Prettige samenwerking en goede instructie/duidelijke uitleg.
Geen opmerkingen
Goede rijschool met goede instructeur. Heb veel geleerd en ben ook in een keer geslaagd. De sfeer tijdens het rijden was erg goed. Heb er dus een goede ervaring aan overgehouden :)
Ga zo door!👏🏼
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij dek. Jan is een vakman. Ik heb veel geleerd, en goede tips en feedback gekregen. Ga zo door!!
Zeer succesvol ervaren top
-Ik heb 3 verschillende instructeurs gehad, niet heel fijn, maar heeft ook voordelen, door verschillende inzichten en uitleg. -Toen ik heel ziek was, was er weinig begrip en de medewerking in eerste instantie niet flexibel, terwijl dit wel van de leerling wordt verwacht met invulling lesuren. Nadat mijn werkgever zich ermee bemoeide ging het beter. Gelukkig was mijn werkgever wel zo flexibel zodat ik ook veel lesuren tijdens mijn normale werkuren kon volgen. -Gevraagd om latere lestijden en op zaterdag, omdat ik iedere keer een uur naar Goes moest rijden en veel werk, maar mijn lessen waren iedere keer om 08.00 uur en alleen doordeweeks. -Vond de informatie en uitleg vooraf over theorielessen en inhoud examens soms onduidelijk en niet volledig. Moet nu nog praktische toets VPTD doen en Besloten terrein VPBD. Ik weet nog steeds niet precies wat ik moet verwachten en waarom er zoveel tijd voor staat. -Eerste praktijkexamen gezakt en moest toen 1,5 maand wachten voordat ik weer kon lessen en kon afrijden. Vond dat behoorlijk lang.
Nvt
Nee
Geweldige ervaring
Goed alleen de lessen begonnen altijd te laat en eindigde te vroeg
Zeer plezierige ontspannen lessen met een goede begeleiding
de auto waar ik in moest rijden had een verbogen trekhaak, volgens mij is een visueel zichtbare vervorming van de trekhaak reden tot afkeur en had hier niet mee gereden mogen worden. Zelfs als het binnen de limieten valt moet je volgens mij als rij opleiding dit niet willen.
1 instructeur is beter ipv 2
De documenten goed inlezen die je ontvangt. Dit benadrukken . Dit zorgt voor veel ontspannenheid. Dit mag wat beter vermeld worden en duidelijk verteld.
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!