Het was geweldig!

Super leuk en leerzaam uitje! De kinderen (en wij) hebben genoten!

Geweldig!

Alles was goed en netjes geregeld. Personeel was heel vriendelijk en konden veel vertellen over de roofvogels. Het was een zeer interessante leuke en gezellige middag! Met leuke afwisseling van dier en activiteit.

Unieke ervaring!

Een unieke belevenis. Deskundige begeleiding. Erg goede uitleg.

Zalig

Zalig

Leuke leerzame vogelshow

Informatief Veel verschillende vogels Actieve deelname Ruime tijd voor vragen en uitleg Informeel karakter Veel bevlogenheid bij de medewerkers

Heel leuke ervaring

Gastvrij en enthousiaste mensen

Super leerzaam en heel bijzonder en leuk!

Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar de Arend Julius, hij doet zijn naam eer aan. Maar alles was luk, opbouwend, leerzaam maar vooral bjzonder!

Super leuk

We hebben nu de moonlight gedaan, was wat koud en donker maar wel fijn ,we vonden persoonlijk leuker overdag, Valkenier Dominique super om terug te zien ,hou enorm van roofvogels en uilen, we komen zeker terug Met vriendelijke groeten Cindy Pieters

Fantastisch!!!

Enthousiaste deskundige medewerkers, prachtige vogels, heel bijzonder om zo dichtbij te kunnen zijn. Aanrader.

Het was een geweldige workshop. Leuk personeel en mooie uilen. De valkenier ging heel leuk met de uilen om, je zag dat er een goede band tussen uil en man was. Goede uitleg en veel tijd met de uilen en om foto's te maken. Voor herhaling vatbaar.

Geweldige ervaring onder deskundige en enthousiaste begeleiding

Heel verrassend en erg interessant. Leuke deskundige medewerkers, echt een aanrader!

Fantastische avond!!

Wat een heerlijke avond in Berkel en Rodenrijs! Prachtige uilen en ook nog eens heel veel tijd met ze doorgebracht. Het personeel was heel vriendelijk en kundig, en de presentatie was erg leuk en super interessant! Aanrader!

Zeer interessant en een hele leuke dag!

Vond het een interessante en leerzame dag. We hebben gelachen en sensatie gehad. In een woord TOP!!

Fantastisch

Fantastische workshop, leuk personeel en heel veel tijd met de uilen!

Geweldige enerverende en leerzame ochtend

Wij samen met ons gezin, 2 zonen en hun vrouwen en 2 kleinzonen een onvergetelijke workshop gehad. Zeer gezellige setting en ervaren en geduldig personeel en vrijwilligers. Schitterende vogels gezien en op de handschoen gehad. Bedankt voor de mooie ervaring. Jullie zien ons zeker terug voor meer.

Heel indrukwekkend om deze vogels zo dichtbij te zien.

Het geheel wal leuk. Deze vogels zo dichtbij is heel leuk. Het leukste was het vliegen met de uilen.

fantastische belevenis

goede, duidelijke en leuke uitleg over uilen gekregen. Mooie locatie en fijne mensen van Birds work die echt houden van de dieren.

Super avond gehad

Wat een onwijs leuke avond hebben wij gehad! Lekker een bakje koffie of thee en daarna uitleg met wat wij gingen doen..de uilen op de hand houden was geweldig, zo kon je ze mooi bewonderen. Daarna lekker chocomel en gluwein. Daarna vliegen met de uilen. Dat was super gaaf. Op het einde nog een paar leuke verrassingen! Maar dat ga ik niet verklappen. Ook het personeel krijgt van ons 5 sterren!!! Top avond!

Super interessant!

Geweldig genoten van alles

Goede professionele begeleiding en meer mogen ervaren dan verwacht. Het cadeau was precies goed en de foto's een dierbare herinnering. bedankt!

Fantastisch

Zag er allemaal verzorgd en schoon uit. Hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg en informatie. Gezellig en nou ja gewoon fantastisch. Je kan het niet vertellen, je moet het gewoon beleven. Dus doen!!!!!!

Leuke workshop met bedreven valkeniers

Leuke workshop met leuke feitjes over de uil, het vasthouden van vier verschillende uilen en een vliegshow. Ook de pelikaan James mogen bewonderen!

Geweldige ervaring, zeer de moeite waard, Fijn personeel, zeker een aanrader!!!

Gweldige belevenis

Geweldige belevenis Prachtige dieren en een Top team

Zeer leuke ervaring om zelf ook eens deze prachtige uilen op je arm te mogen hebben.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers