Leerrijke workshop

Mooie workshop

Mooie ervaring!

Goede vertellers en gepassioneerde valkeniers, omdat de groep niet groot was (13pers) veel interactie met de vogels.

Fantastische dag gehad !

Enorme passie en betrokkenheid van medewerkers gezien. Fantastisch hoe ze met de dieren omgaan.

Het was een waanzinnige ervaring . De presentatie was erg goed en deskundig. Weer wat geleerd over de roofvogels. Groetjes Marianne en Peter.

Van A tot Z geweldig!

We werden erg vriendelijk ontvangen op de wonder winter workshop. De ontspannen sfeer en mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen droegen bij aan deze top dag! We hebben met heel veel vogels mogen vliegen en merkte ook hoe begaan de heren en dames met hun vogels zijn. Wij vonden de combi tussen roofvogels en later vliegen met uilen heel erg leuk!

Prachtige omgang met dieren

Super leuke workshop waarbij iedereen betrokken wordt en mag omgaan met deze dieren. Toffe leider die heel veel over deze beestjes weet te vertellen.

Prachtige ervaring met veel vogelcontact.

Vliegensvlug workshop gevolgd en ik kan niet anders dan fantastisch zeggen. De balans tussen theorie en praktijk is perfect en de variatie in roofvogels is erg leuk. Je hebt veel vogelcontact per deelnemer en ook de kijkers kunnen van dichtbij meekijken. De medewerkers zetten een leuk verhaal in elkaar, samen met de erg ontspannen sfeer en vele vogelmomenten is dit een echte aanrader! Persoonlijke favoriet van mij was de prachtige Bataleur, wat een machtig dier.

Geweldige ervaring met veel vogelcontact.

Afgelopen zaterdag heb ik de Vliegensvlug workshop gevolgd. Het is een mooie locatie en de mix van theorie en praktijk zijn goed in balans. De vogels die voorbij komen kun je daadwerkelijk allemaal op je hand nemen, er is tijd genoeg om ze uitgebreid te bekijken en fotograferen. De medewerkers doen het zeer leuk en verzorgen je een zeer ontspannen en prettige workshop. Zeker een aanrader!

Leuk! Vogels die in NL in het wild voorkomen van erg dichtbij meegemaakt. Veel achtergrondinfo!

TOP!

Geweldige ervaring, en het was heel mooi om te zien hoe Lars, en de vrijwilligster met de vogels omgingen, ze voelden zich op hun gemak. En we konden deze mooie vogels wel van heel dichtbij bekijken. TOP!

Gaaf

Wij als uilen liefhebbers hebben genoten van deze workshop moonlight. Meestal zijn shows overdag, nu in hun meer vertrouwde tijd.

Super nice, I would recommend it

The staff is very nice and the birds are beautiful

• Would you recommend us? Yes

Super avond, bevlogen verzorgers, veel opgestoken. Topervaring

Superavond !!

Absoluut ontzettend gaaf!

Hele leuke en leerzame workshop gehad, en wat veel tijd hadden we er voor! Ontzettend gaaf om zulke prachtige vogels te mogen “dragen” op onze arm!

Geweldige ervaring met kundige mensen.

Het was een super leuke avond met gezellige en fijne sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel geleerd, gezien en gelachen. Mensen met echte passie voor wat ze doen.

Respect voor de manier waarop de kijkers erbij betrokken werden.

Ik was een kijker. Een kleine groep, genoten van de emoties van de deelnemers.

Zeer de moeite waard!

We vonden het een geslaagde dag. We hadden erg veel geluk met het weer. Uitleg over de roofvogels was erg interessant en leerzaam. Omdat het met humor werd uitleg was het totaal niet saai. Daarna kreeg je alle tijd om kennis te maken met de roofvogels. Zelfs als bezoeker kom je heel dicht bij de roofvogels. Erg genoten en een mooie ervaring aan overgehouden.

Mooie ervaring om de machtige roofvogels van zo dichtbij te kunnen bewonderen en in actie te zien. We hadden een vrij kleine groep waardoor er veel tijd was om met de vogels bezig te zijn. Goede lunch en alle credits voor de gepassioneerde begeleiders die veel vertelden over de vogels. Kortom een ervaring die iedere vogelliefhebber een keer mee gemaakt moet hebben.

Prachtig om de vogels van zo dichtbij te zien

Ik heb een mooie valkerij proeverij meegemaakt. Prachtige vogels en mooi om daarmee bezig te zijn. De lunch kon wat mij betreft wel wat beter! Geen wit maar bruine broodjes was al beter geweest!! Veel geleerd over de valkerij en de verschillende roofvogels! Een goede workshop gehad en voor herhaling vatbaar!!

Super leuke ervaring!

Leuk, bijzonder, leerzaam

Bijzondere kennismaking met roofvogels

Leuke begeleiding en mooi om deze verschillende vogels van dichtbij te zien

Gezellig samenzijn en respectvolle omgang met diersoorten

Dit is voor mij een ervaring om nog lang aan terug te denken. Compleet verzorgde bijeenkomst op een landelijk gelegen terrein waar de dieren alle vrijheid hebben om te demonstreren waar ze goed in zijn. De trainers en organusatie hebben veel kennis van zaken en vooral het geduld om de bezoekers de nodige instructies bij te brengen. Ik heb veel van de wereld gezien en kan in alle eerlijkheid zeggen dat een deelname/toekijken bij Birds@Work absoluut een waardevolle ervaring is.

Geweldige en leervolle dag

Geweldig genoten zo wel van de dieren als hun trainers

Weer een super beleving in Berkel en Rodenrijs.

Voor de 2e keer in Berkel en Rodenrijs geweest. Deze keer deelgenomen aan de workshop 'Moonlight met Uilen'. Alles was zeer goed verzorgd, wij kregen veel informatie en zelfs het weer was ons goed gezind. Hoogtepunt was natuurlijk het vliegen met deze mooie vogels:)

We hebben het als gezin als een unieke belevenis ervaren

we hebben genoten van jullie bedrijf en de liefde voor de dieren. Duidelijke uitleg van Lars, Jeroen en Celine. Prima en zeker een aanrader!

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers