Wat duidelijkere vermelding van prijzen zou te waarderen zijn, maar voor de rest een zeer goede ervaring met dek gehad!
Over het algemeen goed. Jammer genoeg ging er ook wel eens wat mis: instructeur in Goes, terwijl les in Terneuzen was, motor zonder sleuteltje, wegexamen ingepland terwijl terreinexamen niet meer geldig was. Gelukkig is dat allemaal naar tevredenheid opgelost. Bedankt daarvoor.
Ervaring met de instructeur tijdens de intake was niet optimaal. Blijkbaar zaten we niet op dezelfde golflengte vwb de communicatie onderling. Tijdens de lessen zelf was het erg gezellig en was de uitleg van de instructeur (een ander dan bij de intake) goed. Wegens overmacht ging een tweetal lessen niet door. Bij het herplannen van de lessen is niet alles goed doorgegeven zodat ik voor niets bij DEK stond. Dit is naderhand in goed overleg wel goed opgelost.
Vooruitstrevend gelest met het gewenste resultaat
n.vt
Met plannen al vooruit kijken. Ben totaal 5x gebeld of de les verzet kon worden. Is niet erg, maar qua planning is dit te verbeteren.
het is echt een aanrader om bij dek te gaan lessen ze geven je goede tips en ze zijn echt aardig al met al een goede rijschool
Enorm fijne lessen gehad bij dek. In 10 dagen mijn rijbewijs gehaald door de goede begeleiding van Joël en Vincent. Zeker een aanrader.
Geen
NVT
Geen verbetering nodig
Geen
Niet
Goede rijschool! Destijds mn autorijbewijs bij jullie gehaald, was ik ook erg tevreden over! Nu mn motorrijbewijs gehaald ook weer zeer tevreden!
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!