Gezellige sfeer tijdens het rijden.. maar ook goeie uitleg en begeleiding!
Ik was altijd wel een beetje zenuwachtig, maar vincent bewaarde altijd de rust waardoor ik ook rustig bleef. Hij legde altijd alles goed uit en hielp me goed. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.ik had altijd veel zin in de rijlessen. Heel erg bedankt voor top lessen van een top rij instructeur!
Goede theorie lessen, Planning super, rijbewijs app ook erg leuk ook het automatisch inboeken de lessen in mijn agenda vindt ik erg makkelijk. Leuke instructeurs met stip op 1 Ad bremmer
Top rijschool, rijbewijs A binnen een kort tijdsbestek behaald met leuke lessen als voorbereiding op het examen.
Nee
Aandachtpunt van mij is. tijdens examen zijn er 2 vragen gesteld waar ik geen uitleg of positief antwoord op kon geven wat ik als zeer vervelend heb ervaren het gaat over de volgende vragen. 1. ik moest gebruikmaken van een bestuurderskaart en hoe te gebruiken dit is mij tijdens het lessen niet uitgelegd wat de examinator zeer kwalijk vond. 2. de vraag of ik wist wat voor lading er in de vrachtwagen zit kon ik ok niet beantwoorden daar ik nooit in de laadruimte heb gekeken misschien ook beetje mijn fout maar graag aandacht hiervoor. het ging namelijk over de lading of deze goed gezekerd was. met vriendelijke groet, Peter Mol
hele goede lessen gehad met een goede sfeer
Het aantal wisselende instructeurs tijdens de praktijk is soms nogal divers.
Bij de code 95 iets profecioneeler materiaal
Nee
Ben er heel eventjes uit geweest met rijlessen en toch weer de stap genomen om te beginnen. Toch wel heel nerveus en onzeker . Maar Vincent is een persoon geweldig gaat zo goed met je om geeft je enorm veel rust . Elke keer weer ik ging dolgraag naar me rijlesjes met veel plezier . Wat ik ook goed vind hij legt het zo goed uit stapje voor stapje heel rust gegevend en als je wat goed deed was hij ook enorm trots dat heb je goed gedaan deb dat geeft je een goed gevoel . En soms had je wel eens foutjes maar die namen we dan samen op door stap voor stap heel erg fijn . Bedankt voor je inzet en de leuke rijlessen je bent een top rij instructuur vincent
In het begin vond ik het super eng om t starten met autolessen. Vincent stelde me heel erg om me gemak, hij legde alles goed uit en als vragen had over iets in het verkeer liepen we dit na. Ik ging altijd met veel plezier rijlessen! Vincent is een top rij instructuur. Heel erg bedankt voor de leuke lessen!
Van tevoren meer duidelijkheid over wat de tussentijdse toets inhoudt. Op de website is nu moeilijker te vinden wat de tarieven zijn.
Geef duidelijk aan dat de uitslag van de medische keuring wel een paar weken kan duren , dit ivm verwachtingen voor de snelheid van de opleiding . Voor mij was het wel vervelend maar geen problem.
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen door mijn rijd instructeurs Okkie en Vincent.
omdat ik lang ben was de toyota yaris te klein
Ervaring met Dek was top! De rij instructeur begreep mijn fouten en ook waar ik een beetje bangig was en deed erg zijn best om mij zoveel mogelijk hier mee te helpen. Hij zocht ook telkens verschillende manieren van aanpak om te kijken wat bij mij het beste werkte, zeer persoonlijk dus. En met goed gevolg, want geslaagd!!
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!