Misschien iets meer informatie zetten op de site van dek.
De punt verdeling die elke rijinstructeur krijgt voor als iemand slaagt, die moeten eerlijk verdeeld worden vind ik. Ik ben bijvoorbeeld gestopt bij mijn eerste rijinstructeur, bij Vincent verliep alles gelijk beter. Ook ben ik bij hem geslaagd. Maar hij krijgt niks van de punten die behaald worden als iemand slaagt. Die gaan naar Ineke (mijn vorige rijinstructeur). Dit vind ik persoonlijk niet zo eerlijk. Ik zou graag zien dat dit eerlijk verdeeld wordt.
geen
tip :graag de lessen te laten volgen door 1instructeur nu diverse gehad niet lekker
Zeer goede en duidelijke opleiding
N.V.T
De lessen waren goed verzorgd, duidelijk en gericht op maximale leerprestaties. Examen ook succesvol afgerond.
Goeie leuke docenten en klantenservice is heel goed
Ik vond het top! Na een slechte ervaring met een vorige rijschool naar Dek gegaan. Een fijne intake gehad en een super instructeur gekregen! Vincent heeft mij in 2 maanden klaargestoomd voor mijn examen en ben geslaagd! Veel positiviteit tijdens de lessen, erg leerzaam, geduldig en duidelijke afspraken! Ik raad rijschool Dek zeker aan! En nog in het bijzonder Vincent bedankt!
Kar rijbewijs behaalt. Gezellige dag en leerzaam van willem
Als je belt naar het kantoor en je hebt het over de tijd die je niet gecompenseerd word gaat de medewerkster met je in discussie over dat het vast mee valt dit vind ik niet kunnen .
Prettige mensen en een betrouwbare organisatie.
Fijne rijschool, ging er destijds met lessen voor mn auto graag heen. En nu voor de motor bezig, en ga er weer et plezier heen om te lessen. Leuke sfeer en gezellige mensen.
Als je een klacht hebt en je belt naar het nummer op de website en je krijgt een medewerkster aan de lijn die ook nog eens met je in discussie gaat en bijdehand doet vind ik niet erg professioneel
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!