Nee! Voor al zo doorgaan!
Ik wil jullie bedanken een erg professionele club met hart voor hun werk .Bedankt
Nee
Het uitleggen dat een diesel heel anders rijd dan een benzine, dat gedeelde miste ik, en kwam ik achter toen ik mijn eerste auto kocht
Intake misschien ook rekening houden met zenuwachtige mensen... dat je wat langer lesuren plant.. tis goed gekomen hoor !!!
Heel goed
Geen tips of verbeter punten
- Lessen voor BE met een gewone personenauto (Toyota Auris) vond ik niet ideaal. - Plaats breedtelichten aan de aanhanger die gekoppeld is aan de Toyota. Dit vergemakkelijkt de bijzondere verrichtingen.
Misschien iets meer informatie over hoe het afrijden verloopt.
Ervaring was heel fijn. Enige minpunt was dat tijdens de planning wat dingen fout gelopen zijn waardoor alle lessen en examen verplaatst moesten worden.
Nee
Zie ervaring Fijne feestdagen en een leerzaam 2018
Goed geregeld, leuke en deskundige instructeurs
Het was erg prettig om met Jan te lessen; hij is erg duidelijk, efficiënt en ziet elk verbeterpunt en stuurt daarop aan. In 5 dagen mijn rijbewijs kunnen halen, helemaal geweldig! De auto reed ook erg fijn en de informatie die ik kreeg was meer dan voldoende duidelijk.
Mijn ervaring met Dek is prima!
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!