Zoals afgesproken, is alles verlopen. Goede service.
Beste heer/mevrouw, We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Goed geholpen en vlug geleverd
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Het is fijn om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Hele goede communicatie door alle mensen die bij dit bedrijf werken! Prijs kwaliteitverhouding van geleverde producten overtreft onze verwachtingen!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie met ons team én over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. We doen er elke dag alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Nogmaals dank en heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Alles ziet er prima uit, netjes verpakt en op tijd geleverd. Tevens een duidelijke montage video op de website.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles keurig verpakt en op tijd geleverd is. Ook mooi dat onze montagevideo op de website duidelijk voor u was — we vinden het belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag kunt. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Tuinmaximaal! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Ik heb verlichting besteld, levering om. Product zeer goed
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor deze beoordeling! Het is fijn om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Snel en deskundig geholpen.
Beste heer/mevrouw. Uw beoordeling inspireert ons om onze service op dit niveau te houden. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Levering netjes, kwalitatief goede veranda, fijne instructiefilmpjes.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering naar wens was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de veranda. Ook goed om te weten dat onze instructiefilmpjes u geholpen hebben, we doen ons best om het monteren zo makkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Vriendelijke en voorzichtige bezorgers. Glaspui ook helemaal goed. Wij zijn een tevreden klant.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Snelle levering, prima telefoonservice, goed verpakt
Beste familie Mengers, Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dat de levering naar wens heeft plaatsgevonden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten!. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
in de showroom eindhoven, is op zeer nette manier een goed advies gegeven
Beste meneer/mevrouw, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn trots op ons team en zullen uw compliment zeker delen met onze collega’s. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het contact met Seabourne niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit terugkoppelen aan de betreffende vervoerder. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Idem
Beste heer/mevrouw, Uw positieve beoordeling is een groot compliment. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Heb een witte overkapping met helder glas. Neemt heel weinig daglicht weg als de zon niet schijnt. Prima oplossing.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw witte overkapping met helder glas. Het is inderdaad een mooie oplossing om beschut te zitten zonder veel daglicht te verliezen — zelfs op minder zonnige dagen. We wensen u nog veel plezier met uw overkapping! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Beste heer, We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Onze ervaring met tuinmaximaal is echt top! Door een misverstand tussen ons en onze aannemer hadden wij iets besteld wat achteraf niet gebruikt kon worden. Na contact gelegd te hebben met tuinmaximaal konden de ons verkeerd bestelde artikelen tóch omgeruild worden! Onze fout, en tuinmaximaal dikke 5 ⭐️
Beste mevrouw, Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! We begrijpen dat er tijdens een bouw- of plaatsingsproces altijd wel iets kan misgaan, en daarom denken we graag mee in oplossingen. Fijn dat we u hiermee hebben kunnen helpen en dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Bedankt voor het vertrouwen in Tuinmaximaal en natuurlijk ook voor die mooie 5 sterren! We staan in de toekomst weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Super goede kwaliteit. En ben zeer netjes geholpen. Toen ik de verkeerde maat had doorgegeven. We zijn toen samen een stappenplan doorgelopen. En zijn toch nog de juiste spullen na geleverd..
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit én over hoe u bent geholpen. Fouten kunnen altijd gebeuren, maar we vinden het belangrijk dat we samen tot een goede oplossing komen — en geweldig dat dat ook gelukt is in uw geval. We waarderen uw vertrouwen in Tuinmaximaal en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Snel en goed geholpen, makkelijk te bestellen via de site, snel en volledig geleverd
Beste heer/mevrouw Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Geweldig, volgens afspraak. Netjes geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het enorm en staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Makkelijk te bestellen en vrij snel geleverd.
Beste heer/mevrouw, Dank u voor uw waardering. Het motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Ik hoop bij de volgende bestelling dat er een andere chauffeur komt want, die persoon was niet normaal omdat de vrachtauto niet op de in/uitrit mocht , dat maak ik uit en niet hij.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze chauffeur niet naar wens was. We begrijpen dat duidelijke communicatie en respect voor uw eigendom erg belangrijk zijn. We zullen uw opmerkingen intern bespreken met ons logistieke team om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en we doen ons best om iedere levering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht u nog verdere opmerkingen of wensen hebben voor een volgende levering, laat het ons gerust weten. We denken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Vriendelijke mensen. Leveringsnelheid kan wel iets omhoog.
Beste heer/mevrouw, We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
mooie en vriendelijk personeel houden zo
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor de 5 sterren en het mooie compliment over onze klantvriendelijkheid. Uw waardering betekent veel voor ons team! Met vriendelijke groet, Maurits | Team Tuinmaximaal
Snelle en prima levering van het bestelde
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw 5-ster review! We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze levering. Hopelijk kunt u met dit prachtige weer optimaal genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Zeer vriendelijke bezorgers, àlles keurig afgeleverd..
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het compliment aan onze chauffeurs! We zullen dit zeker aan onze collega’s doorgeven. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
Al jaren nemen wij producten af van Tuinmaximaal en Gumax. De veranda's en tuinkamers kopen onze klanten nu zelf, daar is onze marge verdwenen. De zonwering financieren wij voor en bieden wij tevens maatwerk. Overigens een zeer mooi product waar wij 100% plezier van beleven. Helaas merken wij door de jaren heen dat het vertrouwen toch slechts een richtingsverkeer is. Ook nu worden uw trouwe monteurs op een haast niet te vinden plek op uw website vermeld. Mogelijk is dit door slechte ervaring met onze conculega's. Wij blijven jullie producten met plezier monteren en verkopen.
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal heeft de laagste prijs garantie op complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering. Met meer dan 200.000 tevreden klanten is Tuinmaximaal dé marktleider in Europa. Het bedrijf gelooft dat iedereen elk seizoen optimaal moet kunnen genieten van de tuin. Daarom biedt Tuinmaximaal een ruim assortiment hoogwaardige terrasoverkappingen, die geheel naar wens kunnen worden samengesteld. Met diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals schuifwanden, automatische zonwering, LED-verlichting en accessoires zoals handgrepen. Met deze mogelijkheden creëert iedereen eenvoudig een comfortabele en stijlvolle buitenruimte, altijd tegen de beste prijs. Voor wie het assortiment in het echt wil bekijken, zijn er showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen, waar de mogelijkheden uitgebreid te ontdekken zijn.