Rob kwam erg deskundig over, zonder het idee te hebben dat hij een lesje opdreunde.
Het was een hele bijzondere ervaring om zo dicht bij de vogels te kunnen zijn
Wat een fantastische ervaring! Enorm genoten ook van de passie en kennis van m.n. Kjetel. De nieuwe Freek Vonk van de Roofvogels. Ook complimenten voor de betrokkenheid en het enthousiasme van zijn vrouwelijke collega's. We hebben veel geleerd en ontzettend genoten. Ook de verzorging (ontvangst met lekkers, lunch, koffie, thee) was boven verwachting. Dank, dank, dank! Anita Govaers
leuk en dichtbij de vogels, medewerkers erg positief gestemd over de dieren. De consumpties waren perfect geregeld.
Vriendelijke ontvangst met deskundig personeel. Presentatie met humor doorspekt.
enthousiast team, humor, duidelijke uitleg, goede begeleiding bij de uilen, er werd goed de tijd genomen voor alles en we hebben een leuke avond gehad.
We hebben een leuke avond gehad en vonden het heel bijzonder zo dicht bij zulke prachtige roofvogels te kunnen zijn. Verder zagen de dieren er prima uit en leken zij over het algemeen hun "werk" zonder stress uit te voeren. Helder verhaal van Kees.
Prima dag gehad, alleen het weer zat tegen. Anders had het cijfer plezier hoger geweest. Zeer deskundige en sympathieke mensen!
Absolut empfehlenswert. Tolle Erfahrungen, sehr gut gepflegte Tiere, professionelle und sehr nette Menschen und ein so gutes Preis-Leistungsverhältnis wie man es kaum noch findet.
het was een zeer leuke el leerrijke dag alleen jammer van het slechte weer
goed verzorgde dieren en goed verteld
Was superleuk en interessant. Voor herhaling vatbaar!
Leuke enthousiaste curcusleider. Bijzondere vogels waarbij je in de gelegenheid komt om de vogels van heel dichtbij mee te maken
Puur genieten en kicken en leren.
Super leuke ervaring met een goeie en leuke begeleiding.
Fantastische dag gehad op de roofvogelboerderij! Zeer gevarieerd programma begeleid door enthousiaste en deskundige medewerkers die overal ruim de tijd voor nemen. Ook nog een goede lunch erbij. Regelrechte aanrader!!
Ondanks de grote groep werd er de tijd genomen, zodat iedereen aan zijn trekken kwam. Welkom met koffie en extra's en uitgebreidere lunch dan vermeld was.
Een geweldige topdag was het! Bijzonder en indrukwekkend! Een heerlijke lunch en leuke mensen, kortom super!
Het mooiste verjaardagskado ooit. De uilen zo dicht bij je te hebben was een onvergetelijke ervaring. De betrokkenheid en liefde voor "hun"uilen,die de medewerkers uitstraalden,vergoelijkte ruimschoots het feit dat deze vogelseigenlijk in "gevangenschap"leven. Alle bewondering voor de medewerkers!
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers