze oprechte excuses hiervoor aanbieden. Ondanks de vervelende start vinden wij het fijn om te vernemen dat u erg tevreden bent met uw terrasoverkapping. Wij hopen dat u hier lang plezier van heeft. Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste Bas, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste Dennis, Veel plezier met uw glazen schuifdeuren, zo geniet u het hele jaar door. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Theo, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Johan, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Gerald, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Beste Hendrik, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Sem, Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Revue originale
Beste mevrouw Blom, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u hinder heeft ondervonden van de verkeerde levering. Ondertussen hebben wij de juiste maat spie bij u af kunnen leveren zodat uw terrasoverkapping alsnog opgebouwd kon worden. Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Revue originale
Beste meneer van Workum, Bedankt voor het maken van deze melding, wij hebben dit direct intern opgepakt om te onderzoeken. Ondertussen hebben wij met u telefonisch contact gehad en zijn wij blij dat we u een passende oplossing hebben kunnen aanbieden. Wij wensen u een prettig weekend toe en veel plezier met uw aankoop bij Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Bianca | Team Tuinmaximaal
Revue originale
Beste Erelkhegbaatar, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is ons doel. Dankuwel voor uw review! Danny | Team Tuinmaximaal
Beste Walter, Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw review, wij vinden uw mening belangrijk. Met vriendelijke groet, Danny | Team Tuinmaximaal
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.