Ik heb goede lessen gehad en kon alle tijd nemen om op mijn gemakje alles goed te leren. En daarom ben ik door Vincent in 1 keer geslaagd!
Alleen maar positief, professionele rijschool met vriendelijke mensen.
Zeer deskundig en iedereen die er werkt is er echt voor de klant. Ik heb een zeer prettige opleiding gehad de instructeurs zijn super telex en fijn om mee te werken.
Goed.
Alle lessen waren afgestemd op wat ik wilde oefenen, of wat ik nodig had. Precies genoeg lessen ingepland. De sfeer was heel gezellig.
Nee
ook uitleg geven hoe een vario strik werkt en wat je er allemaal mee kan doen
Ik heb goede lessen gehad en ben erg tevreden over de service. Vincent is een goede instructeur en heeft alles duidelijk en geduldig geleerd.
misschien kunnen jullie het theorie boekje op sturen met de post. 60 km rijden voor 1 boekje is beetje ver.
Nee volgens mij ging alles goed.
Heel goed
Leuke lessen gehad. Super klik met de instructeur. Alles goed verlopen. Eerste keer geslaagd
Communicatie!
Superopleiding met een gezellige maar ook zeker goede instructeur! Ik beveel het zeker aan!
Ik heb een geweldige opleiding gehad bij Dek. De lessen waren goed gepland en ingedeeld. Vincent is een hele goede instructeur die veel weet en hij heeft mij goed geholpen. Ik zou Dek zeker aanraden aan vrienden/familie vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vanaf het begin bij gelest. Vincent is een zeer kundige docent, die hekelpunten herkent en weet hoe hij alles moet uitleggen. Vincent is zeek amicaal en de sfeer is altijd goed in de auto. Voor het examen stelt hij je gerust en neemt de tijd om nog even de hekelpunten te oefenen. Indien je zakt voor het examen, luistert Vincent goed naar het advies van de examinator en neemt dit advies mee in de volgende lessen om je klaar te stomen. Als je bij DEK gaat lessen, vraag naar Vincent als instructeur. Deskundig, gezellig en begripvol!
Nvt
Ik heb in het verleden mijn A en BE rijbewijs bij jullie gehaald, ik vond de lessen heel prettig. Dit is de reden dat ik het uitzendbureau heb overgehaald om voor jullie te kiezen
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!