Verrassend leuk!

Ondanks dat de locatie een paar dagen ervoor werd aangepast (meer dan een uur rijden in ons geval, best ver), hebben we allemaal mogen deelnemen aan de workshop (ook de kijkers die een lager bedrag hadden betaald). Een heel leuke ervaring. Voldoende tijd voor iedereen om met de uilen ontspannen om te gaan. Aanrader voor wie van deze dieren houdt 👍😀

Wat een ervaring! Ook als kijker!

Ontzettende bijzondere mooie ervaring! Het was een hele mooie dag!

super

passie, enthousiasme, humor, kennis en kunde, geduld, zo omschrijf ik het team dat ons kijkers en deelnemers een prachtige dag bezorgden. de catering was eenvoudig maar goed samengesteld, en voldoende pauze momenten om deze dag met gure wind op te warmen. absoluut pluspunt was de behulpzaamheid toen mijn zoon en ik vastliepen met ov en dreigden deel van de dag te missen. het team bood direct aan ons op te halen! uiteindelijk was het niet nodig omdat vriendin ons oppikte en bracht, maar het aanbod was lovenswaardig!

Onvergetelijk

Mijn dochter is al jaren gek van uilen. Deze avond was voor haar echt een onvoorstelbare belevenis en ze heeft er nog wekenlang steeds opnieuw over verteld tegen iedereen die het wel of niet wilde horen.

Uniek!

Het is een unieke en bijzondere ervaring. Echter voor het maken van foto's is het handiger om de workshop overdag te doen. Organisatie doet het heel goed!

Heel erg leuk en leerzaam.

Leuke interactieve workshop door een enthousiast team van liefhebbers. Allerlei wetenswaardigheden vlot en met de nodige humor aan elkaar gepraat. Prachtige vogels gezien en “onder de duim” gehad.

Wat een geweldige ervaring!

Veel verschillende soorten roofvogels gezien. Bij een aantal de mogelijkheid om ze op de hand te laten zitten. Goede informatie en afwisselende activiteiten. Wij hebben een prachtige workshop gehad. Echt een aanrader!

Mooi verhaal en close encounters met prachtige roofvogels.

Gezellig vol humor en klantvriendelijk.

Ongeweergafantasgeweldig!!!

Heel erg mooie ervaring om mooie vogels, van klein tot groot, van dichtbij te mogen begroeten.

leerzaam en leuk

geweldig gemotiveerde valkeniers. fijne avond gehad.

Vriendelijke en professionele begeleiders, heel erg koud.

Vriendelijke en professionele begeleiders, heel erg koud.

Het is de moeite waard en goed uitgelegd

Vriendelijke mensen, mooi uitgelegd, een aanrader om eens mee te maken.

Super leuke ervaring

Ervaren valkeniers die op een leuke ontspannen manier de workshop gaven!

Erg gastvrij, leuk en interessant

Het was een leuke avond met veel relevante informatie en uitleg. Er werd echt geprobeerd om iets van deze bijzondere dieren te laten zien en leren. De vrijwilligers deden geduldig erg hun best om iedereen ruim de kans en gelegenheid te geven de vogels te zien van dichtbij. Verwachtingen overtroffen, bedankt!

Geweldige ervaring!

Enkele weken geleden mochten wij aanwezig zijn bij de voorstelling "moonlight met uilen" in Berkel en Rodenrijs. We waren iets te vroeg, omdat wij graag op tijd wilde zijn, maar desondanks was de ontvangst met koffie en koekjes alleraardigst. Herhaaldelijk werd ons door de medewerkers verteld dat ze er ontzettend veel zin in hadden en dat ze er een fijne, gezellige en ongedwongen avond van wilde maken. En dat hebben ze gedaan! Het was een super gezellige avond in een zeer ongedwongen sfeer waarbij de humor ook zeker niet ontbrak. Vooral de gedrevenheid en de passie voor de vogels vielen ons op. We mochten alles vragen en alles meemaken. Ik zou de medewerkers dan ook willen adviseren om hier niks aan te veranderen en gewoon zo door te gaan, want ze bezorgen hun bezoekers een werkelijk onvergetelijke ervaring.

Het was een geweldige ervaring,precies zoals ik gehoopt had!

Het was allemaal erg goed geregeld en professioneel.

een must do voor vogel liefhebbers

Ik vond het een leuke ervaring om te doen. De valkenier en zijn assistente weten veel van de vogels en leggen graag uit de hoe en wat. Je merkt al heel snel de liefde die ze voor de vogels hebben. De grootte van de groep had van mij wat kleiner gemogen om zo wat meer interactie met de valkenier te hebben.

Geweldige ervaring en het was heel gezellig!

Gezellige ochtend gehad en ik had niet gedacht het zo leuk te vinden! Zo leuk om al deze bijzonder vogels op je arm te mogen houden. Fijne begeleiding die alle tijd geeft om foto's te maken.

Zeer indrukwekkend en leeerzaam

Als verjaardagskado (75) voor mij heb ik mijn kleindochter (12 jaar) meegenomen. Hoewel wij in de buurt ransuilen en steenuiltjes hebben heb ik nooit van zó dichtbij van die fantastische vogels kunnen genieten. Een meer dan leerzame avond met uitstekende uitleg van onze 3 begeleiders.

Leerzaam, leuk en indrukwekkend

Topavond gehad. gevarieerd programma wat super interessant was maar ook met veel humor. Er werden geen dingen afgeraffeld terwijl we wel iets uitliepen. Echt indrukwekkend als er een grote uil op je hand zit, of hij naar je toe vliegt en je hem uit de hand voert.

Absoluut geweldig !!!

Het was helemaal geweldig, gezellige mensen met goede humor, maar daarnaast ook professionaliteit en kennis, ik zou er graag nog een keer heen gaan !!

Een unieke ervaring!

Zo iets moois maak je niet snel mee. Erg leerzame workshop met leuke gastheren. En Maar om op deze manier zulke schitterende vogels mee te mogen maken is onbeschrijfelijk.

Geweldig!

Wat een ongelooflijke leuke avond hebben we gisteren gehad in Berkel en Rodenrijs! We werden onthaald op koffie/thee en we kregen een hele goede uitleg, alles werd heel duidelijk en met humor verteld. Daarna was het fantastisch om de uilen van zo dichtbij in actie te zien. En nog leuker om ze op je arm of je hoofd te hebben. En wat was de begeleiding super tijdens de workshop, voor iedereen werd de tijd genomen en het was erg relaxed! We hebben veel gelachen maar vooral erg genoten van de vogels. Alle uilen waren prachtig, van hele grote tot een piepkleine, de raaf was ook fascinerend en James de pelikaan stal na afloop nog even de show! En de chocomel met slagroom smaakte na afloop heerlijk! Het was echt een topavond! Carin en Loek

fantastisch

Hele leuke gasten die het organiseerden. Goed verhaal erbij. Er waren niet te veel mensen. ik ben zeer kritisch, maar heb hier echt geen verbeterpunten. Top werk jongens!

Echt helemaal geweldig. We hebben super genoten bedankt voor de geweldige ervaring

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers