4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leuke les gehad met Dennis top instructeur hele gezellige leerzame rijles gehad

• Voertuig/ lesmaterieel
  • Ervaring met opleiding: Auto B|Auto met aanhangwagen (BE)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De begeleiding en uitleg tijdens de intake was heel duidelijk. Ik kreeg al snel een planning waar nooit van afgeweken is. Ik heb in een korte tijd mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren leerzaam en ik heb van Vincent veel geleerd. De sfeer tijdens de lessen was heel goed en ook het ophalen bij het station was elke keer goed geregeld. Ik ben heel blij dat ik voor Dek gekozen heb en dat ik Vincent als docent had. Nadat ik de eerste keer gezakt was, heeft Vincent heel snel een nieuw examen ingepland en daar meteen een planning op gemaakt. Vincent heel erg bedankt voor de top begeleiding!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Misschien voor de c opleiding iets minder instucteurs

• Ervaring met opleiding: Auto B|Vrachtauto C|Heftruck|Veiligheidstraining
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Erg fijn en voor alles geslaagd!

Goeie rijschool

• Ervaring met opleiding: Bus (D)|Taxi

• Voertuig/ lesmaterieel
  • Ervaring met opleiding: Auto B|Auto met aanhangwagen (BE)

• Ervaring met opleiding: Bromfiets AM|Auto B

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gebruik van het praktijkboek door sommige instructeurs.

• Ervaring met opleiding: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Als je aan je auto begint wil je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs binnen halen. Hier was ik dus ook schuldig aan. De rijschool Dek maakte het mogelijk dat ik in een korte periode toch voldoende lessen kon nemen voor mijn examen door twee instructeurs in te zetten. Ik heb twee super leuke instructeurs gehad namelijk Vincent en Ineke. Ik begon met lessen bij Ineke en ik heb hele leuke lessen gehad van haar. Met Ineke heb ik voornamelijk rondgereden door dorpjes en door de stad. Zo ben ik bijvoorbeeld met Ineke een keer naar Zierikzee geweest. Toch wel leuk om is een rondje ergens anders te rijden. Maar na een paar lessen had ik voor het eerst een andere instructeur namelijk Vincent. Best spanend een andere instructeur tijdens je opleiding. Deze spanning was gelukkig maar voor korte duur. Vincent vertelde me dat ik helemaal niet slecht reed en vanaf dat moment was de spanning gelijk weg. Ook met Vincent heb ik super gezellige lessen gehad! Wel merkte ik dat Vincent en Ineke twee totaal verschillende personen waren. Vincent heeft echt super hard zijn best gedaan en ik kan me voorstellen dat dit soms erg lastig was. Ineke werkte niet altijd de modules bij in het boek dus het was voor Vincent dan ook lastig om in te schatten waar we nou precies waren. In de eerste les die ik van Vincent kreeg hadden we gewerkt aan de bijzondere manoeuvres. Ineke heeft hier echter niet veel tijd tijdens de rijopleiding aan besteed, maar gelukkig had ik nog een les voor mijn tussentijdse toets van Vincent. Hij heeft echt de tijd genomen om de manoevres aan te leren in deze twee lessen en hij heeft me ook handige ezelsbruggetjes aangeleerd. Daarnaast heeft hij me ook uitgelegd wat ik kon verwachten op mijn tussentijdse toets wat me zeker gerustgesteld heeft. Toch was ik alsnog zenuwachtig voor mijn tussentijdse toets aangezien ik sommige manoeuvres nog maar net beheerste. Gelukkig ben ik wel geslaagd voor mijn tussentijdse toets wat me enorm geholpen heeft voor het praktijkexamen. Als ik de tussentijdse toets niet had gedaan dan was ik enorm zenuwachtig geweest op mijn praktijkexamen en was ik waarschijnlijk gezakt geweest... maar gelukkig is dit niet geval geweest! Zo ook voor mijn praktijkexamen heb ik nog een les gehad van Vincent en in deze les heeft Vincent op een leuke educatieve manier ervoor gezorgd dat de scan en de nacontrole er goed inzat voor het examen. Hij deed dit door naar Middelburg te gaan en ik moest 20 keer acties uitvoeren zoals kruispunten, rotondes etc. waarbij een scan en nacontrole van toepassing waren en als ik de scan of nacontrole niet goed uitvoerde dan moest je weer opnieuw beginnen met het spel. Ik vond dit echt een super leuke methode om iets aan te leren. Ik heb een zeer leuke tijd gehad bij Dek voor mijn autorijlessen en daarnaast ben ik ook nog is in een keer geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was leuk goed geregelt. Ik had een goeie rijles instructeur lekker duidelijk en optijd bedankt vintcent 👍👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben volledig tevreden met mijn ervaring met Dek, dus van mij geen tips/verbeterpunten.

• Ervaring met opleiding: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Ik heb vanaf het moment dat ik contact opgenomen heb bij Dek, eigenlijk altijd een goed gevoel gehad. Ik ben vooraf goed geïnformeerd en vriendelijk en duidelijk te woord gesteld. Bij het lessen was het heel ontspannen en duidelijk. De planning was prima en eventuele verschuivingen waren mogelijk in overleg met als resultaat het behalen van mij theorie- en praktijkexamen in 1x.

• Ervaring met opleiding: Bromfiets AM

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen duidelijker aan na de intake dat cursisten zelf theorie moeten regelen en behalen voor dat ze de (openbare) weg op mogen.

• Ervaring met opleiding: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Fijne sfeer en deskundige mensen. Mooie faciliteiten, ik heb op de Honda’s gelest deze motoren stonden op om vervangen te worden. Dit was ook wel een beetje nodig. Verder prima materiaal, ook de kleding. Met plezier gelest en zal jullie ook zeker aanbevelen bij anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klein puntje: Ik heb een aantal keren gevraagd wanneer ik de eigen verklaring moest invullen en tekenen. Na nogmaals zelf vragen bleek dat dit nog niet nodig was omdat de eigen verklaring van de vorige keer nog geldig was. Dit had dus iets snellervanuit Dek gecommuniceerd kunnen worden.

• Ervaring met opleiding: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Erg duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Rijinstructeur was voor mij ideaal. Erg direct wat ik zelf het meest prettig vind werken. De sfeer was ook altijd goed tijdens de lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 3x te zijn gezakt voor het praktijkexamen ben ik overgestapt naar Dek. Ik vond de begeleiding van Tony erg goed. Hij was serieus en af en toe maakte hij een geintje. Dit werkt erg fijn. Ik leerde meteen al een aantal simpele dingen waardoor het rijden beter ging en ik meer ontspannen in de auto zat. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd bij jullie!

• Ervaring met opleiding: Vrachtauto met aanhangwagen C/E

Nee

• Ervaring met opleiding: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Ik begon met lessen bij Dinja. Toen ze ging stoppen bij Dek werd Dennis mijn nieuwe instructeur. Ik vond het spannend om een andere instucteur te krijgen tijdens mijn rijopleiding maar al na de eerste les bij Dennis had ik gelijk een goed gevoel en was al die spanning weg. Ik kreeg goede tips en alles werd stap voor stap op een hele fijne en rustige manier uitgelegd. Juist door die aanpak voelde ik me les na les zekerder worden. Mijn eerste examen zakte ik wat terecht was omdat ik vreselijk nerveus was en ik me toch wat onzeker voelde waardoor ik fouten maakte en de bediening toch niet helemaal onder controle had. Uiteraard baalde ik maar we gingen door en met Dennis een plan gemaakt wat we konden verbeteren enz. Helaas zakte ik ook voor mn herexamen. Ik werd er onzeker door maar Dennis had er alle vertrouwen in. Toen nieuwe lessen ingepland en een nieuw examen. Dennis ging met vakantie maar gelukkig kwam ik bij Vincent terecht bij wie ik ook direct een goed gevoel had. Hij zat op dezelfde lijn als Dennis en legde ook alles op een rustige en fijne manier uit. Hij heeft er dan ook keihard aan gewerkt om alle puntjes op de i te zetten. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat het niet heel makkelijk is om een leerling over te nemen. Niks was te veel en hij gaf me super goede tips en vooral ook ezelsbruggetjes om dingen te onthouden. Daarbij bleef hij rustig en kon ik al mn twijfels en onzekerheden delen en stelde hij me gerust. Ook in zn pauze nam hij de tijd om dingen extra uit te leggen. Op zn vrije avond maakte hij een boekwerk met tips en de dingen waar ik moeite mee had zodat ik dat kon doornemen. Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik voelde me zeker en was niet bang. Ik zat met het gevoel in de auto dat ik het onder controle had. Door Dennis en Vincent ben ik geslaagd... Zij hebben me aangeraden om toch nog meer lessen te nemen om zo meer te rijden en dat ik zo meer controle kreeg over de bediening van de auto en ik het kijken veel beter onder controle had. Deze mannen hebben passie voor hun vak en ze helpen je waar ze kunnen. Mooi om te zien hoeveel plezier ze in hun werk hebben. Ik ben deze mannen dan ook zeer dankbaar. Vincent en Dennis door jullie heb ik nu mijn rijbewijs. Ik ben er laat aan begonnen waardoor het soms moeilijk was om dingen te leren maar door jullie steun, eerlijkheid, hulp, vertrouwen kennis en expertise is het dan toch gelukt. Jullie zijn kanjers! Super bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dek en zeker met Vincent was goed. Hij heeft mij keurig uitgelegd hoe alles werkt en hoe ik mijn handelingen moest uitvoeren, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Blijf zoals jullie zijn. De klant is koning en jullie moeten die kunnen dienen, en tot op heden alleen maar positieve feedback.

• Ervaring met opleiding: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Profecioneel maar toch ook veel plezier gehad tijdens de opleiding. Dat is zeker net zo belangrijk. Heel erg klant vriendelijk

Nee

• Ervaring met opleiding: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring met Dek: Ik heb goede uitleg gekregen van te voor en werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Tijdens het lessen vond ik het tempo dat alles werd uitgelegd fijn en de manier van problemen oplossen vond ik ook fijn. Ik heb hele goede uitleg gekregen tijdens het rijden en over het afrijden etc.

Prima cursus

Verrijn Stuartweg 14-16

4462GE Goes

Over Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!