Een ervaring om nooit te vergeten! Als verrassing voor mijn vriend,hij heeft een fantastische avond gehad met zijn “spirit animal” Mooie uilen mogen ontmoeten en veel uitleg gehad over wie ze zijn. We hadden echt een hele leuke avond. Dankjewel alle uiltjes en Crew!

Uilen workshop

Leuke avond. Informatief en prachtig om de dieren zelf op de handschoen te mogen houden en te laten.vliegen.

fantastisch

Wij kregen de workshop voor onze 28 jarige trouwdag van onze kinderen. Het begon met een gezellig ontvangst met koffie of thee. Een duidelijk en informatieve uitleg. En toen genieten van de verschillende uilen op je handschoen! Pauze met warme chocomel of gluhwein en het konijnuil op je hoofd. Daarna kwamen de uilen op je handschoen landen en kwam de pelikaan een paaldans doen. Een fantastisch kado!

Leerzaam ,proffesioneel ,geweldige beleving

Leuke ontspannen ontvangst Professionele uitleg met en over vele vogels En de beleving met de vogels zelf was echt te gek !! Zeker een aanrader

een geweldige ervaring, super dag gehad

Was ronduit super om deze mooie vogels van dichtbij te mogen meemaken. Ze op je hand te hebben en met ze kunnen vliegen. Je kan ze echt geweldig goed bekijken en er werd veel over verteld op een leuke ontspannen manier. We hebben echt genoten.

Een leerzame en geweldige middag gehad.

Geweldig!

Educatief èn heel leuk!

Het was een fijne middag, heerlijk zulke bevlogen mensen aan het werk te zien! Een aanrader!!

Fantastisch!

Het is fantastisch om die prachtige vogels op je arm te mogen houden. Je krijgt een goede uitleg en begeleiding en er wordt goed voor de vogels gezorgd. Alles draait om de roofvogels. Dat is voor mij een reden om zeker nog een keer terug te gaan.

GE-WEL-DIG

De Arendworkshop was nog veel beter dan mijn verwachtingen. 8 Vogels heb ik op de hand gehad en het was fantastisch. Geweldige uitleg ook en een gezellige sfeer. Een enorme aanrader voor iedereen!

Enthousiasme werkt aanstekelijk!

Warme hartelijke ontvangst door de medewerkers. Heel relaxte sfeer, beginnend met een leuke informatieve inleiding. Vervolgens naar buiten en kennismaken met de vogels. Je voelt aan alles dat het welzijn van de dieren op nummer 1 staat en zo hoort het ook. Het was een super ervaring, voor herhaling vatbaar. We komen uit België maar rijden met plezier nog een keertje anderhalf uur terug. Linda

Fantastisch

Er wordt veel info gegeven over de verschillende vogels, met heel veel enthousiasme vertellen de valkeniers over hun werk en de vogels. Veel aandacht voor de deelnemers en iedereen krijgt evenveel tijd met de vogels.

Once in a lifetime experience

Ik heb de vliegensvlug workshop cadeau gekregen van mijn partner. Ontzettend interessant om de geschiedenis te horen over valkeniers en vogels. Goed uitgekiend qua tijd iedereen komt aan de beurt. Leuk voor jong en oud particulier maar ook zekers als bedrijfsuitje is dit een mooie ervaring. De valkeniers houden goed toezicht en beantwoorden alle vragen. Al met al een super geslaagde dag! P.s. wij hadden precies mooi weer niet te warm of te koud.

prachtige ervaring

We kregen alle tijd de vogels op onze hand te laten zitten en naar ons toe te laten vliegen. Er werd veel informatie gegeven over de vogels met heel veel humor. Ik heb echt genoten!

Geweldige ervaring.

Uniek en overweldigend

Super leuk en leerzaam !!

Het was een super leuke workshop. Leerzaam en met humor gebracht. Schitterende vogels. Voor mij was 't de tweede keer, blijft prachtig !!

Geweldigr ervaring

Wat een mooie ervaring. Deze mensen doen het echt met passie. Meerdere uilen op de arm gehad en van dichtbij gezien. En enorm veel kennis opgedaan.

Bijzondere ervaring

Wij als gezin gingen met zn drieën als verjaardagscadeau voor mijn zoontje van 8 die helemaal weg is van uilen. Hij vond het fantastisch om ze allemaal vast te houden en van heel dichtbij te bewonderen. Genoeg interessante informatie gekregen. Geslaagd uitje!

Fantastissch

Nhet was een zeer fijne ervaring, de valkeniers wisten zeer goed waar ze mee bezig waren en wij vonden alle informatie zeer interessant. Het was voor ons een zeer fijne avond en we doen dit hier zeker nog. Een echte aanrader

Unieke ervaring

Het was een unieke ervaring om met deze vogels te vliegen en ze zo van dichtbij mee te maken. Indrukwekkend en leerzaam. Daarnaast vertellen de valkeniers uitgebreid over de vogels en laten ze de vogels lang op je arm zitten. Ze zijn ook erg aardig en er is ruimschoots thee en koffie aanwezig. De lunch was ook prima geregeld. Al met al een unieke ervaring.

Geen oordeel

Goedemorgen, heel apart dat dit het eerste mailtje is die ik van de Firma krijg. En dan vragen hoe onze ervaring was....Nou over de dag zelf kunnen we geen oordeel geven want daar waren wij dus niet bij, maar over het eerdere verloop, moeten we helaas zeggen dat dat niet goed verlopen is, en dat nog wel als verjaardagscadeau. Ik ben 1 x door een Heer gebeld met de vraag, dat uit de administratie bleek dat we nog niet betaald hadden. Dat klopt gaf ik aan, is ook een beetje moeilijk als je geen bedrag en gegevens hebt waar het naar toe overgemaakt moet worden. Ik zou wederom een mail krijgen, maar helaas. We hadden ook weer contact kunnen opnemen, maar hoezo...zij zouden de bevestiging sturen en de factuur. Niets ontvangen, dus maar eieren voor ons geld gekozen, ging tenslotte om een verjaardagscadeau, en iets anders kunnen regelen. Was een fijne en gezellige dag, enkel zonder roofvogels. Ik kan niet beslissen over andere en hun ervaring, en hoop dat dit alleen bij ons is overkomen, anders gaat er toch iets niet goed op hun administratie. Wij wensen U alle goede voor de toekomst, Vr Gr Fam Lange

Geweldige ervaring met prachtige vogels en informatie over dexe vogels

We hadden een prachtige zonnige dag en super beleving van alle verschillende soorten vogels. Prachtig al die uilen, buizerds en valken. Geweldig gewoon. Echt een aanrader die gek is op vogels en met name roofvogels.

Geweldige dag gehad!

Wij vonden het heel leerzaam en onwijs gaaf! Esther, Sander en Sylvia waren alledrie zeer gepassioneerd en konden oneindig veel vertellen over de roofvogels en valkerij. Ondanks dat je niet constant met een roofvogel (op je arm) bezig bent, blijft het dus zeer boeiend en leerzaam. Wij hebben enorm genoten van de diverse roofvogels, vonden het een bijzondere dag en komen graag nog een keer terug. Veel dank!

Fantastisch!

Ik heb een hele goede dag gehad. Ondanks de regen was het een fantastische ervaring, die ik mij heel lang zal herinneren. Ik vond het contact met de vogels erg bijzonder en de begeleiders deden het ook erg goed. Ze vertelden veel boeiende informatie, met duidelijk veel passie.

Geweldige ervaring

Het ewas een onvergetelijke ervaring. De drie valkeniers legde alles goed uit en meer. Namen ook alle tijd om vragen te beantwoorden. Ontdanks het slechte weer kregen de deelnemers een vogel op de handschoen. Ik kan het iedereen aanraden om deze worshop te doen.

Geweldige dag gehad!

Het was echt geweldig!

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers