Heel bijzonder

Erg mooie dag gehad met uitstekende instructeurs.

Super!!

Gestart met humorvolle informatie, daarna een mooie introductie met verschillende vogels. Het op de hand houden is mooi, maar vooral het aanvliegen van de verschillende vogels op de handschoen is een schitterende ervaring.

Een onvergetelijke ervaring!

Ik heb genoten van alles! Mooie roofvogels en uilen en er was voldoende tijd voor iedereen om met de vogels op de foto te gaan. Wanneer een amerikaanse zeearend op je af komt vliegen is dat een topervaring!

Vriendelijke ontvangst en workshop goed en duidelijk. Kom zeker nog een keer.

Prachtige workshop gehad.

Hoe de dieren leven. Goede uitleg. Fantastisch. Vooral die beleving een uil of roofvogel op de handschoen. Dikke duim.

Fantastisch!!!

Het was een heel ontspannen sfeer. Ondanks dat de groep groot leek met bijna 20 man, viel dat in de praktijk reuze mee doordat de groep werd gesplitst. Er werd veel verteld over de vogels welke gevlogen werden en iedereen kreeg de gelegenheid om de vogels 'op te vangen' Hierbij werd je goed geassisteerd door de 2 begeleiders. Het is werkelijk waar fantastisch om deze prachtige vogels van zo dichtbij te mogen mee maken. Ongelooflijk wat een ervaring. Ik heb de hele middag met een hele grote glimlach daar rondgelopen. Ook werden een aantal praktische zaken geoefend zoals de valkeniersknoop. Ik vraag me af of ik het nu nog weet maar ik had het daar uiteindelijk onder de knie :-D. Maar er werd ons ook geleerd een loer te draaien. Dat lijkt zo makkelijk als je het ziet maar dat valt vies tegen. Al met al een geweldig leuke middag gehad!

Verrassend leuk

Als cadeau voor mijn zoon van 11 gegeven. Ik als vader hier ook erg van genoten.

Fantastische avond en zeer vriendelijk team!

Wuj waren op 1 oktober op de Moonlight Uilen workshop en hebben veel genoten van het enthousiame van Sander en zijn collega. In 2,5 uur hebben we veel geleerd over uilen, valekn en andere vogels en hebben wij deze prachtige dieren ook mogen vasthouden aan de arm. Onvergetlijk en zeker voor herhaling vatbaar, een dikke 10!

heerlijk om de vogels van zo dichtbij te mogen bewonderen.

Interessante en bijzonder leuke ervaring

Interessante en bijzonder leuke ervaring om de vogels van dichtbij te bewonderen. De toelichting en uitleg over het africhten van de vogels werd vakkundig en duidelijk uitgelegd.

Prachtige vogels zo dichtbij, wauw!

Het was gaaf om de verschillende roofvogels zo dichtbij te mogen zien en te mogen laten vliegen. Er is ook veel verteld over de vogels, heel interessant. Enige minpuntje was de belichting van het veld. Dat maakte het lastig om goede foto's te maken. Al met al is de ervaring zeker voor herhaling vatbaar! Tip voor bezoekers: zorg dat je een snelle camera hebt, want een mooi moment is zo gemist.

indrukwekkend

ik kreeg deze ervaring van mijn vrouw voor mijn 73 ste verjaardag. zelf is zij fotograaf en wilde natuurlijk ook mee om foto's te maken. ik genoot van de ervaring en de goede uitleg die werd gegeven, ik leerde er van bij. ik blij dat ik deze prachtige vogels eens van zo dichtbij kon zien, een hele ervaring als er zo eentje land op je arm. ik heb wel de pauze gemist. was ook sneller gedaan dan verwacht

Leerzame avond met prachtige vogels

De avond was leerzaam door het duidelijke commentaar van de workshopleiders. De vogels zagen er mooi en goed verzorgd uit en deden ook hun best. Het weer zat wat tegen en de lokatie was door omleidingen wat lastig te bereiken, maar daar heeft Birds@work natuurlijk geen invloed op. Al met al een leuke avond en een mooi cadeau. Rik Nielander

Prima indruk

Super leuk! Een echte aanrader

Fideel (= Vermakelijk, Gemoedelijk, Goedig,) en met een hart op de juiste plaats voor roofvogels.

Super vriendelijk mensen, ervaren valkeniers enthousiast over hun job/hobby. Vogels kwamen super dichtbij en over je heen! Uitermate goede uitleg, niet alleen over de soort vogel die je te zien krijgt, maar ook over hun kenmerken en de jacht. Je krijgt zelf de roofvogels op je hand , uiteraard onder begeleiding. Zeker een aanrader voor degene die van roofvogels wat meer wil zien en te weten komen. Niet vergelijken met een vogelshow ; je bent meer betrokken en er is geen poespas.

Heerlijk ongedwongen met veel kennis

Ik heb genoten van de kennis en liefde die uitgestraald en gedeeld werd. Wat een werk om elke dag de vogels te trainen.

GEWELDIG

Samen met mijn zoon hebben wij op 1 oktober een geweldige avond gehad. Een fantastische ervaring, met een zeer bekwame en enthousiaste man, Sander, die ons met grote passie vertelde over de verschillende vogels. Na een workshop Moonlight met uilen als kers op de taart nog even Julius de zeearend mogen vasthouden.

Geweldig!!!

Wat een pracht ervaring. Had twee privé workshops geboekt als verjaardag cadeau voor mijn partner. Vliegen en de wandeling gedaan, en echt waar, deze ervaring vergeet je nooit meer. En wat een warm onthaal!!!! Bedankt voor deze gezellige leerzame dag.

FANTASTISCH!!

Geweldig uitgebreid en imponerend! Absoluut de moeite waard om naartoe te gaan. Je krijgt waar voor je geld!

Super mooie beesten, en personeel was super aardig. Leuke ervaring en raad het iedereen aan!!

Indrukwekkend

We hebben de Arend workshop gedaan. Wat indrukwekkend! Mijn man was deelnemer, ik ben mee geweest als kijker en fotograaf. Zeer rewarding, vanuit beide posities. Je mag ook als kijker best dichtbij komen en je doet/ kijkt op gepaste afstand eigenlijk mee met alles. Heel leuk! Als deelnemer werk je ook echt met de vogels, dat moet je durven: ze landen bij je, etc. De vogels zijn erg goed verzorgd en getraind. Wat een prachtige dag met als kers op de taart the American Eagle "Arie". Geweldig!. Goed verzorgd, lekkere lunch, zeer gastvrije en kundige medewerkers die met heel veel passie en kennis vertellen over de vogels. Kortom: en hele fijne dag! Dankjulliewel. Misschien kom ik terug met mijn collega's als bedrijfsuitje!

Uniek en goed geregeld

Als cadeau gegeven en uiteindelijk allemaal genoten, ook wij als kijkers. Die 25,- per kijker is het echt waard, je staat overal net zo goed bij. Superleuk voor de deelnemers, scheelt hun een hoop gedoe met foto’s maken. Lunch was top geregeld en hartstikke leuke, gepassioneerde medewerkers. Echt een aanrader voor jong en oud!

GEWELDIG!!!!

Super fijne dag gehad, aardige mensen, goed alles uitgelegd, goed verzorgd, echt toppie!

Een unieke ervaring om zo in direct contact met diverse roofvogels en uilen te verkeren.

Leuke dag gehad waar de medewerkers met veel enthousiasme van alles over de vogels vertelden. Vanwege de tijd (4 uur) en de relatief kleine groep was er absoluut geen sprake van afraggen van het programma. Er was ook meer dan voldoende tijd voor interactie. Omdat iedereen alle vogels op de hand kreeg, kon ook iedereen de vogels erg goed observeren. Ook was er meer dan voldoende tijd om de dieren op foto en film vast te leggen. Gezegd moet worden dat het weer ook erg meewerkte om deze dag tot een succes te maken. Kortom, een leuke workshop.

Super leuk en leerzaam

Leuke informatieve dag met leuke mensen en mooie vogels

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers