Leuk om verschillende uilen op de handschoen te mogen houden. Catering was prima en locatie sfeervol.
Geweldige avond en een bijzondere workshop. Met humor en deskundigheid wordt alles duidelijk verteld. Vragen werden serieus genomen.
Ontzettend leuke avond gehad, goede informatie over de uilen en superleuk met de uilen aan de gang geweest.
Erg van genoten!
Zoals je ziet van de rapportcijfer goed
De uitleg en inleiding werd met veel enthousiasme en humor gebracht. Leuke begeleiding en goede verzorging. Genoeg tijd met de vogels. Mooie dieren!
Lekker persoonlijk, niet gedwongen. De vogels ogen erg rustig (ook als de vogels eigenwijs doen is het leuk om te zien!)
Het was echt geweldig. Ik heb met alle vogels gevlogen met welke ik wilde. En ik zou zeker vaker willen komen.
Het was echt een super ervaring om met uilen te mogen vliegen, zou het zo als hobby willen doen.
het is fantastisch om dit prachtige dier van zo dichtbij te kunnen observeren en op de hand te hebben!
Wat een enthousiasme en passie van de valkeniers. Met liefde en passie wordt er verteld en gedeeld met de deelnemers van de workshop. Fantastisch om te zien en mee te maken.
Deskundigheid, eerlijkheid (als ie niet wil dan wil ie niet), rust, prachtige omgeving en relaxte sfeer Op elke vraag een antwoord De passie die jullie allemaal uitstralen
Het hele team heeft er ontzettend van genoten - zelfs mensen die niet gek zijn op dieren. Geweldige ervaring, ik zal het iedereen aanbevelen!
Het contact met de roofvogels, de mooie gelegenheid waar de medewerkers opgevangen worden met koffie en thee. De goede uitleg.
Men was prima op tijd op de locatie en hadden reeds alles klaar gezet. wij konden direct beginnen met de workshop. Duidelijke uitleg waarna iedereen 4 verschillende uilen kon ontmoeten. Het vliegen met de uilen was zeker spectaculair.
de medewerkers belde netjes op toen zij arriveerde. leuke uitleg door een fantastische medewerker Er waren een tweetal mensen in de groep wat huiverig, maar daar was alle begrip voor, aan het eind van de middag waren deze mensen helemaal om. nogmaals bedankt voor een ontzettend leuke middag
Het was zeer koud deze dag en later ook nat. Doordat we continu geboeid waren door de vogels en de verhalen van hun begeleiders was er geen enkele verleiding om naar binnen te gaan. De locatie zag er zeer netjes uit en de vogels vertoonden geen enkele stress. ook de programma's die gesteund worden tot behoud van de roofvogels geeft een positieve indruk
Hele leuke dag gehad en vond ook dat Hilco en zijn collega's het heel leuk deden.
Fijne workshop gehad, gepresenteerd door zeer gemotiveerde medewerkers.
Spannend, leuk
Erg ontspannen en gezellige sfeer. Je mocht de uilen erg lang op je hand houden. Er werd niet echt op de tijd gelet, het liep ontzettend uit. Het was niet het geval dat we direct gingen stoppen toen het half 10 was. We waren ietsje later begonnen en die tijd hebben we dik terug gekregen aan het einde. Ik vond het erg positief dat ze ondanks dat het uitliep toch nog van allerlei uilen lieten zien. Er werd netjes gevraagd of iemand naar huis moest, natuurlijk gaf niemand antwoord, want het was allemaal veel te leuk en gezellig. Ik vond het ook erg netjes dat er iemand buiten stond te wachten bij aankomst en dat er bij aankomst een hand werd gegeven door meerdere medewerkers.
Prettige ervaring onder begeleiding van vriendelijk en deskundig personeel
Uniek. Gezellige en gemoedelijke stemming. Alleen maar positief!
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers