Niets op aan te merken
Hele goede en prettige les gehad van Hans Prins. Goede aanwijzingen en tips en het BE rijbewijs in 1 keer gehaald.
Ik ben zeer tevreden over de motor rijopleiding van dek, de instructeurs weten je spanning weg te nemen door relaxe sfeer met ruimte voor grapjes. Advies en tips zijn duidelijk en ze letten goed op je. En recht door zee . De planning, rijschool app en bereikbaarheid was zeer goed. Zeer tevreden !
18 jaar geleden door een open dag bij rijschool dek geweest en ook mijn rijbewijs b gehaald nu dus ook code 95 gehaald en rijbewijs D .toen al een goede rijschool en om eerlijk te zijn is er voor mij nog niks veranderd wand goed is goed daar kan je niks aan veranderen .en naar 18 jaar niet meer in de school banken te hebben gezeten vals het altijd tijd zwaar om te leren maar rijschool Dek is op alle punten zeer ervaren om daar mee om te gaan .
Planning te weinig mogelijkheden. Op 2 examen afgerekend op een oefening die niet beoefend was schijnbaar was deze ook voor vrachtauto's . Maar mocht wel gevraagd worden. Na mijn telefonische klacht is er vanuit kantoor niks mee gedaan. Persoonlijk aandacht ontbreekt, alleen als dek iets willen van de klant werd ik benaderd.
Het is een goede rijschool met aardige instructeurs. Het was erg fijn om er te rijden.
Mijn ervaring met lessen bij Dek is uitstekend, goede uitleg en begeleiding. Helaas moest ik te veel keren opnieuw examen doen. Maar dat lag aan mijzelf.
Nee ,mijn opliding was te kort daar voor.
Auto voor lessen BE in Terneuzen voldoet, maar is niet echt representatief. Auto is van binnen en van buiten vuil/vies.
was goed
Geen
Nee, niks.
Ik heb goede en minder goede ervaringen bij Dek gehad, dit was omdat de communicatie met twee instructeurs niet zo goed verliep en ik bij hen voor mijn gevoel niet erg veel geleerd heb. Bij de derde instructeur was ik veel beter op mijn gemak en hij rekende me niet af op mijn fouten, wat ik erg fijn vond.
Goede ervaring en geen negatieve punten tegengekomen tijdens mijn rijopleiding
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!