Sup
De valkerij proeverij is een fantastische ervaring. Er waren diverse valken, arenden, gieren en uilen. Prachtig om zulke imposante vogels op je hand te mogen houden. Hoewel het een koude en regenachtige dag was, was de workshop geweldig. Een aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en zeer bekwaam en nemen alle tijd om het voor iedereen een mooie ervaring te maken!
Erge leuke dag gehad.... Veel geleerd. Er wordt zeer zorgvuldig met de vogels omgegaan, mooi om te zien
Wij kwamen uit Vlissingen ik en Mn zoon en zijn zeker een ervaring rijker en de afstand is het zeker waar was een zeer insnoerende avond top
Het was erg leuk, maar ook een beetje spannend.
GENOTEN !!!
Echt een fantastische ervaring met alle vogels die voorbij kwamen. Vooral de Zeearend!!! Een droom die uitkwam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Goede uitleg en begeleiding Leuke ervaring
Genoten, veel geleerd, veel plezier gehad, rustgevend.
Het was een hele leuke en interessante workshop. Veel geleerd en omdat het een vrij kleine groep was, voldoende tijd gehad om de vogels vast te houden en ermee te vliegen. Een topdag!
Interessante en leuke workshop.
Super leuke dag gehad! Leuk personeel en veel geleerd!
Ze praten met zoveel enthousiastme en nemen alle tijd om alle vragen te beantwoorden, enorme leuke ervaring om mee te mogen maken
Gezellige sfeer. Tijd vloog (om met de uilen te spreken) voorbij en dat is voor mij een teken dat het een top avond was
Ik heb een super leuke avond gehad waarbij het mogelijk werd gemaakt om meerdere uilen vast te houden en waarbij goede uitleg werd gegeven.
Bedankt voor de fantastische avond! We hebben geweldige ervaring gehad op een prachtige locatie. Het was onze lange rit meer dan waard!
Heb dit cadeau gekregen voor m’n verjaardag en heb er ontzettend van genoten!
Ik vond het echt supercool! Je ziet dat de mensen hart voor de zaak en de lieve diertjes hebben. Zeker een aanrader!
Was heel leuke en leerzame ervaring! Ik kom zeker terug !
Wat een fantastische avond. ook de uitleg was erg goed
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers