Het was voor me vader die heeft zichtbaar genoten van de vogels en de uitleg die der der bij gaven en vragenndieber gesteld werden

De valkerij fantastisch en de proeverij viel tegen

Het werken met de roofvogels en ze van zo dichtbij zien en horen was fantastisch. Ook de bijbehorende uitleg was heel goed. Proeverij: Uit de reacties van mijn tafelgenoten merkte ik dat de meeste verrast waren door het feit dat je de lunch nog apart moest betalen. Bij valkerij/ proeverij zoals het genoemd wordt verwacht je dat niet. Ik zou de proeverij eraf halen.

Super leuke en interessante workshop

Genoten.....

Ik ben al heel lang gek van roofvogels en genoot er vaan om die grote op mijn hand te hebben

Geweldig!

Wat een ervaring! En wat leuk gedaan.

Super ervaring!

Prachtig om de diverse vogels van dichtbij te bewonderen en te zien vliegen onder begeleiding van een enthousiast team!

Leerzaam en actief

Erg leuk gedaan en fijn dat er zoveel verschillende dieren voorbij zijn gekomen.

Onvergetelijk !!

Een prachtige dag met vader, zoon en kleinzoon met de vogels, het personeel en een goed gezelschap. Kortom, een enorm fijne ervaring.

Geweldige ervaring

Een dag met veel informatie en contact met de vogels. Er wordt voldoende tijd genomen per deelnemer. Zeker een workshop om aan te bevelen.

Fantastische ervaring

Ik ben (als kijker) samen met mijn moeder en tante naar de Moonlight Uilenworkshop geweest. Wij hebben een fantastische avond gehad. Mijn moeder en tante hebben als deelnemer heel erg genoten en ik heb hele mooie foto’s kunnen maken. De medewerkers zijn ook allemaal toppers. Wij komen snel weer terug voor een andere workshop. Groetjes Simone

Geweldig!

Fantastische show en uitleg

Het was een geweldige avond en zeer zeker voor herhaling vatbaar Hebben goed de gelegenheid gehad om alles te vragen en ervaren Mooie foto’s gemaakt geweldige avond geweest Heel erg bedankt hiervoor

Nuttige informatie, een enthousiast team en prachtige vogels

Een leerzame middag met heel veel wetenswaardigheden en feiten waar je wel het bestaan van weet, maar niet de oorsprong. Een enthousiast team, op alle vragen krijg je een gedegen antwoord. Een heel aparte belevenis die helaas te snel weer voorbij was.

een indrukwekkende ontmoeting

De workshop Arenden was zeer indrukwekkend. We voelden ons op ons gemak. Het programma werd soepel aangepast aan de weersomstandigheden. De begeleiders hadden duidelijk veel kennis over de vogels en het viel op met hoeveel genmak en vertrouwen zij met de vogels omgingen. Maar vooral: wat een feest om deze vogels te ontmoeten!

Het was GE-WEL-DIG!

Super gaaf om met de prachtige vogels te mogen vliegen en ze op de hand te hebben uiteraard. Het programma was omgedraaid i.v.m. de regen, waardoor we eerst met de vogels zijn gaan vliegen en ze pas later op de hand kregen. Dit maakte niks uit want het was gewoon fantastisch. Ook hoe de dag georganiseerd is en hoe het gepresenteerd werd is top, er wordt een hoop kennis gedeeld en daarbij wordt veel humor gebruikt, wat maakt dat je het goed kan onthouden en volgen. Het was gewoon een TOP dag. De 770 foto's worden nu eerst uitgezocht en dan komt er een selectie jullie kant op! Bedankt voor alles!

FANTASTISCH!!!!!

Jammer van het weer, maar mocht een schitterende dag ons niet in de weg staan!!! Enthousiaste instructeurs hebben ons door een geweldige dag heen geloodst. Het geld was het dubbel en dwars, meer als waard!!! We komen zeker nog terug voor een andere workshop want we hebben volledig genoten!!! Hou dit enthousiasme vast en mensen zullen er van blijven genieten!!!!!!

Het was een fantastische ervaring.

De ontvangst was prettig. Valkenier Sander bracht zijn verhaal enthousiast en met humor. Julia en Esther zijn ook zeer gedreven. Het geheel was voorbij voor je het wist. De liefde voor de roofvogels is groot bij deze mensen.

Wát een geweldige ervaring!

Onder de deskundige, humorvolle en attente begeleiding van een team van drie had ik de dag van mijn leven. Wát een prachtige dieren en met hoeveel liefde worden ze gehouden, verzorgd en getraind. Ook de bezoekers worden goed in de gaten gehouden. Een angstige mevrouw binnen de groep werd er meteen 'uitgepikt' en kreeg extra aandacht, waardoor ook zij alle vogels kon vasthouden. Deze mensen weten wat ze doen - echte professionals. Ook al duurde de workshop 3,5 uur: ik heb mij geen minuut verveeld. Een absolute aanrader!

Educatief en entertainment in 1!

Interessante workshop waarbij de valkeniers op toegankelijke wijze hun kennis delen waar de passie vanaf spat! Vervolgens zelf die geweldige vogels op je arm mogen dragen is fantastisch. Wat is de natuur toch mooi! Bedankt voor deze geweldige middag, wij hebben GENOTEN!

Super ervaring

Gave ervaring, mensen met passie en humor. Veel gehoord en gezien;)

Super, echt een top avond gehad!!!

Echt een super avond gehad, en onwijs leuk , gezellig personeel met heel veel passie voor hun werk!! Heel veel verschillende vogels gezien, vastgehouden en eten gegeven! Echt een aanrader, en we komen opzeker nog een keer terug!!!!

Met oog voor dier een te gekke dag!

Wij hebben met het gezin genoten. De aandacht de dieren de uitleg alles was zeer goed verzorgd.

Geweldige ervaring

Zeer interessant en mooi om te zien hoe er met de dieren wordt omgegaan. Leuke ervaring

Boeiende ervaring met een diversiteit aan vogels

Ik heb genoten van de informatie over roofvogels en uilen en de mogelijkheid om de vogels van zeer nabij te zien. Ook mijn kleinzoon heeft enorm van deze experience genoten.

Aan te bevelen

Veel geleerd.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers