Laden reviews...
374 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt heben die Bewertungen eine schnelle Lieferung, klare Informationen und eine gute Qualität der Produkte hervor. Viele schätzen den professionellen und freundlichen Kundenservice. Einige Berichte berichten von gelegentlichen Verzögerungen oder Kommunikationsproblemen, die schnell behoben wurden. Insgesamt zeigen sich die Kunden mit dem Erlebnis zufrieden.
Top geholpen met mijn aankoop vam de schuifwand. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede producten. 1 klein minpuntje. De handleiding mag iets duidelijker. Koste mij 2 extra U-profielen.
Betere handleiding.
Andre
EINDHOVEN
Dit bedrijf doet wat ze beloven. Gezien op TV daarna informatie opgezocht op webshop en de showroom in Eindhoven bezocht om het materiaal eens te zien. Ontvangst in Eindhoven en uitleg was heel goed en duidelijk. Daarna een aantal maanden later de overkapping besteld. Alles goed verlopen volgens afspraak. Ook de montage instructies die te vinden zijn in bijgeleverde documenten en video’s op website ter verduidelijking is prima.
Geen
JJ
Terhole
Beste JJ,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het gehele traject, van het showroombezoek tot de levering en montage.
We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw overkapping.
Max | Team Tuinmaximaal
Erg tevreden over dit bouwpakket voor de overkapping. Alles was compleet geleverd en de onderdelen waren van goede kwaliteit. De handleiding was duidelijk, waardoor de montage soepel verliep. Het eindresultaat is stevig, mooi afgewerkt en ziet er fantastisch uit. Zeker een aanrader voor iedereen die zelf een overkapping wil bouwen!
Gulseren
Amersfoort
Beste Gulseren,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het bouwpakket, de duidelijke handleiding en het eindresultaat.
We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw overkapping.
Max | Team Tuinmaximaal
Correcte levering, laten plaatsen op advies van Tuinmaximaal dood Maxigarden. Ervaren monteurs, ook na niet goed functioneren lichting systemen hebben ze het probleem verholpen.
Verbeterpunten/tips
Het is niet duidelijk wie de garantie verleend als er wat mis is met de zonwering of verlichting.
Henrie
Helmond
Beste Henrie,
Hartelijk dank voor uw prachtige 10-sterrenbeoordeling!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de levering. Ook zijn wij blij dat de montage door Maxigarden en de problemen met de verlichting naar tevredenheid zijn opgelost.
Bedankt ook voor uw waardevolle feedback over de garantie. Wij begrijpen dat het niet altijd duidelijk is wie verantwoordelijk is voor eventuele garantiegevallen. Daarom lichten wij dit graag toe: de garantie op onze producten wordt verleend door Tuinmaximaal, mits de producten volgens de geldende montagehandleidingen zijn geïnstalleerd en het defect binnen de geldende garantievoorwaarden valt.
Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en bedanken u voor het delen van uw ervaring!
Max | Team Tuinmaximaal
Goede informatie, goede bezorging, goede uitleg
A.
Bladel
Beste A.,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de informatie, levering en uitleg.
We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw aankoop.
Max | Team Tuinmaximaal
Zodra je hebt betaald , bij tuin maximaal , moet je lang wachten voordat ze aan de slag gaan ( bij BB&Bosch) Ze moeten voor de 3e keer terug komen, maar je hoort NIETS meer( ze laten je gewoon zitten) Ik weet niets van computers ( oude vrouw van 77 jr) hoop gauw een mooie uitbouw te hebben.
Verbeterpunten/tips
Beter telefonisch contact ( slechts bereikbaar)
Beveelt niet aan
Henny
Woerden
Beste Henny,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u moet zijn geweest.
Max | Team Tuinmaximaal
Na enkele jaren geleden schijfdeuren besteld en nu een hordeur. Sluit goed aan bij de rest was eenvoudig te monteren.
André
Almere
Beste André,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat het goed aansluit bij uw eerdere aankoop.
Dank u dat u opnieuw voor ons heeft gekozen.
Max | Team Tuinmaximaal
Soms lastig te bereiken, maar als ze zelf terugbellen is het zo geregeld.
Verbeterpunten/tips
Betere telefonische, email of whatsapp bereikbaarheid
Michaël
Oss
Beste Michaël,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat de handleiding duidelijk was en dat de installatie goed te doen was. Tegelijkertijd begrijpen wij dat de bereikbaarheid beter kan, ook al werkt het vervolgcontact uiteindelijk naar wens.
Max | Team Tuinmaximaal
Heel slecht te bereiken bij de klantenservice, meerdere keren gebeld en soms 85 bellers voor u en wordt er gevraagd of ik terug gebeld wilt worden en dat gebeurt niet, zeer slecht allemaal. Uiteindelijk wat ik besteld heb en daar moest ik daarvoor thuis blijven om het in ontvangst te nemen, ik een dag vrij genomen maar de bestelling werd niet geleverd dat kwam 4 dagen daarna, schandalig, vandaar een halve ster.
FG
Voorthuizen
Beste FG,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat zowel de levering als het contact met onze klantenservice niet naar verwachting zijn verlopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u moet zijn geweest. Excuses daarvoor. Dit is niet de klantenservice waar wij naar streven.
Max | Team Tuinmaximaal
Ben naar volle tevredenheid geholpen , ook bij vragen of problemen is iedereen bereid alles naar tevredenheid op te lossen .
Verbeterpunten/tips
meer bredere technische kennis bij personeel
Antonius
Tegelen
Beste Antonius,
Dank u wel voor de goede review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit. Uw opmerking over de technische kennis nemen wij mee om onze service verder te verbeteren.
Max | Team Tuinmaximaal
Het was niet mogelijk om via mail en/of telefoon contact te krijgen. Dus naar Eindhoven gereden en toen kon ik wel goede afspraken maken. Maar al met al ben ik van mening dat TuinMaximaal haar eigen succes organisatorisch niet bij kan houden.
Zie boven
Beveelt niet aan
Jan
Nieuwpoort
Beste Jan,
Bedankt voor uw feedback.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat u moeite had om contact met ons op te nemen en dat u hiervoor zelfs langs moest komen. Door de hoge vraag heeft onze serviceafdeling het momenteel erg druk, waardoor onze bereikbaarheid en reactietijden helaas niet altijd zijn zoals gewenst.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat u in de showroom goed bent geholpen door ons team.
Max | Team Tuinmaximaal
Zeer hulpzaam bij het uitzoeken van onze producten
Peter
Landgraaf
Beste Peter,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van uw producten.
Max | Team Tuinmaximaal
Bedrijf komt afspraken keurig na en dat is erg belangrijk als je zelf elders ook afspraken moet maken
Ronald
Sint-Michielsgestel
Beste Ronald,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat alles volgens afspraak is verlopen.
Volgens afspaak super geleverd
Egbert
Kromennie
Beste Egbert,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen.
Max | Team Tuinmaximaal
In 2018 een crème witte overkapping gekocht en geplaatst. dit uitgebreid in 2024 met dichte zijpanelen en glazen schuif deuren. in 2026 afgerond met zonwering die deze zomer heel goed van pas komt. Alles zelf geplaatst en dit was redelijk eenvoudig vanwege de uitgebreide montagebeschrijvingen en uitleg video's. Het enige nadeel is dat in de loop van de jaren de crème witte uitvoering uit het assortiment is verdwenen en vervangen is door wit. Mijn crème witte overkapping is uitgebreid met witte onderdelen. Vervelend maar niet onoverkomelijk.
Martin
Lelystad
Beste Martin,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat u de overkapping in de loop van de jaren verder heeft uitgebreid. Tegelijkertijd begrijpen wij dat het verschil in kleur als minder wenselijk kan worden ervaren. Het kan voorkomen dat bepaalde kleuren in de loop der tijd uit het assortiment verdwijnen en worden vervangen.
Hopelijk kunt u nog jaren van uw terrasoverkapping genieten.
Max | Team Tuinmaximaal
Ik wist het sl mijn volgende bedtelling ligt sl daar
Willy
Nuland
Beste Willy,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u bij een bestelling voor ons kiest.
Kim
Venlo
Beste Kim,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te zien dat u tevreden bent.
Max | Team Tuinmaximaal
Mooie zonwering voor overkapping gekocht. Netjes geleverd voor de deur.
Tonny
Goirle
Beste Tonny,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de zonwering en de levering.
We hopen dat u er veel plezier van heeft.
Max | Team Tuinmaximaal
Glasplaat kapot. 3 weken moeten wachten op reactie en vervolgens krijgen we maar 30% vergoed. Heel jammer dit voor zn bedrag.
Kristen
Eijsden
Beste Kristen,
Bedankt voor uw feedback.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat u lang heeft moeten wachten op een reactie en dat de oplossing u niet volledig heeft tevreden gesteld. In dit geval viel de schade helaas buiten de garantievoorwaarden.
Door de hoge vraag heeft onze serviceafdeling het momenteel erg druk, waardoor reactietijden langer kunnen zijn dan gewenst. Onze excuses hiervoor.
Max | Team Tuinmaximaal
De bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam
AWL
Driel
Beste AWL,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en bezorging.
Max | Team Tuinmaximaal
Compliment voor chauffeurs behulpzaam bij aflevering.
Verbeterpunten/tips
uitleg plaatsing mogelijkheden met hulp..
27 June 2026
Eddie
Mierlo
Beste Eddie,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat onze chauffeurs zo’n positieve indruk hebben gemaakt.
Max | Team Tuinmaximaal
Degelijk materiaal en correcte levering
Verbeterpunten/tips
Ik had graag een spuitbus bijbesteld maar dat lukte niet hoewel de levertijd nog 3 weken was
26 June 2026
Filip
Brugge
al vaker daar tuin zet gekocht. goed geholpen
Gijsbert
Alblasserdam
Beste Gijsbert,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en al vaker voor ons heeft gekozen.
Dank u dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.
Max | Team Tuinmaximaal
Onderdelen netjes afgeleverd met een duidelijke handleiding. Betonsokkels werden geleverd compleet met tegels voor stabiliteit. Ook een goede instructiefilm online te vinden.
Verbeterpunten/tips
Maatvoering van de regenpijp in de staander vondt ik niet helemaal duidelijk vermeld in handleiding.
Wim
Katwijk aan Zee
Beste Wim,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering van het product. Uw opmerking over de duidelijkheid rondom de maatvoering van de regenpijp nemen wij serieus en gebruiken wij om onze handleidingen te verbeteren.
Max | Team Tuinmaximaal
Ik heb een Gumax automatische zonwering 6.06m x 3m mat antraciet bij Tuin maximaal ontvangen. Goede service, top spul en helemaal compleet geleverd, zonwering was zeer eenvoudig met de uitgebreide gebruiksaanwijzing zelf te instaleren. Alles werkte in één keer dus een zeer aan te raden product.
Michael
Hoofddorp
Beste Michael,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, levering en het gebruiksgemak.
We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw zonwering!
Max | Team Tuinmaximaal
Tuinmaximaal bietet Komplettsets aus Verandas, Glasschiebetüren und automatischem Sonnenschutz – immer mit Bestpreisgarantie.
Mehr als 200.000 Kunden haben sich bereits für unsere hochwertigen Materialien, durchdachte Erweiterungen wie LED-Beleuchtung und Schiebewände sowie eine schnelle Lieferung entschieden. In unseren Ausstellungen in Eindhoven, Venlo und London können Sie alle Möglichkeiten für Ihren komfortablen Außenbereich entdecken. So genießen Sie Ihren Garten in jeder Jahreszeit.
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven