4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een professionele dag met plezier. Lunch was goed, locatie prima.

• Locatie bezocht: Valkerij Manege Legemeer - NL
  • Ik heb ervaring met: Roofvogelshow
  • Verbeterpunten: Wij waren de belevenisbon vergeten. Moesten dus opnieuw € 75,- cash betalen. Toevallig hadden we contant geld bij ons want anders ??? Dit moet veranderen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leerzame avond. Er werd op een ontspannen, humoristische manier informatie gegeven over de verschillende soorten uilen. Er werd adequaat gehandeld toen het buiten erg koud bleek te zijn: er werd binnen gevlogen. Kortom: we hebben genoten!!

• Verbeterpunten: Geen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel te weten gekomen ever de roofvogels, alle tijd voor ons, mooi om met de vogels te mogen vliegen.

• Locatie bezocht: Op locatie
  • Verbeterpunten: x

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een gezellige leervolle avond

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring door zeer ervaren en enthousiaste medewerkers.

• Verbeterpunten: geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is echt leuk om mee te maken, uilen van zo dichtbij te zien en zelfs op je hand te hebben. Eten te geven. Als je van Uilen houd, is dit zeker een aanrader

• Veiligheid N.v.t.
  • Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: aankleding van het pand, verlichting op parkeerplaats, en betere zichtbaarheid van dat je er bent ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel gehad aan de uitleg over de uilen, medewerkers waren zeer deskundig

• Medewerkers
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Herkenbaarheid van de lokatie vanaf de weg was niet duidelijk, vooral in de avond

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb de workshop kado gekregen dus het is eigenlijk niet aan mij om een beoordeling te geven ( een gegeven paard....) maar als ik mijn mening moet geven , kan ik alleen maar positief zijn . Ik had niet verwacht om zulke bevlogen jonge mensen te treffen om ons de workshop te geven , het is dus een hobby of baan voor jong en oud. na de workshop hebben mijn zoon en ik dus nog een kleine donatie gedaan om onze dank te tonen en hoop in de toekomst zeker nog meerdere workshops bij jullie organisatie te mogen/ kunnen bezoeken.

• Afspraken nakomen
  • Prijs/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Ik heb ervaring met: Valkerij Proeverij
  • Verbeterpunten: geen verbeterpunten , zelfkritiek is het beste om scherp te blijven . succes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie ontvangst ruimte. Rustige en goede uitleg die verdeeld werd over het geheel zodat je de informatie beter door kwam cq onthouden/verwerken. De vogels waren rustig en zagen er goed verzorgd uit. Het was een lust om de vogels van dichtbij op je hand te kunnen bekijken. Op de bon stond dat er stokbrood en een kopje soep werd opgediend en dat de hongerige mensen zelf extra eten mee moesten nemen. Het eten en fruit was een 10 waard, goed en ruim voldoende. Zelf eten meenemen was geheel niet nodig.

• Ik heb ervaring met: Valkerij Proeverij
  • Verbeterpunten: Had graag foto's met uitleg gezien van de vogels, die voor de voortplanting in de dichte hokken zaten. Zijn dit ook vogels die met uitsterven bedreigd worden? Aan het einde van de sessie kregen wij een folder met daarop foto's en omschrijving van de vogels. Ik miste hierop een foto en naam van de Valk, bruin/rood van kleur (de kleinste vogel) waarmee gevlogen werd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldige ervaring!! Valkeniers waren erg kundig en alles werd met passie uitgelegd!! Zou zeker nog eens terug gaan voor een andere workshop!!! Ondanks dat het erg koud was en we in de sneeuw stonden, was het een topavond!! Nogmaals bedankt!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lars en Bente hebben met veel enthousiasme en kennis over gebracht. Het was een machtige ervaring en we komen zeker terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele positieve ervarig meegemaakt. Heel interessant en leuk verteld, met nodige humor erbij. We hebben ervan genoten, dit hadden we zeker de hele dag volgehouden. Een ervaring rijker en terugkomen staat zeker op het verlanglijstje!

• Verbeterpunten: /

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgebreide info over de vogels,Andy heeft hart voor zijn dieren dat straalt in alles door. Geweldig om deze vogels van zó nabij te kunnen bekijken en met ze te "vliegen

• Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Had een meer bosachtige lokatie gedacht : niet achter op t erf van een woonhuis,zou t nog spannender gemaakt hebben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer 'bevlogen' begeleiders die op een ontspannen deskundige manier leiding gaven. Prachtige vogels.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een pracht ervaring. Er werd veel verteld en uitgelegd. Ruimte voor vragen en foto's maken. Ontspannen sfeer en lunch prima.

• Verbeterpunten: Gewoon zo doorgaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer bijzonder om zulke prachtige beesten zo dichtbij te zien. Prachtige ervaring!

• Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Kleinere groepen van bv 10 personen Eerste gedeelte duurt lang met 3 beesten op 20 personen. Zeker als het koud is...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel tijd om te fotograferen samen met de uilen. Ook het aanvliegen en eten geven is leuk. Goede uitleg en verzorging van thee, koffie en gluhwein.

• Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Groep wordt in tweeën gesplitst. Ene groep krijgt onder het vliegen buiten heel veel info vd trainer, andere groep hoort niets. Gebruik of microfoon of laat stagiaire hetzelfde vertellen. Leg buiten op gras planken of stro om minder koude, natte voeten te krijgen. Zorg voor wat meer licht buiten als er foto's gemaakt kunnen worden. Vooral de grote uil stond in het donker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom een geweldige ervaring. Inmiddels de 3e keer dat we met birds@work een workshop hebben gedaan. Waarvan ook 1x met de personeelsvereniging van ons bedrijf. Enthousiaste en deskundige medewerkers nemen alle tijd om de mensen een onvergetelijke ervaring te laten meemaken.

• Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Het enige dat ik zou kunnen verzinnen is dat de aanduiding van de manage in Berkel en Rodenrijs vanaf de weg iets beter kan. In het donker een beetje slecht te zien. Wel keurig een duidelijke routebeschrijving ontvangen vooraf met een 06 nummer voor als je het per ongeluk niet kan vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een mooie avond met lieve uilen en deskundig personeel. Goed geregeld met drankjes en hapjes ook.

• Ik heb ervaring met: Moonlight met uilen
  • Verbeterpunten: Ik vond het eerste foto gedeelte met de drie uilen te lang duren. Ik dacht dat een groter gedeelte over het vliegen met de uilen zou gaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk en leerzaam. Erg mooi om deze roofvogels van dichtbij te mogen meemaken en ze op je hand te houden. Helemaal geweldig als ze aan komen vliegen en op je hand landen. Zeker een aanrader.

• Ik heb ervaring met: Valkerij Proeverij
  • Verbeterpunten: Misschien iets meer op gebied van veiligheid uitleggen? Zoals: Wat te doen als ze proberen weg te vliegen als ze op je hand zitten. Wat ze doen als je het voer laat vallen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was voor mij een leerzame en leuke ervaring en stilletjes ook wel een wens om dit ooit mee te mogen maken. Ook is gebleken dat de vogels soms een eigen idee hebben er dan ook vandoor kunnen gaan, maar gelukkig ook weer terug komen of gehaald dienen te worden. Een leuke ervaring was ook de gekke pelikaan en dat was toch wel even lachen. Veel succes gewenst in de toekomst met deze dieren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prachtige roofvogels, goed getraind. Leuk dat er ook andere soorten vogels zijn. Mooie locatie. Goede kennis van het personeel.

• Ik heb ervaring met: Valkerij Proeverij
  • Verbeterpunten: Er werd niet gelet op de juiste positie tijdens foto's maken waardoor er veel mensen op de achtergrond staan. Dat is erg jammer met zo'n mooie locatie en de prachtige roofvogels. Mensen erop voorbereiden als er een mooi actiemoment aankomt om een foto te maken.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers