Misschien als het kan eerder laten afrijden
Het is jammer dat alles zo strak van te voren gepland moet worden en dat er bijna niet geschoven kan/kon worden. Ook had ik bijna een maand ertussen zitten met m'n eigenlijke laatste les en m'n examen. Dit is wel goed opgelost. Verder was ik heel tevreden :)
Nee geen!
Nee
heb een goede ervaring gehad, niks op aan te merken!
Neeee
geen stagiaires inzetten die het fout aanleren van bijvoorbeeld achteruit file parkeren niet te vaak stagiaires inzetten bij de zelfde cursist ik heb wel 8 lessen achter elkaar een stagiaire gehad. dit koste veel tijd bij uitleg en zo en vindt dit zonde van mijn les tijd. het duurde erg lang voor dat ik weer examen kon doen.
Ik vond de rijopleiding bij Rijschool Dek heel leuk om te doen. Het werd heel goed uitgelegd, de auto reed fijn & mijn rijinstructeur was heel vriendelijk. Hij kon goed vertellen wat is goed of fout deed en daar leerde ik heel veel van.
Nee
Niet iets waar ik nu op kan komen.
Ik heb tijdens de lessen veel geleerd en het ook heel leuk gehad.
Ik vind dek een hele goeie rijschool en peter is een super rij instructeur! Heb veel van hem geleerd en gezellige rijlessen gehad.
ophalen thuis bij de mensen
Goed, duidelijk en behulpzaam
Goed advies top instructie in 1 keer geslaagd
jammer dat ik alleen in deze mail geen enkele felicitatie kan vinden!!
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!