De ontvangst, de uitleg, de vriendelijkheid, de liefde voor de vogels, het geduld
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. U heeft helemaal gelijk wat betreft de kijkers. Normaal blijven zij wel degelijk op afstand van de deelnemers. Helaas, op de datum dat u heeft deelgenomen, regende het heel erg en stond iedereen te schuilen onder het grote afdak. En dan zijn de deelnemers en kijkers helaas wel dicht bij elkaar. We gaan dit probleem aanpakken door minder kijkers toe te laten tot onze workshops, zo hopen we dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijk groet, Rob van Dipten
Zeer professionele en leuke workshop. Heel het team was enthousiast.
Een geweldige workshop van twee uur met veel humor gebracht en een leuke mix van activiteiten met en zonder de roofvogels. De worskhopleider, Andy, vertelt vol passie over zijn vak en de liefde voor de vogels straalt er van af.
We hebben op een leuke manier kennis gemaakt met diverse roofvogels.
Wij hebben last-minute nog een roofvogelshow moeten regelen voor onze Burendag omdat diegene die we geboekt hadden 3 dagen vantevoren afgezegd had. Maar via valkenieren.nl hebben we snel een oplossing kunnen vinden en er was een geweldige show gegeven door Dominic. Wij hebben van al onze gasten alleen maar lovende woorden gehoord. Dus onze Burendag 2017 was een daverend succes mede door deze roofvogelshow!
De verpleeghuisbewoners hebben genoten !!!
Geweldige show gehad tijdens de agrarische dagen in Franeker met een behoorlijke opkomst met meer dan 400 bezoekers. helemaal top was het
Ik vond het heel tof. Ik heb al veel zin om deel te nemen aan een volgende workshop. :)
personeel vriendelijk geduldig veel uitleg en ervarinhoud vogels zagen er prima uit het was schoon wij hebben het geweldig gehad
Super om de dieren te leren kennen, te bekijken en ermee bezig te zijn. De knopen te leren en een eerste ervaring op te doen
Beste Pascal, hartelijk dank voor je fijne reactie. Om je te helpen met de alle soorten roofvogels die je bij ons kunt vinden hebben we een flyer ontwikkeld. Die vindt je hier: https://www.valkerij-manege.be/onze-roofvogels/ Warme groet, Rob
Heel leuke workshop met een Valkenier die vol passie vertelt over zijn vogels etc...een echte aanrader!!!
was zeer leuk en leerzaam
Het was in één woord een prachtige ervaring: Vliegen met deze schitterende roofvogels. Super! De medewerkers waren content en deskundig en de locatie was prachtig. En ook het weer werkte nog eens mee. Kortom: een ervaring die voor herhaling vatbaar is!
Hele leuke "dag"gehad. Geweldige ervaring.
Beste Nartin, Hartelijk dank voor de beoordeling. Het bevreemd ons zeer dat de kijker geen consumptiebonnen heeft ontvangen. Voor iedereen waren er voldoende bonnen uitgeteld en afgegeven verteld mij de horeca. Maar mocht er toch iets zijn fout gegaan, waarom heeft u er op het moment zelf niet om gevraagd als men de kijker heeft vergeten de bonnen te geven? Fijne dag. Rob van Dipten
Ontzettend leuke ervaring op een speciale locatie. Enthousiaste medewerkers.
prettige sfeer, altijd bereid tot uitleg. Deskundig overkomend en afgestemd. goede communicatieve vaardigheden. liefde voor de vogels is te voelen.
misschien een kleine brochure meegeven met wat achtergrondinformatie
ultieme schitterende ervaring. Genoeg ruimte voor vragen
Het was een heerlijke dag en een hele bijzondere ervaring. De dieren zijn stuk voor stuk prachtig!
Zeer positief. Maar 20euro voor de toeschouwers vinden we wel genoeg om enkel te mogen kijken maar voor de rest fijne ervaring
Ik vond het een geweldige ervaring. M.vr.gr. Gerda Kruisman
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers