Leuke rijschool !
Ik heb een hele goeie en leuke tijd ervaren tijdens mijn rijlessen. Alles was mij erg naar wens. Ik heb 1 puntje en dat is dat is soms later startte met lessen dan op mijn planning stond. En dat ik soms ook eerder stopte. Dat kwam dan doordat de instructuur ergens anders iemand op moest halen ofzo. Ik zou niet weten hoe jullie dat kunnen verbeteren. Maar misschien kunnen jullie er wat mee.
In dit soort trajecten ff wat meer tijd inbouwen om thuis theorie toetsen te kunnen maken en zo beter voorbereid aan de examens te beginnen. Veel deelnemers moeten werktijd en cursustijd combineren!
Leuks dag met goede uitleg ! Gezellig en veel geleerd.
Zeer professionele mensen. Vriendelijk en behulpzaam. Flexibel en meedenkend. Leuke lessen. Zeer goede feedback.
kan niets bedenken
.een mooie rijschool.
Ik heb helaas geen goody bag ontvangen.. Ondanks dat ik zowel voor C als C/E in 1 keer geslaagd ben.
motor opleiding in bergen op zoom
Niet nodig
Als je moet lessen met 2 personen of zelfs 3 personen gelijktijdig boet je logischerwijs in aan kwaliteit aangezien de instructeur zich niet op 3 mensen tegelijk kan focussen, en kwantiteit als je om de beurt dingen moeten uitvoeren gaat dat van je eigen kostbare tijd af..
Nvt
de rijbewijs app geeft in de kalender de tijd van lessen verwarrend aan. begint bij laatse les en stop bij eerste. bijvoorbeeld: 1800 tot 1900 1700 tot 1800. zo vergis je je vrij snel. onderaan staat dus eigenlijk de tijd dat je begint en boven aan je eind tijd.beter omdraaien naar mijn mening.
Neen
Zeer goede en gedegen uitleg en training
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!