nee hoor
Bedankt voor de leuke tijd die ik bij jullie heb gehad heb veel geleerd groetjes marianna
Geen was gewoon goed
Misschien meer promotie maken om mensen uit Zeeuws Vlaanderen hun avb te laten trainen op het terrein van dek Goes ,dat oefent zoveel makkelijker en je moet toch examen doen voor je avb in Goes.
Nee, bedankt
Ik heb m'n contact met Dek prettig ervaren mede door de deskundige lessen.
ik vond het bij de lessen op de weg wel vervelend als ik met een andere leerling samen moest rijden. ik snap dat het soms niet anders kan, maar je betaalt voor 2 lesuren en eigenlijk kan de instructeur jou niet zijn volle aandacht geven als hij 2 leerlingen moet instrueren en beoordelen. bij de lessen op het terrein vond ik het niet zo erg als er meerdere leerlingen waren omdat ik voor mezelf dan ook eens kon oefenen zonder dat er steeds iemand naar me keek.
Niet iets waarvan ik denk dat het tijdens mijn lessen al niet naar voren is gekomen..
hebben aardige instructeurs
nee
Prettige meiden die ik telefonisch gesproken heb, en een fijne instructeur die goed luisterde naar en goed inspeelde op mijn wensen/angsten/enz
Ik heb hele leuke lessen gehad bij Tony! Na de eerste keer examen ben ik gezakt. Wat ik super positief vond is dat ik daarna heel snel nieuwe lessen kon inplannen en binnen 4 weken opnieuw examen kon doen. Toen heb ik het wel gehaald! :)
Ga zo door met je instructeurs.....perfect.In de media staat het slagingpercentage bij jullie HOOG aangeschreven. Daar kan een ander een voorbeeld aan nemen.!!!!!!.De prijs ligt veel lager.....en dat maakt het nog leuker!!!!
Ik heb mijn lessen bij Dek ervaren als leerzaam met een aardige gezellige instructeur. Ik zou Dek zeker aanbevelen.
Verrijn Stuartweg 14-16
4462GE Goes
Dek Opleidingen is dé betrouwbare partner voor jouw rijopleiding! Al sinds 1976 helpen wij cursisten succesvol hun rijbewijs te behalen: brommer (AM), motor (A), auto (B/BE), vrachtwagen (C/CE), bus (D/DE), trekker (T) en taxi. Met locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren bieden wij professionele begeleiding, moderne lesvoertuigen en flexibele planningen. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om jou bewust en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat staan bij ons centraal. Ook voor spoedopleidingen, theoriecursussen en rijvaardigheidstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Start jouw rijavontuur bij Dek Opleidingen – veilig, snel en vakkundig naar je rijbewijs!