Rustige instructeur Peter en Marius die mij meer leerden dan misschien nodig is maar zo kwam ik beslagen en met zelfvertrouwen op het examen.
Heb 1 data cursus voor BE rijbewijs gedaan de instructeur bracht veel rust over en goede tips
hartstikke tevreden hoe de praktijkdagen zijn gegeven, er was bij mij veel af te leren.
DEK weet waar het over gaat!
Goede en duidelijke uitleg in de praktijk gehad. Dingen die te kort schoten tijdens het rijden extra gedaan , en geprobeerd. Voor de rest fijne mensen die je les geven. Ga zo door.
Geduldige en flexibele instructeur die duidelijk aangeeft waar je aan moet werken
Alles in 1x gehaald top lessen top service
Mijn instructeur gaf blijk van een goede balans tussen complimenteren en het leveren van opbouwende kritiek. Ben blij dat ik had gekozen voor dubbele rijlessen, want er gaan af en toe wel wat minuutjes verloren; bij m.n. de aanvang van de rijlessen. Maar eenmaal op weg verliepen de lessen op prettige en leerzame wijze.
Ik heb bij DEK mijn motorrijbewijs gehaald: eerst AVB en daarna AVD. Prima club. Alle lof voor instructeurs Brian en Leon - veel beter komen ze niet.
Heb ontzettend veel geleerd en denk dat het zeker goed is om dit aantal uren te maken al merk je wel dat je aan het einde van de lesuren een beetje concentratie verliest. (dag duurt best lang incl reizen vanuit Den Bosch).
Goede rijinstructeurs gehad die het goed hebben geholpen om er voor te zorgen dat ik zou slagen.
Hele fijne ervaring, goed contact en duidelijkheid.
Mijn ervaring met Dek was zeer positief. Instructeurs waren kundig en behulpzaam. Het boeken van een dagopleiding met aansluitend examen heeft mij echt geholpen om in 1 keer te slagen. Voortgang wordt goed bijgehouden in een app en afspraken maken ging soepel.
Heb alles best prettig ervaren. Heb de meeste lessen van Dennis gehad en ook aantal lessen van Alex. Zijn allebei zeer ervaren instructeurs waar ik veel van heb geleerd. Zou zo weer bij ze gaan lessen als ik dat ergens voor nodig zou hebben .
Ik had het genoegen om met Ronnie en Alex mijn opleiding te mogen volgen. Goede en duidelijke instructeurs. Gezellig een praatje pot en goed oplettend. Bij mij was hoofdzakelijk het schakelen met een flipper nogal een serieus ding, waardoor de aandacht niet altijd bij het richting aangeven was of het bord voorboden voor vrachtwagens. Eindeloos op geoefend, ze moesten vast wel eens gedacht hebben, ga toch voor automaat. Maar vandaag toch keurig geslaagd. Super bedankt Ronnie en Alex. Zonder jullie rustige houding had ik wellicht alsnog voor een automaat gekozen.
De RijbewijsApp is een handige tool. De faciliteiten in Goes zijn goed geregeld. De rij instructeurs Ronnie en Marius zijn fijn in de omgang en geven duidelijke instructies, met een goed resultaat als gevolg! Enig minpuntje is dat er geen wagen voor C1 standaard in Halsteren staat, waardoor ik telkens naar Goes moest rijden.
Prima. Werd afgestemd op de persoon. Kalm Wel wat verschillen tussen instructeurs
Communicatie met de klantenservice loopt prima. Afspraken worden nagekomen. Instructie tijdens praktijk- en theorielessen is positief. De rijlessen zijn uitdagend en hierdoor word je goed voorbereid voor het examen. De instructeurs weten de leerling telkens te wijzen op de aandachtspunten. Hierbij spelen ze goed in op de behoefte van de individuele leerling.
Opleiding sluit perfect aan bij het examen. Prima instructeur die je vlot praktische zaken aanleert om te rijden met lange aanhangwagen.
Goede begeleiding en ik kreeg de juiste hulp die ik nodig had. Ze kijken ook echt wat je nodig hebt en leggen ook uit wat je moet doen om te slagen.
Bryan & Leon zijn super instructeurs!! Nemen de tijd om je iets uit te leggen. Begrijp je het niet is het geen moeite om het nog eens uitleg te geven of handige tips te geven waardoor een bijzondere verrichting wel lukt. Zal Dek en deze mannen zeker aanraden.
Goede begeleiding gehad, alles werd verteld wat nodig was en ook praktisch veel geleerd. Een prima voorbereiding op mijn examen.
In augustus 24 opgegeven voor BE rijbewijs. Alles prima geregeld, en een goeie dag gehad. Wat kon er beter in de communicatie: In de voorafgaande 5 maanden niets gehoord. Schijnbaar had ik een testdag moeten hebben, schijnbaar had ik een theoriebestand moeten ontvangen en vooraf door moeten nemen. Ik had het beter gevonden wanneer ik een week of 3 voor de cursus het theoriebestand had ontvangen met een herbevestiging van de afspraak. Gelukkig stond alles netjes in mijn agenda, maar ik kan me binnen deze setting voorstellen dat er iemand wel eens niet op komt dagen. Het is allemaal goed gegaan, want ik ben geslaagd, en daar gaat het om.
Rustig uit leeg en duidelijk en leer jij snel
De twee instructeurs Dennis en Alex waren super. Wel heb ik door omstandigheden 4 instructeurs gehad, wat niet ideaal was. 1 instructeur was een vervanger van de vervanger.geen slechte man, echter wist hij de weg er niet. Wel zonde van de 4 uur!