meer zelf met de roofvogels kunnen doen (zonder pleisters nodig te hebben.... :) )
Beste Peter, hartelijk dank voor je reactie. We luisteren graag naar onze klanten om te blijven verbeteren. De deelnemers aan de Valkerij Proeverij in Heumen krijgen verschillende roofvogels en uilen op de hand en vervolgens gaan ze ook zelf met al deze vogels vliegen naar de hand. Wat had u nog meer gewenst in de omgang met onze vogels? Wij valkeniers doen zelf namelijk niet meer dan bovenstaande met de roofvogels.
Bij de valkerij workshop in Heumen troffen wij het met een prachtige nazomerse dag in oktober. Na heldere uitleg van de deskundigen gingen we aan de slag met het valkenieren. Wij hebben de hele workshop als goed ervaren, maar het werd pas echt levendig voor ons toen we bezig mochten zijn met de vogels zelf. Bijzondere ervaring en echt een aanrader voor ieder die graag dicht in de natuur samen met dieren bezig wil zijn.
een leuke en indrukwekkend ervaring om zo met roofvogels om te gaan
Geweldige dag gehad. Ze namen alle tijd voor elke deelnemer. Mijn man zit in een rolstoel en hij werdt overal bij betrokken en geholpen. Ga vooral zo door mensen!
Beste Francien, dank je wel voor je vriendelijke reactie. Ikzelf zit ook in een rolstoel en daarom vind ik het belangrijk dat iedereen met een beperking kan deelnemen. Op onze nieuwe website komen wat reacties van klanten met voornaam en fotootje. Zou ik je reactie mogen plaatsen en zo ja, heb je dan wellicht een fotootje van je zelf voor me? Fijne dag, Rob van Dipten
Prachtige ervaring. Heel erg de moeite waard. De Valkeniers hebben duidelijk plezier in het werk en passie voor de vogels. Dikke aanrader!
Vriendelijke, humoristische en duidelijk gepassioneerde medewerkers. Veel interactie van dichtbij met de vogels. Ook interessant gewoon als toeschouwer.
leuke, leerzame dag. aardig en vakkundig personeel. mooie locatie. ontvangst met koffie en goede lunch.
goede presentatie en begeleiding. Prettige ontspannen sfeer.
Geweldige dag gehad met twee heel enthousiate medewerkers die elkaar en de bezoekers goed aanvoelden
superleuke dag gehad. Ontzettend leuke en bekwame begeleiding, echt de moeite waard!
Wij hebben een bijzonder leuke dag gehad met veel info
HEEL LEUK.
Heel ontspannen en vooral leuk
Was een leuke ervaring heb ervan genoten
Het is een interessant en leerzaam uitje.
Zeer vriendelijke medewerkers en.aangename.sfeer.
Het was een superleuke avond.
Het was een erg leuke en informatieve ervaring. Zeker nog een keer doen!
Fantastische ervaring. Ik kreeg plezier van.
Een super avond gehad
Een bijzonder leuke avond met uilen (mijn favoriete vogel, na de slechtvalk), mede door de perfecte, instructieve en gelukkig ook vrolijke en luchtige begeleiding. Veel pret gehad dus ook. Heerlijke chocomel ook + koekjes.
Leuke workshop met heel leuke en gepassioneerde mensen
Wat een speciale ervaring was dit. En wat een leuk en deskundig personeel. Bedankt team.
Leuke en verrassende ervaring met roofvogels. Heel wat geleerd en erg genoten.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers