Op een prettige en duidelijke manier kennis gemaakt zowel wat theorie als praktijk betreft met allerlei soorten roofvogels
Vriendelijke aardige mensen, die ondanks kou en regen ons een fijne dag hebben bezorgd
Ruim de tijd voor alle activiteiten, zeer relaxte sfeer, sfeervolle locatie, prettige omgang met gepassioneerde en enthousiaste medewerkers. Goede zorg voor vogels, zoals het in de zon zetten van de gier en de oplettendheid toen het bruidspaar op de kist ging zitten van de gier. De info aan tafel over het valkenieren en het experimenteren met de kefir werd op een prettige manier gebracht (mooi om te horen!), fijn ook de eerste kennismaking met de vogels aan tafel en later in de tuin, alles op een ontspannen manier!
In een schitterende tuin op een heel toegankelijke en relaxte manier met een onverwacht grote varieteit vogels gespeeld. De kennis van en passie voor deze dieren bij de mensen van Birs@Work is aanstekelijk. Ontzettend veel mogelijkheden voor prachtige foto's en video's.
Goede kennis en bijna met elke vogel gevlogen.
Fantastische ervaring ! Deskundige uitleg en begeleiding. Super vriendelijke mensen ! Zeker een aanrader !
Je kunt echt een gevoel met de vogels krijgen. Vogels zijn goed verzorgd en getraind. mooie lokatie
Rob van Dipten kwam zeer deskundig, professioneel en plezierig over samen met de rest van het team. Vogels en de kooien zagen er zeer goed uit en kwamen ook echt op de eerste plaats, dit vonden we een zeer positief punt. Al met al hebben we een zeer leuke ochtend gehad.
Het enthousiasme wat afstraalt van uw medewerkers.
Zeer grote variatie zowel in technieken, vogels als demo's. Tof dat je ook als kijker alles van dichtbij mag meemaken voor een mooie prijs. Goeie verzorgde lunch. Deskundige uitleg en enthousiaste medewerkers met veel liefde voor hun vak en de vogels. Top!
heel leuke middag gehad, optimaal veel verschillende vogels kunnen bewonderen
plezante ervaring om te werken met roofvogels en te leren van hun leefwereld en zeer goede medewerkers die iedereen goed aan bod lieten komen en alles was mooi verzorgt . top uitstap doe zo voort !
Erg leuke ervaring met enthousiaste medewerkers die veel liefde en zorg tonen voor de uilen.
Het was voor ons een ervaring Daar wij een bosuil in onze boomgaard hebben Die een paar jaar kuikens heeft gahad Daar ook foto,s van hebben van oude uil met jong
Fantastische namiddag, veel bijgeleerd, heel vriendelijk, super toffe mensen,
Alles werd in ontspannen, luchtige maar vakbekwaam geregeld, besproken, begeleid
Onbeschrijfelijk en wauw wat een ervaring! De beoordeling is echt gemeend!
leuke dag gehad met mijn broers en zus.
Het was een geweldige en leerzame dag. Zeer aan te bevelen voor mensen die iets met vogels en dieren hebben.
Genoten van het kennismaken met de valkerij en de roofvogels. Van (heel) dichtbij eens proeven aan en het meemaken wat een valkenier doet.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers