Super leuke en unieke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!

Super tof en fascinerend om de roofvogels van zo dichtbij te zien. Uitleg Dominik ook super leuk en interessant!

Indrukwekkend om de roofvogels in de ogen te kijken

Veel dank voor de bijzondere ervaring! Ik heb enorm genoten van de kennismaking met de roofvogels. En tussendoor veel wetenswaardigheden geleerd. Een wereld ging voor me open. Leuke aanpak, en ik weet nu hoe ik iemand een loer moet draaien...

Gewrldige ervaring

Super gaaf

Het was erg leerzaam en interessant om mee te mogen maken

Leuk, informatief, interactief, geslaagd!

Mijn vriendin en ik hebben een hele leuke middag gehad bij Birds@Work. We hebben veel informatie gekregen over verschillende soorten roofvogels en hebben een flink aantal vogels uitgebreid van heel dichtbij mogen bekijken (ze vlogen op onze handschoen) en fotograferen. De dag zat goed in elkaar, alles verliep soepel. De lunch was simpel maar prima. De medewerkers zijn heel enthousiast, vriendelijk en kundig. Voor mij als leek ziet het ernaar uit dat de dieren heel goed verzorgd worden. Ik heb een topdag gehad en zowel ikzelf als mijn vriendin zouden deze workshop aan alle geïnteresseerden aanbevelen. Zeker waar voor ons geld gekregen!

Prima locatie, zeer kundige begeleiders, ruim voldoende tijd zodat alle deelnemers de tijd krijgen om kennis te maken met de dieren . Goed verzorgde lunch. Mooie locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid. Kortom een aanrader.

In één woord Geweldig !

Alles was geweldig, top georganiseerd.

Fantastisch

Mooie/leuke en leerzame dag.

Het was geweldig!

Het was boven verwachting, mede door de manier waarop de medewerkers de workshop gaven. Echt top!

Wat een fantastische ervaring om zo dicht bij de roofvogels te kunnen zijn!

Uitleg was zeer goed en met lekker veel humor! Personeel was kundig, vriendelijk en betrokken bij de aanwezige mensen. Verloop van de dag was goed, leuke afwisseling tussen de verschillende onderdelen.

Een fantastische dag met prachtige vogels

De dag was zonnig het team fantastisch de vogels prachtig. Hele mooie manier om meer te weten te komen over de vogels en van dichtbij te zien hoe mooi ze zijn. Vooral doen is echt de moeite waard.

Super leuke ervaring

Ik vond het een leuke, goed voorbereide workshop. Erg naar mijn zin gehad en veel geleerd! Ps. De valkeniers speelden goed in op je gevoel als je eventueel last had van angsten.

Fantastisch

We hebben enorm genoten van deze workshop de bevlogen instructeurs met hun vriendelijke omgang naar de dieren was echt een beleving om te koesteren. Het enige wat ik zelf jammer vind is dat ik zoveel informatie heb gekregen dat ik niet alles heb kunnen onthouden :-) En niet alle vogels staan op de website met naam en toenaam dus nog even nazoeken is wat lastig. Maar de schoonheid en het eigen karakter van de dieren heeft op mij veel indruk gemaakt.

mooie leerzame ervaring

leeuke leerzame dag

Een prachtige balans tussen serieus werk en informele gezelligheid

Super ervaring gehad! Prachtige vogels, enorm veel kennis over de valkerij en extreem goede verzorging voor zowel de dieren als de mensen!

Geweldige dag gehad!

Het was een hele mooie, goed georganiseerde en gezellige workshop met prachtige vogels! Veel gezien en geleerd, we hebben er erg van genoten!

Fantastisch

Wauw! Wat een fantastische beleving hebben we gehad met de arenden workshop van 19 juni 2021. Deze ervaring gaan we niet gauw vergeten. Bedankt voor de goede zorgen en de fantastische dag.

Een unieke, leerzame en ongedwongen ervaring.

We hebben het enorm naar onze zin gehad. Veel geleerd over de verschillende vogels en de valkerij. De lunch was iets anders dan vooraf aangegeven, maar dat mocht de pret niet drukken. De locatie was prima. Het vliegen met de vogels was echt een fantastische belevenis. De begeleiders spraken met enthousiasme, veel kennis en kunde over de vogels en over het vak, geen vraag was te gortig en dat maakte de ervaring nog veel beter. Kortom: genoten!

B@W maakt er echt werk van: heel goed!

De deelnemers worden heel actief betrokken. Veel meer dan ik verwachtte werden we maximaal met de vogels in contact gebracht.

Op en top genieten

Wát een ervaring! Mijn vriend en ik hebben onwijs genoten. Om de vogels op meerdere manieren van dichtbij te mogen ervaren was echt geweldig. Voor elke dierenliefhebber is dit een ontzettende aanrader. Een hoop geleerd, en ervaring op gedaan. Is het geld dubbel en dwars waard geweest. Je wordt hier dus zeker geen loer gedraaid ;)

Waanzinnige ervaring!

Ik wist niet wat ik moest verwachten dus ik ging er onbevangen in. Maar wat een waanzinnige ervaring. Je ziet hoe zorgzaam en ervaren het team met de roofvogels omgaat. Ze vertellen veel over de roofvogels en maken er een mooi workshop van. Ik heb veel geleerd over deze fantastische vogels en het vasthouden en laten vliegen is wel de kers op de taart! Ik heb een onvergetelijke dag gehad, met veel gave foto’s als herinnering!

GEWELDIGE EN INTERESANTE DAG !!!!

Super dag veel uitleg en ook veel interactie met de vogels . Je ziet dat deze mensen van hun vogels houden . Zeker een aanrader . Wij gaan zeker nog een keer .

Zeer interessant goed geregeld

Zeer goed geregeld geslaagde dag. Lars die met hele leuke humor ontzettend veel wist te vertellen over de vogels. De lunch heel goed geregeld, was erg lekker. Kijkers kregen voldoende tijd om foto's te maken. Zeker een aanrader om te bezoeken. De vogels zijn prachtig!! Iedereen hartelijk dank voor deze geweldige ervaring.

Zeer vriendelijk, ervaren, gemotiveerd personeel. Goede verzorging van de dag , duidelijke uitleg, genoeg mogelijkheden tot vragen. Top dag en top ervaring.

Geweldig!!

In 1 woord: SUPER!

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers