We hebben er enorm van genoten en heel veel bijgeleerd
Wat een geweldige ervaring om deze vogels van zo dichtbij mee te mogen maken!Uniek! Ook de valkeniers waren deskundig en gepassioneerd in het delen van hun kennis en ervaring.De prachtige foto's zijn een herinnering aan een mooie en onvergetelijke dag.
gave dag, fijne workshop door fijne mensen met verstand van zaken en passie !!
Was een enerverende ervaring om met die machtige roofvogels te werken. Begeleiding nam alle tijd om de ins en outs van de valkerij toe te lichten. Er was tevens voldoende ruimte tot het stellen van vragen.
Geweldige workshop, zowel voor deelnemers als toeschouwers.
Leuke dag gehad met leuke instructeurs en mooie vogels. de locatie is erg leuk en de lunch goed verzorgd. Bedankt voor de fijne dag.
Een leerzame, interessante en zeer interactieve activiteit waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Het roept respect op voor de professionals en hun dieren. Het was een goedgevuld programma. We waren zeer onder de indruk en we hebben geweldig genoten. Het overtrof onze stoutste verwachtingen!
Professionele begeleiding. Positief! Hulpvaardig, deskundig advies gevend, ...
Geweldige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen. Mijn hoogtepunt van de dag was Rowan de kraai.
Ontzettende mooie locatie. Zeer goede informatie over de vogels. Deskundigheid top van zowel de dame en de heer, Nathalie en Dennis !! Leuke ontvangst.
Gevarieerd programma en veel verschillende vogels. Aparte ervaring om een vogel op de handschoen te hebben.
Met plezier kijk ik terug op de workshop o.l.v. Richard. Hij is valkenier in hart en nieren, kan een verhaal goed overbrengen, kan goed op vragen ingaan en het is zichtbaar dat hij veel gevoel voor de vogels heeft. Afwisselende dingen gedaan, rekening houdend met een regenbui, alles vlot en plezierig verlopen. Assistentie van Nathalie en de twee andere mensen ook fijn.
Het was een prachtige ervaring om dichtbij deze magnifieke vogels te zijn.
ik kwam met mijn 3kinderen en een vriendinnetje . kinderen van 26 , 21 en 15 jaar . ideaal als uitstap met kinderen die het huis al uitgevlogen zijn . zo waren we nog eens allen samen. intens van genoten . vermits wij nog ergens wilden picknicken stelde ze ons voor om dat op het terrein te doen . daardoor konden wij ook nog eens van het voederen van de vogels genieten. super , alleen maar superlatieven voor ons.
Geachte mevrouw Peeters, Hartelijk dank voor uw reactie en vooral ook voor de tip om korting te geven aan grotere groepen. Daar gaan wij zeker mee aan de slag. Fijne dag. Rob van Dipten
Waanzinnig mooie dieren, goed verzorgd. Grote en kleinere vogels voor ieder wat wils. Ook het idee dat ze veel vliegtijd en liefde krijgen. Heel mooi om te zien en mee te maken
Er zou een rondleiding op de roofvogelboerderij zijn en er zouden 2 consumpties worden verstrekt. Dit is niet nagekomen.
Geachte heer Hoppen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Er is inderdaad een rondleiding op de Roofvogelboerderij in Berkel en Rodenrijs. U deelname was in Friesland, Legemeer en daar is deze rondleiding niet. Alle deelnemers ontvangen van ons 2 consumptiebonnen voor koffie/thee of fris. Bent u wellicht later dan de geplande tijd gearriveerd dan is het mogelijk dat u het uitdelen van de consumptiebonnen bent misgelopen. Jammer dat u er niet even om heeft gevraagd, we hadden ze u graag gegeven. Hopelijk was de ervaring met de roofvogels voor u wel naar tevredenheid verlopen. Fijne dag. Rob van Dipten
Veel tijd om de vogels op de hand te hebben. Geen drukte of haast, maar alle tijd om te genieten van de mooie vogels. De begeleiders hadden er zelf ook veel zin in en lol met elkaar, dat zorgde voor een hele goede sfeer. We werden ook goed geholpen met tips en vasthouden van de dieren.
Ik ben zelf voor de 4e keer geweest, mijn zus voor de 3e keer, vriend voor de 2e keer en mijn nichtjes voor de 1e keer. We vonden het allemaal in een woord fantastisch, geweldig om mee te maken en we komen graag weer een keer !
Super enthousiaste valkeniers
Het was het uitje voor mijn bonuszoon en dit was wel een van de hoogte punten voor hem deze workshop. Hij heeft erg genoten en was onder de indruk van de vogels. Het team valkeniers deden het top en namen ook de tijd voor de jongeren in de groep. Erg goed voor elkaar
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers