Heel goed vorm van lesgeven. Was echt heel erg leuk samen met peter te lessen en heel erg leerzaam. Als ik later c op e wil behalen wil ik zeker weer les van peter
Lessen individueel aanbieden is eerlijker. Je kunt leerlingen dan echt bieden wat ze nodig hebben.
Goede leeraar
als je 's nachts ziek wordt en echt ziek dan heb je gewoon een probleem je moet je 24 uur van te voren afmelden anders worden de lessen in rekening gebracht. logisch als je je om een wis was je afmeld maar ziek dat kun je niet zomaar 24 uur van te voren afmelden komt onverwachts
Kom afspraken qua tijd na, als instructeur moet je gewoon op tijd zijn. Zorg dat de planning duidelijk is(zie omschrijving in de beoordeling).
Prima organisatie
Nee
n.v.t.
Convernant sluiting met verzekeringsmaatschappij voor ev. Korting bij Dek. Zo is een E-achter-B niet altijd noodzakelijk maar wel een betere voorbereiding op het rijden met een aanhangwagen dan zonder, mogelijk kan er via verzekering advies worden gegeven naar de opleidingen bij Dek.
De oudere motoren zijn denk ik wel aan vervanging toe. De lessen op de weg mocht ik overstappen naar een nieuwe kawasaki en daar merkte ik veel verschil mee. De oudere motoren sturen minder goed en liepen soms zelfs aan. Ook knipperlicht en schakelen werkte minder goed.
Was super. Ik heb super snel mijn rijbewijs kunnen halen
Nee
Helemaal prima
af en toe een rondje polder kan geen kwaad. Om nog een beetje fit op het examen te verschijnen.
Misschien is een vrouwlijke docent in Terneuzen een extra visite kaartje die je afgeeft aan de rijschool leerlingen of toekomstige leerlingen.
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!