Heel prettig als er wat is kan het geregeld worden en Peter is een super goede instructeur
Goede lessen met duidelijke feedback. Net materiaal
Snelle en handige cursus met vriendelijke instructeurs.
Staat van de motoren. Maar dit zal vanzelf in januari aangepakt zijn ivm nieuwe regels
Voor Okkie heb ik als verbeterpunt meer z'n planning aanhouden.
n.v.t.
De rijplanner app vroeg telkens om bij facebook in te loggen, erg vervelend. Want ik wilde dat namelijk niet.
Als je de lessen volgt bij je instructeur, is het fijn om daar mee ook eind examen mee te volgen in plaats iemand anders.
Beter plannen, het is toch zeker 6 a 7 keer voorgekomen dat een rijinstructeur te laat was omdat hij om 3 uur iemand thuis moest afzetten maar ook om 3 uur mij op moest halen, dit is natuurlijk niet mogelijk. Op deze manier heeft of de vorige een kortere les of ik. Dit is ook niet gecompenseerd dus eigenlijk heb ik geld betaald voor les die ik niet heb gehad.
Nee
Ik heb het goed ervaren, er was een leuke sfeer en alles verliep soepel en goed.
Ik heb de dag opleiding gevolgd BE, alles is vlekkeloos verlopen. Leuke instructeur, met genoeg ervaring om het over te brengen.
Gratis koffie in de pauze Van de opleiding bij de kruitmolen Zou wel normaal zijn Maar helaas moet ik en mijn instructeur dat zelf betalen .. Kan dat niet bij de prijs zijn inbegrepen !!
Prima les gehad en in 1x geslaagd!
Helmen zouden beter en schoner kunnen. Scooter trok erg snel op.
Nee
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!