Goed geregeld en dik in orde
Mijn ervaring met dek is goed. Als er iets was kon ik bij de instructeur of telefonisch bij de telefoniste het probleem uitleggen.
Zal vast wel iets zijn. Maar kan op dit moment niks bedenken wat beter zou kunnen. Grt drazic
het rijden met trekker en opleggen mag er bij komen en het rijden met een iets modern matriaal en dat de leerling met het juiste segment leert omgaan
1x keer was de planning niet goed gegaan had wel even fijn geweest dat ik eerder op de hoogte was aangezien ik elke keer door de Westerschelde tunnel kwam naar Goes ook iets fijner voor de instructeur ik les moet geven geef een stuk rust van allebei de kanten,
Leswagen met aanhanger , deze toch aan zijn maximale wat de auto mag trekken. Vooral merkbaar bij het wegrijden op een helling.
goed snel en gezellige opleiding!
Goede sfeer en vakbekwame instructeurs.
Nee
Top bedrijf! Meer valt er niet te zeggen!
Snelcursus (4 uur les en dan examen) is wat veel achter elkaar. Doordat ik de cursus nog een keer volgde maar geknipt in 2x 2 uur was de spreiding voor mij beter. De drie instructeurs hadden hun eigen manier van lessen en aandachtspunten waardoor alle onderdelen voor mij voleldig duidelijk waren.
Top opleiding en in een keer geslaagd
Misschien een goed idee om ter verwanging een nieuwere bus aan te schaffen.
Professioneel, vriendelijk en klantgericht!
Zeer goede opleiding.Boi de Feijter is een perfecte instructeur. Zelden les gehad van zon goede instructeur.Zeer deskundig en op een zeer leuke manier van les geven
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!