We kijken terug op een supermiddag. Goede en leuke informatie op een grappige manier verteld. De liefde voor de vogels spatte ervan af. Ik zou dit iedereen aanraden.
superdag gehad. Uitgebreide winter wonderland roofvogels workshop. Goed verzorgde dag, grote deskundigheid met prachtige vogels. Een aanrader!
Heb n geweldige middag gehad. Een droom die is uitgekomen
Super leuk avond gehad. Ga in voorjaar weer inschrijven voor hele dag!
Aan de positieve begeleiding is niets aan te merken
Prachtige vogels, leuke medewerkers
Der Workshop war sehr gut strukturiert und eine ständige Steigerung der Eindrücke zu bemerken. Die Lokalität in Heumen hat mir sehr gut gefallen, was Erreichbarkeit und Gemütlichkeit angeht. Die Workshopleiter waren fachkundig und sorgten für eine gute Stimmung in der Gruppe. Alles in allem war es ein sehr schöner Tag.
Prettige en opgewekte, deskundige valkeniers
Ontzettend leuke en leerzame dag.
Zeer leuke, interessante middag gehad. Aanrader
MOOIE DAG PRIMA ERVARING MET DE ROOFVOGELS
Fantastische dag. Veel geleerd en enorm genoten van de prachtige vogels.
Was ontzettend gezellig en leuk geregeld. Hele leuke avond gehad.
We hebben een zeer interessante workshop mogen beleven bij Birds@work en echt hands-on, van dichtbij, met de diverse roofvogels in contact mogen komen. Een geweldige ervaring die we niet snel zullen vergeten! Het enthousiasme van de medewerkers en de deskundigheid plus het vermogen dit te delen was subliem!
Een fantastische dag, veel gezien en geleerd over Roofvogels.
erg leuk en gezellig team ,mooie vogels, en tijd genoeg voor elke deelnemer.
Wow!!! Wat een enthousiast personeel en wat een passie! Het was een onvergetelijke dag. Nergens, maar dan ook nergens iets op aan te merken.
een ongekende fantastische ervaring rijker.
Interessant, met humor enthousiasme gebracht en schitterende ervaring met de vogels.
Ik ben zeer goed geholpen nav de gestuurde mail om de workshop als verassing te regelen. De medewerkers zijn zeer deskundig en het wordt leuk gedaan,
Er werd erg veel tijd genomen zodat iedereen een ruime tijd met de uilen op de hand kon. Hierdoor liep de workshop erg uit, maar het voelde hierdoor ongedwongen en we hadden genoeg tijd om vragen te stellen aan de valkeniers. Aan het eind mochten wij ook de hokken van de andere vogels bekijken. Ook erg leuk wanneer je alleen de uilen heb kunnen zien.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers