Zeer gemotiveerde mensen vertellen over de roofvogels en de inzet daarvan, heel leuk!

De ontvangst door de medewerkers was leuk. Per groepje bezoekers werd door een medewerker uitleg gegeven. Vragen van bezoekers werden heel duidelijk beantwoord en uitgelegd door de medewerker. Er was steeds een doorwisseling van het groepje naar een andere medewerker en een andere soort roofvogel. Heel leuk en afwisselend. Daarna het vasthouden en het laten vliegen van de diverse soorten roofvogels. Het waren enthousiast vertellende medewerkers met een grote passie over de roofvogels. Geen strak omlijnd verhaal, leuk afwisselend en heel ongedwongen.

Geweldig mooi

Schitterende dieren en goede uitleg. Hele mooie ervaring.

Een fantastische, goed begeleide ervaring!

Wat geweldig om dit te doen! De valkeniers werkten goed samen en er was voor de hele groep genoeg aandacht. Goed georganiseerd en verzorgd! En de vogels en uilen op de handschoen mogen houden was een geweldige ervaring! Wat een prachtvogels!!

Heel erg leuk!

Leuke introductie. Veel weetjes en informatie over uilen op een leuke manier met veel droge humor. Je kon duidelijk merken dat ze ervaring hadden met deze dieren.

Mooie ervaring met prachtige uilen en mooie uitleg

Het was een prachtige avond met mooie uilen en ontzettend goede uitleg. Lars en zijn team hebben ons een mooie avond laten ervaren. Prachtig met voor iedereen genoeg tijd. Jammer was wel dat de groep wel groot was en het aantal kijkers was ook groot waarbij sommige mensen zich niet aan de regels hielden

Geweldig!

Wat heb ik een leuke dag gehad! Mijn grote droom kwam tot werkelijkheid. Al die prachtige, grote vogels op mijn arm, het aanvliegen van de vogels. In 1 woord schitterend. Zeer heldere uitleg, met een goeie dosis humor. Ook leuke weetjes over de geschiedenis van de valkerij geleerd. De lunch was uitstekend! Ik kan niet wachten om de volgende workshop te gaan doen. Ik heb er nu al zin in!

Goede voorlichting en uitleg van prettige en deskundige medewerkers

Ik vond het heel leerzaam om meer te weten over roofvogels. Uitleg en laten zien wat vogels zoal kunnen doen vind ik genoeg. Zaken daarom heen als een stuk entertainment hoeft voor mij niet. Onder de benen doorlopen, op je hoofd zitten e.d. vind ik overbodig. Het gaat mij om meer kennis te krijgen over roofvogels. Verder vond ik het een geslaagde dag. Mijn complimenten.

Boven verwachting zo leuk!

Geweldige uilen workshop (inclusief een buizerd, raaf en pelikaan) gehad bij Birds@Work Valkerij Manege! Was nog leuker dan ik had verwacht! Wat een aardige mensen daar. Veel leuke feitjes geleerd over de vogels.

Fantastisch zo dichtbij zulke vogels

Leuke workshop. Ontspannen sfeer en mooi en onvergetelijk contact met deze bijzondere vogels. Bevlogen valkeniers met rustige en duidelijke uitleg van hun werk in de valkerij. Onvergetelijk

Geweldig, was een top ervaring en wat een passie volle medewerkers.

Klein puntje van kritiek. Dat als je aankomt bij de golfbaan, het slecht aangegeven is, waar wij moesten zijn. Maar de rest van de dag was optimaal geregeld, er was zelfs aan het virus gedacht. En zeker voor herhaling vatbaar.

heel erg leuk!!!

hele leuke avond gehad gevuld met schitterende dieren en hele fijne begeleiding... ga zo door!

Enthousiaste, ervaren medewerkers geven je een fantastische ervaring

Ondanks het koude, regenachtige weer maakten de medewerkers er een hele leuke ervaring van. Je mag met roofvogels en uilen op je arm en doet mee aan een aantal sessies waarin je ze mag voeren en je hun gedrag kan observeren. Erg leuke ervaring, ook voor kinderen. Iedereen komt aan de beurt.

top

we hebben enorm genoten van de workshop valkerij proeverij. de uitleg was duidelijk. voldoende aandacht voor alle deelnemers. en het was natuurlijk geweldig om de vogels van zo dichtbij mee te maken.

Indrukwekkend

Vindt het een geweldige ervaring.

Unieke ervaring!

Wat een leuke ervaring was dit! Erg interactief en zo dicht mogelijk bij de vogels, uniek! De medewerkers van birds@work zijn enthousiast en vertellen op een leuke manier alle feitjes over de vogels. Aanrader!

Geweldige ervaring!

Geweldig om zo dichtbij te kunnen komen en zelf te mogen vliegen met deze prachtige dieren!

Heel fijne ervaring

Super dicht bij de vogels staan was fantastisch. Ondanks het slechte weer J Hebven toch alle vogels hun kunnen laten zien. Een aanrader!

Workshop goed, locatie (casterle) minder

Voor de deelnemers leuk en informatief. Vanwege de tijdelijke andere locatie was er geen lunch aanwezig. Verder alles goed geregeld.

Relaxed, leuk, bijzonder en informatief.

Het was informeel en relaxed, Meer geleerd over roofvogels en hun gedrag. Leuke groep en begeleiders. Bijzonder om zo dicht bij zulke vogels te zijn.

Het was erg leerzaam, leuke mensen die met de vogels werken en je kon er alles vragen. Er was ook een hartelijke ontvangst. En het allerbelangrijkste natuurlijk, de prachtige vogels.

Mooie kennismaking!

Mijn vriend - met angst voor fladderende vogels - heeft geweldig genoten van de 'Vliegensvlug Workshop'. De opbouw was goed en het begrip groot waardoor aan alle activiteiten heeft deelgenomen met veel plezier, nu een paar dagen later heeft hij het er nog over! Hij had het voor geen goud willen missen.

Heel leerzaam en heel goed verzorgd

Had 1 min punt er wordt niet opgelet welke mensen er betalen voor de workshop en wie toeschouwer is. Had het idee dat er mensen met de workshop meededen die eigenlijk allen voor toeschouwer betaald had.

Geweldig!!!!!

Een dag met een gouden randje. Mooie vogels maar ook erg leuke mensen. Een aanrader!

Genoten, leuke spontane instructeur, veel gezien

Er werd genoeg tijd genomen om een hoop hele vette dieren te zien. Workshop kwam spontaan en ongedwongen over op ons, er werd geen bandje afgerakeld of dingen afgeraffeld. Lekkere lunch inbegrepen ook!

Verrassend leuk!

Ondanks dat de locatie een paar dagen ervoor werd aangepast (meer dan een uur rijden in ons geval, best ver), hebben we allemaal mogen deelnemen aan de workshop (ook de kijkers die een lager bedrag hadden betaald). Een heel leuke ervaring. Voldoende tijd voor iedereen om met de uilen ontspannen om te gaan. Aanrader voor wie van deze dieren houdt 👍😀

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers