Veel verschillen uilen. Aardig personeel
Het was een geweldige dag vooral dat we de visarend nog een prooi uit het water zagen halen.
twas een leuke leerrijke ervaring, mss dat het vliegen iets te lang duurde, maar ca va nog wel. Had mss iets meer grotere roofvogels verwacht maar sowieso was het heel zeker dit ok.
De uitleg en de workshop zelf verliep heel rustig, zodat iedereen alle uilen op de arm kon houden die hij zelf wou. Top ervaring!
Gewoon heel goed! Ga door en zorg goed voor de dieren Iets meer aandacht voor extra werk zoals dieren redden en opvangcentrum zijn helpt!
Super ervaring samen met mijn vriendin gehad. Onvergetelijk
Bijzonder gevoel om de vogels van zo dichtbij mee te maken!
Beste Marjon, hartelijk dank voor je positieve reactie. Een puntje waar ik toch graag op zou willen reageren. Er worden al sinds ongeveer 1910 geen roofvogels en uilen meer ingevangen uit het wild. Alle valkerij vogels zijn al generaties lang uit kweek voortgekomen. Je zou bijna kunnen zeggen dat het binnen de valkerij gaat om gedomesticeerde vogels. Dus al vanuit het ei weten ze niet beter dan dat de volière hun natuurlijk omgeving is. De valkerij vogels worden gemiddeld 2 tot 3 maal ouder dan hun wilde soortgenoten. Dit is mede te danken aan de goede verzorging en bovenal dagelijks voldoende beweging. Hopelijk maakt deze informatie je herinnering aan de workshop nog mooier nu je dit weet.
Ik heb een leerrijke en fijne ervaring gehad in deze workshop. Er was zeker voldoende tijd en de mogelijkheid om een uil op de hand te nemen en te bewonderen. Ik had twee kijkers mee in de workshop. Zij waren ook aangenaam verrast, vooral omdat ze toch vrij dicht bij de uilen konden komen om foto's te maken en de vogels te bekijken.
ik geniet nog na telkens ik eraan terugdenk, het was een jongensdroom die uitkwam. Een geweldige ervaring, voor herhaling vatbaar !
Geweldige avond! Mooie vogels en deskundige en vriendelijke mensen. Dat ga ik nog eens doen!
zeer vriendelijk ontvangen, spontane werknemers, goed verzorgd, klok kijken ach een 10 min of 15 min extra kan ook nog zo fijn . schoon toilet, ruime kantine en zag er ook schoon uit.
Het is een heel mooie ervaring om die prachtige uilen op je hand te hebben en met ze te vliegen!
Ik heb de workshop Vliegensvlug gedaan, die kon ik niet aanvinken, daarom maar de budgetworkshop aangevinkt. Ik vond het een heerlijke ervaring met de vogels, Hielko had een goed verhaal en vertelde het met humor en enthousiasme. Ik vond het personeel erg professioneel en heb me geen moment onveilig gevoeld met de vogels. Dikke pluim voor allemaal!
het was leuk om met de vogels te vliegen en de grote uil was schattig.
je kon de uilen van zeer dichtbij bekijken en ook op de hand nemen. de uitleg was duidelijk, er was veel ruimte voor vragen. het was vlot en ongedwongen
Leuke workshop diverse roofvogels gezien en op de arm gehad en mee gevlogen. Heel leuk en leerzaam. Alle medewerkers waren enthousiast.
De ervaring om de uilen van zo dichtbij te zien is echt geweldig. Ook de uilen in actie was schitterend om te zien
Leuke en enthousiaste medewerkers. Leerzaam en vooral erg leuk en spannend zo dicht bij de roofvogels. Bedankt voor de leuke workshop.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers