Was een hele goed georganiseerde avond

Dankjewel voor de gave ervaring. We komen zeker nog een keer terug.

Leuk, verassend én met humor.

Fijn dat het een kleine groep was, 20 man. Zo had je genoeg ruimte om vragen te stellen. Veel verschillende roofvogels gezien en op onze hand gehad. Vooral de grote roofvogels waren uitdagend op een positieve manier. Daarnaast ook wat shows gezien van de vogels. Je wordt betrokken als klant en er is ruimte voor gezelligheid. Toppertjes.

Fantastische ervaring

We hebben het ZO gezellig gehad! Er kwamen leerzame dingen aan bod maar je bent ook actief bezig met de vogels. Daarnaast hebben de verzorgers heerlijke humor. Ronduit geweldig!

Bijzonder om mee te maken

Erg leuk om de vogels van dichtbij mee te maken, ze vast te houden en te bewonderen.

Waanzinnig leuk

Een hele leuke workshop, zeker een aanrader om een keer te gaan doen :) We kregen leuke informatie en kregen veel prachtige vogels te zien :)

Magnifiek,

Geweldige avond gehad tijdens de roofvogel workshop. Veel verschillende vogels op de hand gehad. Personeel was zeer vakbekwaam , erg vriendelijk en de nadruk lag echt om de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ik heb op Linkedin een stukje gepost #roofvogelboerderij, #birds@work en #valkerij-manege Ik ga zeker nog een keer aan een workshop deelnemen bij de Roofvogelboerderij.

Geweldig!

Erg leuke workshop met uilen gehad. Tussendoor even een pauze om binnen even op te warmen, erg fijn. Veel informatie en uitleg over de dieren. Vriendelijke mensen.

Een fantastische avond

Wat een magische vogels! Fantastisch om ze van zo dichtbij te mogen zien!

Topavond met mensen die weten waar ze het over hebben

Het was echt een leuke en leerzame avond, met enthousiaste begeleiding. De dieren zijn mooi, fascinerend en je ziet dat er heel goed voor ze gezorgd wordt. Wel is de groepsgrootte echt te groot. Je staat vaak lange tijd te wachten en dat is zeker in koude temperaturen niet echt heel fijn. Misschien iets minder personen in een groep, of gewoon een paar terrasverwarmers onder de overkapping?

Het was weer genieten.

Het was voor mij de tweede workshop. Opnieuw was het een plezier om de vogels op mijn hand te hebben. De prachtige veren en de tekening van de veren. Het was wat lastig om te zien bij de uilen buiten. Ook weer leuk om Maja en Julius te zien. De uitleg was ook helder en duidelijk en de ontvangst prettig Met vriendelijke groet Mara van Daalen

Super leuke en leerzame dag gehad

Wat hebben wij genoten van de arenden workshop! Zeker voor herhaling vatbaar. Ze gaan heel zorgvuldig met de dieren om en je ziet dat ze goed verzorgd worden. Ook geven ze de workshop heel leuk en leerzaam, veel geleerd op een hele leuke manier!

Het was een topavond!!!

Het was een hele toffe workshop: de Moonlight uilen workshop! Prachtige, indrukwekkende roofvogels en enthousiaste en gedreven mensen die een fijne en goede sfeer neerzetten! Echt een aanrader!!!

Super goed geregeld door vriendelijke mensen.

Het was echt een hele beleving. Door de mensen heel goed geregeld en perfect begeleid. Ze waren heel vriendelijk en namen voor iedereen de tijd. Heel kundig en een goede uitleg.

Het was prachtig en super vriendelijk personeel die hun werk met plezier doen.

Wij hebben het als een top dag ervaren. De roofvogels waren prachtig en hadden allemaal een leuk karakter. Het personeel wist er veel van af en je zag dat ze het werk met plezier deden en dat deed ons goed. Alles was goed geregeld. Ondanks dat het weer minder was hebben wij ons prima vermaakt vandaag.

Een hele leuke workshop! De medewerkers vertellen het erg boeiend. Een zeer leuke ervaring voor zowel deelnemers en kijkers!

Waanzinnig

Het was een hele Gave Vogelavond. De valkenier vertelde erg Leuk. Mooie vogels. We hebben erg genoten! Volgend jaar komen we weer. Bedankt

Wat een ervaring!

Heel leuk en interessant

Gaaf om die vogels van zo dichtbij mee te maken en nieuwe weetjes te leren over ze. Aardig en gezellig personeel

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring met respect voor dier

Gewldig

Het was een mooie dag en het werd heel goed uitgelegd en hele mooie vogels een unieke ervaring

Top workshop

Een hele leuke middag gehad, informatief en zeer aardige mensen. En super om de vogels van dichtbij te zien. Kortom een aanrader!

Ontzettend genoten, veel geleerd, heel indrukwekkend !

Bedankt voor de fijne workshop! Wat hebben wij genoten van de leerzame ochtend! Wat een ontzettend enthousiaste collega's. Heel prettig gezelschap

Enthousiaste leuke en leerzame workshop

Vandaag een super leuke workshop mogen ervaren. Enthousiaste valkenier met veel kennis. Prachtige vogels.

Mooie ervaring met prachtige vogels + veel geleerd

Een mooie ervaring om deze prachtige vogels op je hand te hebben zitten en van zo dichtbij te kunnen observeren. Tijdens de avond veel over uilen en andere roofvogels geleerd. Ook leuk voor een kijker: Deze maakt de workshop ook helemaal mee. Het enige verschil met de deelnemer is dat de kijker de vogels niet op de hand krijgt.

Uitstekende begeleiding van deze cursus

Een mooie manier om in aanraking te komen met roofvogels. De leiding had het goed onder controle en liet op een aangename manier de cursisten in aanraking komen met de vogels.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers