Beste ervaring van afgelopen jaar!!!!!!

Het was voor ons de tweede keer dit jaar dat wij deelnamen aan deze workshop. Ondanks dat wij nu wel ongeveer konden verwachten wat er enigzins ging gebeuren, hebben wij "weer" intens genoten van deze ervaring!!! Het enthousiasme van allen aanwezige instructeurs heeft daar uiteraard aan bij gedragen, en niet alleen hun enthousiasme maar al de kennis die ze met ons wilde delen. De vorige workshop was voor mijn al allerleukste wat ik dit jaar heb mogen ervaren, maar deze doet er niets voor onder!!!

Fantastisch

Zo mooi om de vogels van heel dichtbij te zien

een heel speciale ervaring om zo dicht bij zo'n dier te zijn dat je zelden ziet

Het was een indrukwekkende avond waarin we veel geleerd hebben over het leven en gedrag van uilen. Complimenten voor de begeleiding!

Leuk om mee te maken dat de vogels echt op je arm landen

Zeer verrassend en goed georgamiseerd

Geweldige workshop

De valkenier straalt zijn passie voor het vak uit en zou hier uren over kunnen vertellen. De workshop liep zelfs wat uit (na vragen of dit oké was binnen de groep). Het comfort van de dieren staat voorop en toen een bepaalde uil wat onrustig was werd deze terug gezet en hebben ze er een andere bij gehaald. Zeker een aanrader.

Fantastisch om de tijd te krijgen met deze mooie dieren en ze van dichtbij te mogen zien!

Vol passie wordt er verteld over de vogels. Het was interessant om naar te luisteren.. we hadden een leuke groep. Het leukste was dat we alle vogels vast mochten houden! Voor herhaling vatbaar!!

Boven verwachting!

Geweldige ochtend beleefd!

Het was een ontzettend leuke workshop. Er werd veel verteld, dus veel geleerd en met de nodige humor. Een aanrader. Geweldig mooie dieren met een lieve tevreden uitstraling. Deze mensen houden van hun dieren.

Wat een enthousiasme en een kennis van Sander

Zie hierboven.

Super, de super, de super

Wat een ontzettend mooie, leuke ervaring. De ontvangst was al heel warm en hartelijk. Dan de ervaring, het was super. Ook de valkenier en zijn assistente waren ontzettend enthousiast en toegewijd. Niet alleen naar de vogels, maar ook naar de gasten toe. Het was een droom, die ook nog eens heel mooi en goed uitkwam.

Een leuke gezellig avond en veel geleerd!

Het werd allemaal goed uitgelegd, en het was erg bijzonder om de uilen zo dichtbij zien, en voelen. Heel intressant.

Was eenindrukwekkende ervaring

De opbouw van de workshop werkte voor mij heel goed en ook het werken in kleine groepjes. De kennis , de vriendelijkheid, de nuchterheid waarmee over het vak gesproken wordt en vooral het enthousiasme van de medewerkers maakte de ochtend tot een feestje!!!! Het is voor mij een fantastische ervaring geweest. En ik voelde mer zeer veilig!!!

Super ervaring

Op en top geregeld en heel gezzelig!!

Unieke ervaring.

Unieke ervaring met goede uitleg over de roofvogels. Er van geleerd. Ik voelde me op mijn gemak. Je merkt dat de begeleiders betrokken, deskundig en professioneel zijn..top.

Leuke, leerzame ochtend gehad.

Wij hadden deze workshop kado gekregen. Niet zo goed wetend wat te verwachten, maar het was een hele leuke ochtend in een ongedwongen sfeer. Heel mooi om deze indrukwekkende vogels zo van dichtbij te mogen zien. Die kans krijg je niet gauw. De ontvangst bij binnenkomst was goed en de uitleg helder zonder langdradig te worden. Je kan merken dat er liefdevol en geduldig met de dieren wordt omgegaan. Top gedaan!

Een geweldige, leerzame en bijzondere ervaring

Ik heb enorm genoten van de enthousiaste verhalen van de medewerkers. Heel veel geleerd, maar ook veel zelf mogen ervaren. Het is geweldig om al deze prachtige dieren van dichtbij te zien en zelf vast te kunnen houden. Onvergetelijk.

Leerzaam en gezellig

Zeer leerzaam goed uitleg over de uilen de valkeniers waren grappig gezellig vriendelijke Komen zeker nog een keer terug

Super leuk relaxte sfeer

Leuke mensen relaxte sfeer

Goed ontvangst en veel kennis. Een ervaring die Die voor herhaling is

Een ontzettend leuke en educatieve ervaring

We hebben enorm genoten van de workshop Valkenier. Niet alleen kregen we de mogelijkheid om over deze prachtige vogels te leren, we mochten ze ook op onze hand laten landen, wat een gaaf gevoel!

Een interessante en leuke fijne dag

Was een leuke dag , mooie goed verzorgde vogels goeie uitleg ervan leuke ervaring, en goed verzorgde dag ik raad het iedereen aan .

Geweldig!

Ontspannen ontvangst. Duidelijke uitleg door iemand met passie en humor. Respect voor de vogels. Naar huis met een grote glimlach en een ervaring die onvergetelijk is!

Leuke en leerzame workshop

Leuk om eens te doen. Soms wat lange wachttijden om de vogel op de handschoen te krijgen. Wat sneller wisselen is zeker een optie en tussendoor wat centraler de informatie met de groep delen.

fantastisch

vlotte en deskundige verteller

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers